Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mydło

Mam doła

Polecane posty

Gość Mydło

Wiem, wiem... zawalam forum śmieciami,ale poprostu musze się wygadać. Może jestem młoda i głupia (mam 15 lat) alejuz nie umiem. Wszystko układa się nie po mojej myśli. W szkole już w ogóle nie chce mi się siedzieć, lekcje są dla mnie okropnie nudne i strasznie mi się dłużą. Nie mam w domu co robić. Ciągle wydaje mi się że ktoś coś ode mnie chce, na co ja nie mam ochoty. Rano wstaję jeszcze z nadzieją że będzie fajnie, a wieczorem to chce mi się ryczeć. Myślę że nikt mnie nie kocha i już nie pokocha :(

dziewucho nos i uszy do góry, całe życie przed tobą!!! jak będziesz miała 80 lat i będziesz sama dalej to możesz się zacząć martwic, ale nie dlatego, że nikt cię już na pewno nie pokocha tylko że na to kochanie czasu może być już niewiele...

Gość przeprowadzmy wiwisekcje
" zawalam forum śmieciami" >>> masz dostep do netu " poprostu musze się wygadać" >>> i mozesz te potrzebe zaspokoic " Może jestem młoda" >>> masz z czego sie cieszyc " i głupia " >>> nawet jesli, z czasem to sie zmieni " alejuz nie umiem" >>> moze nie probowalas wystarczajaco " Wszystko układa się nie po mojej myśli" >>> najpierw musisz sprecyzowac mysli i wytyczyc cel, czyli wszystko przed Toba " W szkole już w ogóle nie chce mi się siedzieć" >>> pod koniec roku wszystkich dopada znuzenie " lekcje są dla mnie okropnie nudne" >>> albo nauczyciele nie potrafia wykladac przedmiotu " i strasznie mi się dłużą" >>> mlodziez zawsze sie spieszy, nauczysz sie cenic chwile " Nie mam w domu co robić" >>> wiec, juz masz: poszukaj zajecia " Ciągle wydaje mi się że ktoś coś ode mnie chce" >>> wydaje Ci sie " na co ja nie mam ochoty" >>> moze masz a nie wiesz " Rano wstaję" >>> masz lozko, dach nad glowa " z nadzieją że będzie fajnie" >>> samo z siebie raczej nie, Ty mozesz to sprawic " a wieczorem to chce mi się ryczeć" >>> zamiast ryczec mozesz przeanalizowac dlaczego nie bylo tak jak chcialas i czego chcialas " Myślę że nikt mnie nie kocha" >>> mysle, ze sie mylisz " i już nie pokocha" >>> napewno pokocha jak tylko przestaniesz myslec w taki sposob lepiej? :)

No pięknie, bravo, bravissimo :) No na pewno teraz jest jej lepiej

Gość lalalumada
Kicia jak Ci ciężko to podejdż do psychologa...po co sie męczyć?

Gość gerarda
przeprowadzmy wiwisekcje >zajebista analiza,nawet mi sie weselej zrobiło:D:D

Gość Mydło
No troszkę lepiej. Stwierdziłam że się poważnie zastanowię nad sobą i przestanę przejmować głupstwami. Dobrze, że są ludzie który potrafią choć trochę człowieka pocieszyć

jestem pod wrażeniem - chyba to skopiuje i przykleje w największym formacie jakim się da na ściane:) tak na wszelki wypadek...

Gość przeprowadzmy wiwisekcje
tylko nie zaglebiaj sie zbytnio w sobie, bo czasem trudno bywa wyjsc ;) 🖐️ wszystkim normalnym :)