Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam pytam czekam na odp

tanie odbitki - gdzie zamowic w sieci?

Polecane posty

Czesc, chcialabym zamowic odbitki zdjec cyfrowych przez net, znalazlam kilka ofert, jednak nie ma to jak zapytac osob, ktore z tego korzystaly i moga cokolwiek powiedziec o tej formie zamawiania zdjec. Czekam na Wasze sugestie i opinie o serwisach oferujacych takie uslugi, ktore znacie. Pozdrawiam

Ja zamawiałam w Empiku i bylam zadowolona. Wysłałam i mialam podgląd czy moje zamówienie jest zrealizowane czy nie. Poszłam odebrać, zapłaciłam i już. Maja tam taki mały programik do usuwania czerwonych oczu, kontrastu itp. CZęsto też wysyłają kody promocyjne i masz zniżkę na różne formaty.

tez nad nimi myslalam, ale w sumie powiem Ci, ze nie maja wcale takich tanich zdjec, Ci ktorzy mieszkaja w miescie, gdzie moga od razu odbrac, napewno maja lepiej, niestety u mnie nie ma empiku, najblizsze miasto gdzie on jest, znajduje sie 30km ode mnie, wiec dodatkowo bym musiala stracic na bilet, a przesylka do domu, to tez chyba niezle u nich kosztuje... ale znalazlam taki serwis (tzn jeden z wielu): www.extra-foto.pl i nad nimi sie wlasnie zastanawiam... niedrogie odbitki, przesylka tez w miare (tzn priorytetowa), tylko nie wiem jak u nich zamowienie wyglada... czy sa pewni, czy robia ladne odbitki itp... nie korzystaliscie moze z nich?

Z tego co wiem to w Empiku też wysyłają kurierem do domu. Wejdź na stronę i zobacz :)

Gość gość
My też zawsze przez Empik Foto. Skoro warunki są spoko, to po co mamy szukać gdzieś indziej? W mniejszych punktach za dokładnie to samo wezmą zdecydowanie więcej kasy, a ja średnio widzę powody do tego, żeby przepłacać. Przecież w Empiku też można wybrać rodzaj papieru.