Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ACE

pólnoc w Irlandii

Polecane posty

dawaj jedno i drugie ;) ani tego ani tego nie znam, a lubie cos \"nowego\" usłyszeć;)

No to chwilka, wyślę pliki ;) I \"naparzę ciaju\" :classic_cool: Jakby to rzekła Pani \"jakaśtam\" z klanu :D :P

a słyszałeś cos Cat Power?

a ja sobie kawkę z mleczkiem chyba trzasnę;)

Nie, nie znam ;) Podejrzewam, że to coś w zupełnie innym gatunku niż to co Ci wysyłam :classic_cool: Mam dziś ochotę na \"hits of the \'80\", więc jeśli nie podejdzie to wybacz:classic_cool: :D

to polecam;) miłe dla ucha a zobaczymy co tam podeślesz - ja nie należe do jakichs strasznie anty, tolerancyjna jestem;) a nuż widelec w ucho wpadnie;)

na razie ewentualnie mail - na usend dopiero się rejestruje i pewnie chwilka minie niczym zczaję jak to działa;)

Tam się nie trzeba rejestrować :P Wpisujesz maila swojego, wybierasz i załączasz plik, czekasz parę minut. Potem dostajesz linka, którego mi tu przeklejasz ;)

Przysnęłaś mi tam? 💤 :P Ja też za kilka minut zbieram się do wyrka :classic_cool:

nie przysnęłam, rzucam laptopem ościane:O pozawieszało mi się wszysto nie wiedziec czemu...złośliwość rzeczy martwych:O a twoje kawałiki jednak znam - tyle że nie mam ich w swojej mp3tecie:)

💤😴 Ja już jednak mykam ;) I tak minie godzina zanim zasnę :O Miłej nocy i kolorowych snów :) 🌻 🖐️ Tobie też PZ, po raz drugi ;) Dobranoc 🖐️

see u PN 🖐️ a ja sobie jeszcze trochę chyba porzucam bo mi się dziwne rzeczy porobiły :O czemu non stop mi się połączenia resetują!!!!!!!?????????? ...a Irlandia jest ponoc taka zielona...:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :):) :) :) :)

Gość PASKUDNE ZWIERZĄTKO
Irlandia już nie jest taka zielona - Polacy całą trawę wydeptali :P Ktoś pracuje ciężko, by inni mogli się byczyć do południa minimum :O Słowem: dzień dobry 🖐️ P.S. Zaucha zaśpiewał dużo lepszych piosenek, "Bezsenność.." wczoraj po prostu się do mnie przyczepiła. Jakby co - służę pomocą ;)

Wstałem o 7, więc nie wiem kto się niby byczy do południa :classic_cool: A i zasnąłem duuuużo później :O:P I mam takiego nieziemskiego kaca - nigdy więcej białego wina, nawet w tak skromnych ilościach :O :classic_cool: Dzień dobry 🖐️ Nudne zajęcia dobiegają końca, więc mykam z przed kompa :D Miłego dnia 🌻

PS. Nick to sobie wybrałaś... :P Zarezerwuj bo pasuje :classic_cool::D Żarty, po prostu leżę ze śmiechu :D ;) Bez urazy 🌻:)

Zapomniałbym - ACE dzięki za piosenki ;) Zgadza się, całkiem sympatyczna muzyczka :) 🌻 🖐️

Tym razem na czarno. Pomarańczowy nick na użytek tamtego topiku tutaj wydaje mi się jakiś infantylny :O;) Dzięki, Tobie również miłego dnia i tradycyjnie, choć w drugą stronę: uważaj na siebie ;)

🖐️ to się w końcu wyspałam...powiedzmy przadwczoraj poszłam spać o 4 i o 8 sie zerwałam, dziś jakos udało się pospać;) i komp się wyspał bo chula chyba bez zarzutu;)

Dzięki, właśnie się ciągnie ;) Powiedz tylko błagam, że nie jest to kawałek Chłopców z Placu Broni 😭 ;) Nie mogę się niestety odwdzięczyć, bom w pracy, ale w domu coś ciekawego wymyślę ;)

Cłopcy....hmm, sto lat już ich nie słyszałam a teraz dwa kawałki z całkowicie innej beczki, przy jednym nogi same podskakują a drugi jakoś tak optymistycznie nastraja ;) kumplowi kojarzy się z domem, ogrodem, kapciami, kawą z mlekiem i huśtawką;) może dlatego że w innej wersji tego kawałka jest taki fajny teledysk z pieskiem ;) z dziecmi się kojarzy, a poza tym a piesek kapcie przynosi 1) http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=7B5BF623052D640B 2) http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=2D05CD405096E513 a co mi tam, teledysk też wsadzę ;) http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=215D4B0E263A614C 🖐️

budzić się bo zaraz północ 🖐️

Ja tylko wpadłem się pożegnać :) Wkurzający dzień, jeszcze gorszy wieczór :O Ściągnę sobie muzykę i odpiszę na Wasze posty jutro. Dobrej nocy 🌻🖐️

idę w pracy ponarzekać :O tam caaały dzień radia będę słuchać - i mam obawy, żw z tego powodu to bądę ddzis miała nadmiar informacji o Beniu:O 🖐️

Mój wczorajszy dzień podobny. :O Dzisiaj marzę tylko, by w weekend odespać cały ten cholerny tydzień. Demony wracają w najmniej odpowiednim momencie. Ale okazuje się, że już wkrótce mozna będzie zmodyfikować sobie pamięć czymś innym, niż alkohol. Nie mogę się doczekać. :classic_cool: ACE witaj 🖐️