Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana1111

rozmiar czlonka a dozania

Polecane posty

Gość nie liczy sie
wielkosc magicznej paleczki ;-) ale jej magiczna moc ;-)

Gość co to
"podnieta zaczyna sie od zaczyna kluć sie właśnie " chyba masz problemy z wyslawianiiem sie a poza tym to sie pisze w wyrze a nie w "wyze" glabie

Gość do przedluzacz orgazmow
"nóż" a nie "nuż" hahahahhahahahah pedofilu

Gość ciekawe.
wal się ja tu o penisie a ty o ortografii może tak idź na inny topik-głąbie

Gość ciekawe.
a po za tym chcesz mnie poprawiać to sprawdź w słowniku bo pisze sie -wyższe-głąbie

ktoś zadał pytanie..a tu zrobiła się niezła zadyma..ech.. ..chyba najlepiej będzie..się nie wypowiadać..

to mnie jest ciebie zal ,zrobilam literowke a ty zaraz mnie krytykujesz.a co ty robisz na forum jezeli myslisz ze jestes taka wspaniala,piszesz i piszesz na pomaranczowo i nawet nikt nie chce cie olac.widocznie mi zazdroscisz bo toba nikt sie nie chce zainteresowac,biedactwo?sluchaj a moze ty nie umiesz nawet zarezerwowac twojego nicka,popros starszego brata moze ci pomoze i idz pieprzyc jak potluczona gdzie indziej.

Gość bambi xdaje dupy

A ja powiem tak: Może być mały byle WARIAT:P:P:P (że o tzw. milimetrach nie wspomnę)

godne pozalowania zjawisko,malolata jak sie dorwie do komputera rodzicow

Gość zdesperowana1111
bambi x za przeproszeniem "wypierdalaj z mojego topika" a nie jakies kłótnie urządzasz!!!! " Zawsze sie musi znalezc jakis bałwan i popsuć temat . Bujaj stad

Gość gigolo
pojebana a nie zdesperowana.Jak jestes gowniara to idz sie uczyc nie o pierdolach myslec.Wy wszystkie jestescie jednakowe tylko o pieprzeniu myslicie.walnij glowa w mur a zobaczysz ile bedziesz miec orgazmow.

Gość gigolo
ja sie kiedys jebnelam o mur i caly tydzien mialam orgazm. Ale lepsze jest jak moj stary na mnie sra mniammmmm

Gość gigolo
a jeszcze cos wam powiem w tajemnicy :) : wczoraj mnie wyruchał pies sasiadki, nie mial duzego ale bylo suuuuuuuper :P

Gość gigolo
na wysokim to ty nie jestes poziomie ale to widac bylo po pytaniu ,buehehehehe

Gość gigolo
no ale w sumie, mnie kazdy zul rucha i dla mnie nie ma roznicy jakiego ma

Gość kosik
mój pierwszy miał wielkiego w porównaniu z innymi. nie kocham go, nie podnieca mnie, a iini na mnie działają i zamienie sie już. ale miał dużego i zawsze mi było dobrze fizycznie...

Gość dsvvsvgsv
MA ZNACZENIE MOZE NIE TYLE DLUGOSC CO I GRUBOSC!!moj byly facet mial pzrecietnego..teraz jestem z gosciem ktory ma o wiele grubszego i jak wchodzi we mnie to....:)))!!czuje jaki jest gruby jak mnie wypelnia...a najfajnieszy jest moment kiedy na nim siadam.czasem az wejsc nie chce odrazu:)

Gość gigolo
Malo ze kretynka rozepchana to jeszcze sie podszywa

Gość jasne ze ma
zakompleksione kretynki o tym nie maja pojecia.... :) oczywiscie trzeba tez kochac 2 polowke :) ale znaczenie ma

Gość ktos tam taki
po pierwsze to skąd jakikolwiek pan może powiedzieć jaki kobieta ma orgazm i wogóle że ostnieje tylko jeden, niestety panowie jesteście w błędzie, kobieta może dostać orgazm nawet pieszcząc jedynie swoje sutki, więc panowie nie bądzcie tacy mądrzy >>> a co do rozmiaru penisa, to nikt mi nie wmówi że nie liczy się rozmiar tylko technika BUAHAHAHA tragiczne, to niestety wymylsili panowie biednie obdarzeni, poczytałam tu na innym topiku wyższość dziewic nad innymi"szmatami" i jak panowie do tego podchodzą, więc panowie drodzy zrozumcie, że kobiecie większą przyjemność sprawia jednak większy członek, taka jest niestety brutalna prawda

Gość gigolo
i to by bylo tyle o mnie :):):):) podsumowujac: kretynka i rozepchana :classic_cool:

Gość zdesperowana1111
ktos tam taki oczywiscie masz racje ale co sie dziwic tamtym kretynka skoro ich juz nic nie zadowoli. Przykre :(

Gość gigolo
to ja ci powiem,pogadaj z mamusia i powodzenia

Gość gigolo
Wtajemnicy przed rodzina i UOP-em wypelniam obowiązki malżeńskie prezydenta Lecha.K.:classic_cool:

...nasłuchałem się w łóżku wielu zwierzeń kobiet... :):):) ...i wiem, że knaga musi być dorodna, cokolwiek to znaczy, różne są gusta co do piersi, ale jednego jestem pewien..., pytong musi być przyzwoity i twardy jak skała, wiadro wody musi unieść..., wtedy dziewczyna wie, że jest z samcem i czuje się kobietą... jak jest wypełniona na maxa i tak cholernie pożądana..., po prostu odlot... :)

Gość gigolo
paskudni podszywacze,won!

Gość gigolo
up won

Gość gigolo
A czasami podmieniam tez Marie .K w sypialni :classic_cool: