Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ACE

pólnoc w Irlandii

Polecane posty

a za chwile w Irlandii pólnoc wybije :P \"a Iralndia jest ponoć taka zielona...\" zaśmiecam coś? :O :P

Gość PASKUDNE ZWIERZĄTKO
🖐️ Opóźniona jakaś ta Irlandia :P Znowu nie śpisz?

cześć Paskudo 🖐️ zwierzątka chyba nie znalazłaś:O prawie nigdy nie chodzę spac przed 2, czasem nawet do 4 mi zlatuje;) ech, tak mi ta Irlandia śpiewa dzis, nie wiem co mnie napadło:O

Gość PASKUDNE ZWIERZĄTKO
w sumie znalazłam, ale mniej brzydkie ;) [mam nadzieję, że Ono tego nie przeczyta :P] Za mną dzisiaj Zaucha - "Bezsenność we dwoje"... :O Wykrakał mi facet :O

ooo tego nie znam a tytuł juz mi się podoba adekwatny do sytuacji:O

Gość PASKUDNE ZWIERZĄTKO
Niestety :O Jak tam Twoja dzisiejsza majówka? Doszła do skutku?

jasne :O padało:O a nawet jakbym chciała to naBłoniach nie było szans, powbijali te paliki, sektory ponoc porobili i pewnie psami by mnie poszczuli jakbym się tam pokazała z procentami:O mogłabyś mi Paskudko wysłać ten kawałek na maila? pokatowałabym się czymś nowym...

Gość PASKUDNE ZWIERZĄTKO
Czytam w Twoich myślach i to z wyprzedzeniem ;) Właśnie się ładuje, za kilka minut powinien być gotowy. Wiem, że może być to dla Ciebie szokiem, ale czy wiesz, że już tylko 2 doby dzielą nas od weekendu? :classic_cool: Już się nie mogę doczekać.

paskuda, co gotowe? jakby co to na gabigro@op.pl Kirus, nie danny boy tylko \"A Irlandia podobno jest taka zielona, jak włosy syreny o świcie... Za jej czułe westchnienia, białe ramiona moje szare oddałbym życie. A Irlandia podobno, jest taka szalona, jak wiatr, co ma czapkę podartą... Za jej czułe westchnienia, białe ramiona moje nudne życie oddać warto.\" jakoś mnie tak dziś naszło:( sporo moich bliskich znajomych tam siedzi a ja (nie wiem sama czemu) durnowato upieram się że z Polszy nie wyjadę a dzis jakos tak zaczęłam się zasstanawiac czy nie rzucić wszystkiego i nie pojechać...gdzieś

Gość PASKUDNE ZWIERZĄTKO
Załadowałam go już na You send It, stąd możesz sobie ściągnąć: http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=1898198E662AC13C [jeśli nie działa bezpośrednio standardowo skopiuj i wklej ;)] I tym optymistycznym akcentem kończę dzisiaj swoją wyjątkowo którką bytność w tym lokalu ;) Idę złapać chociaż kilka godzin snu. Dobranoc :) 🖐️

pa Paskuda 🖐️ i dziękuję hmmm godzina duchów minęła

Gość PASKUDNE ZWIERZĄTKO
Polecam się na przyszłość ;) 🖐️

setunia🖐️ zaraz się skatuję czymś :P a jak mi się spodoba to Paskuda będzie miała problem:P odwdzięczę się:)

no i co? znowu tak zje...nie trzeba isć spać:O trza do lekarza - sama ze sobą zaczynam gadać, a co gorsze słuchać mi się siebie nie chce...:P

oooo nie tylko ja nie spie 🖐️ PN miałes zmienić zwyczaje...

Ano miałem :O Ale wróciłem dopiero do domu ;) A ile jeszcze nauki przede mną :O Pewnie skończy się jak zwykle :classic_cool: Zrobię ściągi, przeczytam jeszcze raz to co umiem i spać :D A może raczej do łóżka, męczy mnie bezsenność mimo usilnych starań zmiany przyzwyczajeń :O :P

PS. PZ ściągnę sobie też piosenkę, mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko. :)

no to kawałek Paskudy w sam raz...choć może zalezy z jakiego powodu ta bezsenność nauka też mnie goni...póki mogę to uciekam ale pętelka zaczyna sie zaciskać i trzeba chyba w końcu coś zrobić... ech, mieć siły rzucić to wszystko i wyjechać do Irlandii...:O

Powiedzmy, że w sam raz. Jej piosenki zawsze są w sam raz :) Cholerka takie piosenki mi dziwne myśli wkręcają, zwłaszcza po alkoholu :O ;) A Ty gdzie studiujesz ACE? :) I co, jeśli można zapytać ;) Rzucić wszystko i wyjechać to nie problem, pytanie tylko za czym? :P

tego kawałka nie znałam, ale on śpiewa tez \"alibabę\" - zabawiło mnie to;) kraków AGH geodezja, a sumie to powinnam już byc od marca po obronie ale życie figli napłatało i przeciągnie się do września:O z czym by może było tylko sił brak....cos tu trzyma jednak, jakies nadzieje, a może to tylko strach i gdybanie..

Jeśli trzyma \"ktoś\" to można się zastanawiać, jeśli \"coś\" to chyba warto spróbować. Może przyniesie to coś dobrego? ;) Niedawno doszedłem do wniosku, że nawet jeśli gdzieś wyjadę to z pewnością tu wrócę na stałe ;) Czego lubisz słuchać ACE? Jakiego gatunku muzycznego? :)

chyba jest tak że \"coś\" nigdy nie trzyma, a \"ktoś\" to dzis może trzymać a jutro już nie czego słucham? hmmm na to pytanie nigdy nie umię odpowiedzieć ;) sploty i miesznaki chilout\'u lubię sobie posluchać jak nie chcę żeby mnie muzyka rozpraszała - on zawsze jakoś tak \"obok\" sobie gra poezję śpiewaną lubię.. a reszta to chyba zlepek wszystkiego co mi w ucho wpadnie;) sigur ros w połączeniu z pogodno, laura veirs contra riverside, manu chao vs Leszek Możdżer, carla bruni - uwielbiam jej płytkę;)

nieeee, no jak tak piszę to mam wrażenie że Ringside, Tori Amos, Swietliki, Scianka, Ania Dąbrowska, Bjork, Cold Cut, Peszk, Nora, Chrzanowska obraża się jak o nich nie wspomnę;)

Czyli jak sobie sama odpowiedziałaś jechać warto ;) Z tym \"ktosiem\" święta racja :O Myślałem, żeby coś Ci podrzucić na sen, ale nie bardzo mam pomysł jak trafić w Twoje gusta muzyczne :O :D

Ringside trafił idealnie;) w moje gusta łatwo trafić - słucham wszystkiego co ładne i ptrzemawia;)

a co do tego czy jechac to sobie nie odpowiedziałam z prostej przyczyny - ja nie chcę stąd wyjeżdżac:O w Polszy jest dobrze tylko jakoś tak dziś mnie nie wiem czemu myśli nachodzą, że może trzeba

Hooters - Johnny B., albo Belinda Carlisle - Leave A Light On ;) Któro sobie życzysz? :P Proponuję to czego właśnie słucham :D