Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dylka

Natręt komórkowy - jak dac do zrozumienia komus że nie bawią mnie sygnały?

Polecane posty

Gość dylka

Od jakichś 2 miesięcy 6 razy dziennie ktoś z numeru 512...... puszcza mi dzwonki. Jak odbieram to się od razu rozłacza. Wkurza juz mnie to. Czy wogóle jest jakis sposób żeby dowiedziec się kim jest ta osoba??

Gość xxx222.
zadzownic tam z innego numeru i zapytac, glupia torbo :o

Gość jtyiy
podaj do niego numer wszyscy zaczniemy do niego dzwonić

jtyiy - :D dobre :D

Gość dylka
głupia torbe to sobie daruj prymitywie, bo nie będe innym nabijac na konto dzwoniąc do jakiegoś idioty a tak swoją droga to zastanawiałam sie czy to nie jest jakiś numer z tych co leci przez 3 kontynenty połaczenie??

hhmm oddzwoń albo wyslij smsa ze cię to nie bawi:o albo odbieaj, może jak zobaczy rachunek to mu się znudzi:)

Gość dawaj numera
!!!!!!!! ja zadzwonie i pogadam :)

Gość dylka
no jak odbieram to on sie rozłącza po usłyszeniu halo, a przy tej całej okazji chciałabym się dowiedziec kto to taki

Gość ktoska
zadzwon do niego z zastrzezonego numeru

Gość numer
daj jego numer jak największej i lości osób i niech mu puszczają sygnały. Ja takiego załatwiłam tak ze weszłam na czat dla gejów i ponakręcałam troszke chłopców a potem im podałam jego numer:). potem już nie dzwonił(świr)

Gość ja ja ja
odbieraj dalej, niech mu sie na rachunek nabija hehehe

Gość dylka
a mogę gdzieś sprawdzić czyj to numer?

Gość imina
ciekawe bo parę dni temu też ktoś do mnie dzwonił z 512, parę sygnałów i koniec, jak oddzwoniłam, to męski głos powiedział halo i słysząc mój, odłożył słuchawkę. w tle był szum jak z zebrania jakiegoś czy przerwy w podstawówce:) na szczęście to tylko jeden dzień:)

Z własnego doświadczenia wiem,że pisanie smsów o treści mnie to wcale nie bawi,albo dzwonienie z zastrzeżonego lub obcego numeru nic nie pomaga.Nastały takie czasy,że ludzie często mają kilka telefonów i zdarza się,że mają taki,którego prawie nie używają,a numer ma tylko kilka osób,więc podejrzliwie patrzą na wydzwanianie z nieznanych numerów.Ja już próbowałam różnych rzeczy,ale najlepsze było jak kiedyś jeden taki świr mi napisał,że puszcza mi sygnałki,bo mu się nudzi, to ja mu napisałam,że znajdę sposób na jego nudę i,że jak ja się jutro będę nudzić to wstąpie na komisariat policji:) Otrzymałam potem jeszcze tylko jedną wiadomość o treści:oszczędze Ci drogi,miłego dnia :D Od tego czasu już nie dzwoni:D

Gość DYLKA
ALE TO JEST BEZPIECZNY NUMER?? BO TYLE SIE MÓWI O TYCH DZIWNYCH NUMERACH A POTEM NA RACHUNKU PIEKNE SUMKI

Też miałam taką sytauację, ale sprawa sie już wyjaśniła, bo wysłałałm tej osobie grzecznego aczkolwiek stanowczego sms-a, zeby sobie odpuściła, bo wiem kim jest. Przestraszyła się i dała spokój. Może spraw sobie Sony Erricsona z filtrem połączeń. Wtedy z numeru innego niż w liście odbieranych połączeń (wpisanych do tel. przez Ciebie) osobik się nie dodzwoni. Z tgeo co wiem to numer 512 XXX XXX to numer sieci Orange.

Gość dylka
ja własnie mam sony ericssona :) i jakos dzwoni chyba że ja nie potrafie filtru włączyć

Gość xxxxxxl
może ktoś coś doradzi, albo przegada gosciowi który nie daje spokoju mojej koleżance? w tej chwili przekierowała rozmowy na mój telefon, ale ten pajac dalej puszcza sygnały! to jego numer 788313038 heyah to nie ściema

Gość mariano34
No ależ kochani więcej finezji. Ażeby zdenerwować takiego gnojka który bardzo nas denerwuje sygnałami należy zrobić co następuje: 1. Kup z kumplami gazetke ANONSE 2. Są tam kuponu na ogłoszenia. 3.Wypełnij; Tanio sprzedam I TU WPADAMY NA POMYSŁ: -KROWA MLECZNA -BYK -AUTO -(SPRAWDZONE) SZCZENIAKI RASOWE -ITP. 4. IM WIĘKSZA BZDURA I NIŻSZA CENA TYM LUDZIE BARDZIEJ WYDZWANIAJĄ. Gwarantuje że gościowi odechce sie wygłupów po takiej seri dziwnych fonów. W razie potrzeby cały proces powtarzac do upadłego.... im więcej ogłoszeń wypełnisz tym więcej ludzi zadzwoni.... Polecam (atrakcyjaa i bez zachamowań.... szuka) straszliwa ilość zboków zamęczy gościa PA

Ja kiedys mialam podobna sytuacje - ktos mi puszczal sygnaly przez dwa dni. Napisalam w koncu sms, ze to jakas pomylka. Odpisal koles, ktory sadzil ze jestem jakas tam Sylwia czy inna panna, ktora on gdzies tam poznal i nie chcial mi uwierzyc, ze jednak nia nie jestem :D A ze nie chcialo mi sie klocic ze smarkaczem, to mu napisalam, ze jak nie przestanie, to wybiore sie na policje - podzialalo :D

Gość Nati12345
Mariano 34 Ten twój pomysł jest genialny

Gość zuzia821
widać więcej jest nas którzy mają prolem z natrętami. też zkożystam z propozycji marianio34.

Gość meruy
puszcza do mnie sygnaly dziwny numer +48224000003 wydaje sie byc automatem bo nawet nie moge odebrac, ktos mial juz taki przypadek?

Gość faculity17
No ja :) dzisiaj juz takich sygnalow mialem 6 ... i tez nie wiem co to ma znaczyc ...

Gość zielona podroba 90090
imina - mnie dokladnie tak samo! odebralam a tam facet HALO mowie SLUCHAM i sie rozlaczyl, w tle jakies meskie glosy myslalam ze z salonu dzwonią o przedluzenie umowy... 512432053

Gość nie mam naście lat
to macie dobrze, bo możecie odpisać i oddać takiemu pacanowi. Do mnie wydzwania jakiś pier........ debil z zastrzeżonego i się nie odzywa. Przy czym nie bardzo rozumiem, bo nie słyszę sygnału rozłączenia, tylko ciszę. Próbowałam już odkładać telefon nie wyłączając. Najdłużej trzymałam ponad 4 godziny i uwaga! Koleżanka, której pokazałam, że połączenie tyle trwa zadzwoniła do mnie i się dodzwoniła. Jak to możliwe? Jakbym wiedziała kto to to bym za durne kudły wytargała.

Gość mckiciaaaaa
ktoś z numeru +48224000003 puszcza mi ciągle sygnały. NIe da się tego nawet odebrać bo są strasznie krótkie a przy telefonie nie bede caly czas siedziec i czekac :]Dzwoniłam nawet do centrali swojj sieci z pytaniem o zlokalizowanie wlasciciela numeru ,ale niestety nic nie zdziała poki nie odbiore połączenia, tak więc błędne koło. czy ktoś z Was wie może co to za numer i do kogo należy? strasznie to denerwujące.;/

Gość szkrabulka
Ja też dostaję sygnały z tego numeru...:/ wkurza mnie to już...

Gość Pulawianin
Jest kilka sposobow na takich natretow: 1) teraz juz mozna zglaszac na policje jako mobing. 2) dzwonisz z zastrzezonego upierdliwie, jedno polaczenie za drugim, (mozna sobie wlaczyc w telefonie ponawianie polaczenia), jesli nie odbiera, to dzwon tak np przez pol godziny (zlec to komus kto ma czas siedziec nad telefonem a przeciez moze to robic ze swojego telefonu bo i tak macie numer zastrzezony). Niech natret wie, ze teraz on jest gnebiony. Jesli nie odbiera to nic, dzwon caly czas. Jesli natomiast natret odbiera to albo mozna go straszyc policja, pobiciem, zeklac itd ale jesli to nie pomoze to dzwon tak caly czas, non stop, a jesli znowu odbiera to od razu rozlaczaj sie szybko (koszt kilka groszy za kazdym razem). Tym sposobem blokujesz mu caly czas linie i telefon. Nikt do niego nie zadzwoni, ani on nigdzie, nawet nic na telefnie nie bedzie mogl bardzo zrobic. Moze co najwyzej go wylaczy, ale to wtedy oznacza dla Ciebie ze masz chile spokoju:) Dodatkowo jesli wylaczy telefon to mozna wyslac mu smsa i czekac na raport kiedy goscio wlaczy telefon (uwaga-wysylajac SMSa nie ukryjesz swojego numeru!). Jak tylko wlaczy znow wydzwaniasz non-stop. Jest to bardzo wkurzajace, no ale nam o to chodzi:) Mozna dzwonic z dwoch telefonow na zmiane albo rozdac znajomym numer zeby tez podzwonili w wolnych chwilach. 3) dac numer natreta komus kto pracuje w nocy albo chodzi spac w srodku nocy i niech zadzwoni pare razy w srodku nocy. Jesli goscia obudzi to milo:) Niech dzwoni dlugo bo niektorzy twardo spia i telefon ich tak szybko nie budzi. Jesli natomiast koles nie odbierze po kilku lub kilkunastu razach to prawdopodobnie ma wylaczone dzwonki, ale niech rano wie, ze w nocy gdy spi tez jest dreczony:) Wyobrazcie sobie jego mine nad ranem gdy widzi, ze go meczyliscie np o 4:30 w nocy:D kilka razy. 4) dac jakies durne ogloszenie na portalu gdzie jest sporo ludzi (polecam Tablica.pl). Wybrac portal gdzie jest dzial "Oddam za darmo". Wybrac rodzaj towaru ktory jest chodliwy tj. telefony, komputery, czesci samochodowe. Dajcie tam jakies ogloszenie, ze oddacie za darmo np. uszkodzony telefon, albo komuter bo juz macie nowy, itp. Tylko bez przesady! Zeby nie dawac ogloszen, ze oddacie za darmo cos co jest sporo warte, bo nikt nie zadzwoni bo bedzie podejrzane albo nawet moderator zdejmie wasze ogloszenie. 5) mozna pisac smsy z bramki internetowej. Czesto bramki maja opcje ustawienia kiedy sms ma zostac wyslany. Napiszcie cala mozliwa dlugosc. Siadzcie na kilka minut do kompa i ustawcie wysylanie z bramki np co 30 minut ten sam sms. Mozna pisac bezsensowne wyrazy jeden za drugim zeby glupek mial zagadke i myslal, ze to cos oznacza. Przykladowa tresc: lodkafaktornowykuluratemaciekawapiataklawiatura nocokolwiekwymyslicie prawdazeciekawe?:) Bedzie myslal, ze to jakies przeslanie i pewnie kilka dni mu to psychicznie spokoju nie da. A dodatkowo bedzie dostawal takiego smsa co jakis ustawiony w bramce czas. 6) dla zapracowanych - wykorzystujac znow portale internetowe daj ogloszenie o prace - zlec komus z internetu, zeby ktos podzwonil do natreta. Jest wielu bezrobotnych szukajacych takich zlecen. Doladuj mu telefon za jakas niewielka kwote i podaj numer i niech bezrobotny meczy natreta. Jesli zglosi sie kilku bezrobotnych mozesz zwiekszyc nasilenie Twojego zlecenia. Czy bezrobotni faktycznie wykonuja swoja prace mozesz sprawdzic zdalnie ze swojego telefonu dzwoniac albo do nich (ale oni sie domysla ze ich sprawdzasz) albo dzwoniac do natreta kilka razy pod rzad, tym sposobem dowiesz sie czy jest u natreta faktycznie sygnal zajety i jednoczesnie dodatkowo go dreczniesz chwile:) 7) znalezc w internecie forum czy strone gdzie ludzie maja taki sam problem jak wy i powymieniac sie numerami natretow w celu zrobienia sporego zamieszania na ich telefonach 8) wejsc na jakiegos ruchliwego czata o tematyce sex, gay, randki itp i wejsc jako nick np "Chetna Ola tel:XXX XXX XXX", "Slodki Kotek tel:XXX XXX XXX", "Dam co chcesz tel:XXX XXX XXX". Dobierzcie nicka do tematu czata. Dodatkowo mozna wejsc na kilka czatow na raz:) 9) mozna polaczyc wszystkie podane wyzej sposoby:) Pamietajcie o bezrobotnych, oni moga was wyreczyc w wiekszosci podanych przeze mnie sposobow, a dodatkowo mozna polaczyc sily kilku bezrobotnych. Sprawdzajcie zdalnie czy pracuja np ustalcie na jakim czacie beda rozsylac numer do natreta i wejdzcie w wolnej chwili na czata i sprawdzcie czy jest nick z numerem natreta. Milej zabawy:) Ja ostatnio mialem przypadki natretstwa i uzylem sposobow nr 2 i nr 3 (gdyz chodze spac w nocy) i podzialaly dosc szybko. Mam jeszcze pewien numer, ktory wysylal mi smsy co kilka minut przez kilka tygodni i czasem dzwonil, ale nazbieralem na niego juz taki material dowodowy ze jesli sobie o mnie znow przypomni to ide na narade do policjanta dzielnicowego zeby mi pomogl zglosic to wszystko na policje.