Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam pecha do facetów

O co mu chodzi??

Polecane posty

Pewien czas temu poznałam fajnego, inteligentnego faceta. Dobrze nam się razem rozmawia, zazwyczaj spotykamy się w autobusie, siada koło mnie i rozmawiamy, umawiamy się też czasem na jakieś piwo. On ma mój numer wysyła miłe smsy, ale jednego jego zachowania nie potrafię zrozumieć. Jeśli idzie z jakąś dziewczyną momentalnie udaje, że mnie nie widzi, ostatnio przechodziłam obok niego, byłam tak blisko, że prawie dotknęłam go ramieniem, on widział mnie a mimo to w życiu nie powie mi "cześć" kiedy idzie z jakąś inną dziewczyną. Czemu faceci są tak popaprani?? Czy ja zawsze będę sama?? Moderatorze nie usuwaj mnie.

Gość no taaaak...
Wszelki duch! :-D DChF !!!

Gość heh znam takich jeleni
moj były był taki, jak zobaczył swoją byłą uciekał, albo chował się gdzie mógł, popapraniec. a najlepsze jest to, że kiedy mnie zostawił, wcale nie zmienił swojego zachowania, też ucieka hahahaha. faceci boją się pewnie konfrontacji ze swoimi byłymi i obecnymi, stąd ten strach :D

jedyne uzasadnienie jakie mi sie nasuwa: to facet, nic więcej, ale nadzieje ze są też inni faceci trzeba mieć, 3m sie

Ja nie jestem żadną było ani obecną, nawet się nie przyjaźnimy, jestem po prostu koleżanką. Jak można być tak ograniczonym?? W rozmowie ze mną jest inteligentny, oczytany, skończył 2 cięzkie kierunki studiów, więc nie mogę zrozumieć czemu tak się zachowuje. Czasem nawet patrzy mi w oczy, a nawija do tamtej. Przeciez mogłby powiedzieć głupie cześć, nie wymagam od niego pytań o stan zdrowie mój i całej mojej rodziny.

Gość no taaaak...
Moderatorzy, litości... ja wiem, że kasacja jest ważna, ale... Do autorki, za usuniętym --> tak, zawsze będziesz sama, czekając na to, aż ktoś się o Ciebie poociera. Przegrałaś życie, maleńka! Witaj w klubie. :classic_cool:

Po co z nim w ogóle rozmawiasz?? Numer wykasuj z telefonu. W autobusie siadaj z kimś, nie zostawiaj wolnego siedzenia obok siebie i tyle, nie kontaktuj się w kretynem, bo przecież to M jak Matoł.

Gość sebol27..
a ty durna pipko sama nie umiesz sie odezwac?? :o