Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Smako-łyk.

Dlaczego, gdy Jan Paweł II był w Polsce..

Polecane posty

Gość wredziucha
obecny rząd zostawcie w spokoju , niech się posie :) u mnie właśnie sianokosy :)

Kwas chciaż myslał nowocześniej..a tak to sie tylko cofamy...

Gość wredziucha
sory miało być "pasie" :)

ożesz się uśmiałam... hójńia, owłosiona - jesteście ... no słów brakuje:D:D:D

no tak to mnie jeszcze nikt nie napisał :D ja to w ogóle, jestem pełna podziwu dla tych którzy jeszcze cokolwiek komentują bo mnie się już nie chce :o

Gość ja wam powiem dlaczego
Ja nie mowie, ze obecny rzad jest dobry - sama nawet na niego nie glosowalam, ale chociaz nie robi takich cyrkow z parodia papieza, nie jest pijany na grobach zolnierzy... itd...

Gość no i co ten kwas
takiego zrobił? gówno, żołnierzy wysłał do Iraku i w dupę właził amerykanom

Gość znaczy
co?

Gość aaaa o to ci chodzi
a może: braun - życie stało się prostsze

Słyszeliście o tej akcji z plakatem \"Kodu..\" Żenada :o W ogóle podejście Kościoła do tego jest żenujące, hmm... Ale to tylko taka mała dygresja.

Bo Giertych i cała ferajna nie byli u władzy..... Proste....Kto inny rządził. inni mieli więcej rozsądku i mniej wazeliny i świętoszkowatości:P

Nieprawda! Mieszkam w małym miasteczku, oddalonym od Krakowa 120 km. i jutro mamy w pracy wolne! ja tego nie skumam. :O

Urzędnicy z Warszawy wystosowali oficjalne pismo, (do zdaje się Faktu ale nie jestem pewna ), żeby zdjęto plakat reklamujący \"Kod...\" bo znajdował się na trasie przejazdu Papieża i mógłby Go urazić :o Wczoraj w rmf-ie o tym mówili.

bez przesady!!!! Mogę się założyć, że Benedetto nawet nie wie o tych wydziwiasach polskich polityków. Przeceiż Papież też używa papieru toaletowego!!!! Bez jaj!!! Ale nie czas teraz mówić o głupocie polityków. Skupmy się na mądrości, którą chce nam przekazać Benedykt. Nasi politycy pewnie i tak nie pojmą tej wiedzy, więc chociaż my skorzystajmy ;)

Głupota urzędników nie zna granic... nie od dziś o tym wiadomo.... Mam działkę, która według pani z działu geodezji jest w połowie rolna, a w połowie do zabudowy:P Oni maja wyobraźnię w tworzeniu głupoty :D

iiiiiiiiiiii tam fane --> O tym trzeba mówić! Bo to jest kraj w którym żyjemy i ja nie chciałabym żeby zagranica widziała jakich to mamy cudownych polityków, bo wstyd po prostu :o A Papież pewnie nie wie.

łe rety ---> wszyscy wiedzą jakich mamy przedstwicieli państwa, wszyscy dokłądnie, a szczególnie Benedetto. Zagraniczni dziennikarze są u nas w kraju i doskonale wiedzą, że nagle jednego dnia telewizja zaczyna świerować. Podurnieli ityle, ale moim zdaniem szkoda słów i czasu na roztrząsanie debilady.

łe rety ---> wszyscy wiedzą jakich mamy przedstwicieli państwa, wszyscy dokłądnie, a szczególnie Benedetto. Zagraniczni dziennikarze są u nas w kraju i doskonale wiedzą, że nagle jednego dnia telewizja zaczyna świerować. Podurnieli ityle, ale moim zdaniem szkoda słów i czasu na roztrząsanie debilady.

Gość To jakaś paranoja

Ja mam zdecydowanie inne zdanie na ten temat - cos mi nie pasuje to mówię o tym głośno, I słów na pewno nie szkoda, bo milczenie będzie tylko poparciem dla idiotycznych zachowań.