Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może jestem

i pewnie JESTEM bardzo ciekawa ile osob jest na kafe?

Polecane posty

kofam fas fsytkich .... bardzo chętnie :D innym razem, dzisiaj kończę ten nierówny pojedynek jeszcze raz to samo :classic_cool:

Gość może jestem
Kły i Pazurki:) Noooo wroci to jest b.fajna dziewcz\yna:) Malutka milutkich snow na dobranoc(* śpij słodko:)

WAM również.... i Osiecka na dobranoc... Upij się ze mną na wesoło. Zechcesz coś chlapnąć, no to chlap. I niech raz się zamknie koło moich mężczyzn, twoich bab. Upij się ze mną na wesoło. Zechcesz coś zburzyć, no to zburz. I niech raz się zamknie koło, jak przebaczać, no to już... Moje oczy zapłakane, twoje szanse zmarnowane i wydatki ponad stan, jakaś pani, jakiś pan. Długie listy od tej pani, przeprowadzki z walizkami, jakieś nieba, czyje, gdzie? niewesołe gwiazdy dwie. Nowi ludzie, nowe sprawy, niebezpieczne gry, zabawy, jakieś noce, jakieś dni, nieudane rififi. I ucieczki do Podkowy, zawracanie ludziom głowy, odbijanie się od dna, z jakąś ty i z tamtym ja... Upij się ze mną chińską wódką i złotą rybkę dla mnie złów. Życie zazwyczaj trwa za krótko, chcesz coś powiedzieć - no to mów. Upij się ze mną za niewinność, kilka zabawnych nieprawd złóż. Zapominanie - miła czynność, jak zapominać - no to już. Moi chłopcy, twoje baby, i to życie aby, aby, i to picie, nigdy dość, i ta jędza - głucha złość. Nagłe wstydy i bezwstydy, i uśmiechy - okryjbidy, i pieniądze. Jakie, skąd? Telefony. To był błąd. Długich kaców poniewierka, kruchy talent jak iskierka, samolotem nagle w dal, do rozwodu - jak na bal. Jakieś listy, jakieś kwiatki i ucieczki - gdzieś do matki. Później klęski gorzki smak. Przekonanie, że nie tak. Uprzątanie bałaganu bez jasności i bez planu. I tęsknoty - za kim że? I powroty - takie złe... 🖐️

Gość malowane deszczem
pogadamy jeszcze w takim razie ❤️

Gość może jestem
dięki Malutka:) miłe.........🌻 mam chęć upić sie na bardzo smutno.......:( cholera nic mi nie wychodzi co jest czy to ja jestem do bani czy moje zas.... życie.............jestem zła.....................!

Gość może jestem
Malowane deszczem zaczernij nicka jest cudowny :) ;)

Gość może jestem
Kły i Pazurki:) chyba z barku.........ehhhh...:([łezki mi kapią jak ....) kuzwa jak mi zle jestem taka wściekła na siebie............

Gość moze jestem
Kły i Pazurki:) ja jestem `dziwną osobą` zmieniam nicki , bo lubie Wiesz jak bardzo mi dziśiaj przykro [siedze przed kompem i becze jak bóbr:( jestem taka wściekła na siebie za wsztstko jestem beznadziejna i najgorsza na świecie..........jak mi zle.....]

Gość moze jestem
akurat jak mam nie złościć sie na siebie jak jestem taka ehhhh,,,beznadziejna..........i denna....

a może to tak dobrze się wypłakać, ja zawsze czuje ulgę, łzy oczyszczają. Łzy ze złości tym bardziej. Ale nie zalej klawiatury :D

Noooo chyba sie zalała :D :D :D tak długo nie wracac z flaszką, zajrzę do moich zapasików w barku.

Gość może jestem
Kły i Pazurki płakałam w dzieciństwie tak bardzo .................................. sądziłam że moje nazwijmy to `dorosłe życie będzie inne ` powiem tyle błąd nr.1........... dziewczyno [Kły i Pazurki nie przejmuj sie mną ........... Jesteś kochana ....nie wiem kim Jesteś (wiesz jest mi bardzo zle ale musze sobie z tym poradzić - to moje życie......nieznosze go.......tak bardzo..............gydbym mogła .......ale wiem jak to sie kończy....

O rety, zrobiło mi sie smutno 😭 tak nie można brak mi słów, ale poradzisz sobie, prawda? Czasami w zyciu jest tak , ze nie mamy odwagi na zmianę, że sie boimy.Moze to jest to właśnie. Twoje dorosłe życie musi być inne, postanowisz tak sobie, dobrze?

Gość może jestem
może tak nie lubie być najgorsza a dzisiaj na angliku tak sie poczułam ................jest mi zle ` we własnej skorze.`.....

Gość może jestem
Dziękuje Kły i Pazurki 🌻 zawsze byłam silną i ambitną osobą ale ostatnio tak wiele rzeczy daje mi `do myślenia`;że sama nie wiem co sie dzieje ..... jESTEŚ BARDZO KOCHANA DZIĘKUJE.....

No widzisz, skoro zawsze byłaś silna i ambitna, to tak na pewno jest i tak trzymaj. I wierz w siebie, i w dobrych ludzi, nie ufaj, ale wierz. Bo oprócz psinek i kotków, które kochamy, sa dobrzy ludzie.

Gość może jestem
NIE ..........to nie tylko o to chodzi ale........... zawsze byłam sama i to tylko moj problem. Pozdrawiam Ciebie serdecznie Kiełki i Pazurki ..dzięki ...

Gość może jestem
Psinki i kotki.....: W ludzi.........:(........ehhh..........:(

Gość może jestem
Kiełki i pazurki🌻 bardzo Tobie dziekuje 🌻 nie wiem Kim Jesteś ale bardzo dziekuje za cieplutkie słowa.......pozdrawiam🌻

Może nie jestem dobrym człowiekiem, ale życzę Tobie wiele dobrego, i jest mi bardzo miło podarowac pare ciepłych słów. Jutro będzie dobrze, no nie? 🌼 🌼 🌼