Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nixe

MYCIE WŁOSÓW R A N O-komu się chce?

Polecane posty

codziennie skracas sen o pol godziny zeby umyc wlosy? czy myjesz wieczorem? mi sie tak nie chce zmobilizowac zeby myc rano... ale po wieczornym myciu mam strąki... uwielbiam się wysypiać :-( a wy? katujecie się MYCIEM WŁOSÓW RANO????

Gość Kasienka_Sw
codziennie rano bo raz ze mam krotkie wloski to je trzeba codziennie rano ladnie ukladac a dwa ze i tak codzinnie rano biore prysznic wiec tak jakos mi wychodzi :)

Gość ja mam długie włosy
za łopatki, bardzo gęste i kręcone i myje je od lat codziennie rano. I nie wstaję przez to pół godziny wczęsniej, ale godzinę. Muszę mieć dwie godziny przed wyjściem z domu i tak wstaję. Chociaż jestem śpiochem, po prostu staram się ustawiac sobie wszystkie zajęcia na później. A jak się nie daje, to cierpię... i nadal wstaję dwie godziny przed wyjściem:P A na uczelnię jadę godzinę. Także muszę wstawać dużo wcześniej:)

Gość hmmmmmmmm
strach, ze leb przewieje!!

Gość hmmmmmmmm
w zimie lepiej z tego zrezygnowac. A poza tym, heh, tez uwielbiam spac i szkoda mi czasu, wiec czesciej mzje wieczorem. Rano liczy sie kazda minuta snu;)

Gość ja mam długie włosy
nie ma strachu:) Ja myję nawet podczas straszliwych mrozów, a zmarźlak jestem strrrraszny:classic_cool: najwyżej, jak jest mniej niż -10 stopni, to związuję włosy i zakładam beret:D

Gość hmmmmmmmm
chzba ze tak, beret obowiazkowy - byle nie moherowy...

Gość hmmmmmmmm
ale podziwiam, ze chce sie tak wstawac... Dla kogo sie tak pindrujesz;)

Gość ja mam długie włosy
dla siebie. Robię tak całe życie od 13-14 roku życia. Kiedyś jak miałam długi i sianowate:p a nie kręcone i się łudziłam, że je wyprostuję, to myłam wieczorem, spałam takl, żeby je jak najbardziej przygnieść:p i myślałam, że rano sa proste- a tu zonk:D No i potem je obcięłam na takie 3-4centymetrowe, więc już zawsze myłam rano. I tak mi zostało. Od 6 lat nieprzerwanie myję włosy codziennie rano. Czasami jak mam weekend i siedzę w domku i jestem leniem;) to nie myję. Ale nie potrafię wyjść z domu z nieumytymi włosami... Czuję się strasznie:o

ja tak samo, codziennie rano...jakies takie zboczenie:) a jak nie umyje, to wydaje mi sie ze śmierdzą nieziemsko...bleee.Nie wiem, jaak mozna codziennie sie myc, a włosy np raz w tygodniu, fuj!

Ja czasem myje rano, ale tylko wtedy, kiedy chcę wyjść z domu w rozpuszczonych. Zazwyczaj myję na noc, wtedy rano szybko w kucyka i już:)

Gość persymonia
tak, codziennie rano myje wlosy. razem z suszeniem to jakies 15-20 minut. pol godziny poswiecenia to juz by bylo za duzo. poza tym jak wstane to mam na glowie "cos" wiec wole sie polozyc wczesniej spac i wstac rano i normalnie wygladac

Gość gość
tylko rano:o Jakbym umyla wieczorem, to na drugi dzien bym miala trwala ondulacje ze skretami w rozne kierunki. Myje, potem suszarka, duza okragla szczota i prostuje. Okolo 30 minut to trwa.

ja myję zawsze wieczorem, mam długie włosy i schną one na pewno ponad godzinę. a nie chcę używać suszarki, bo to niszczy włosy. rano myję tylko wtedy, gdy nigdzie nie wychodzę przez parę godzin.

codziennie - nawet jak są trzaskające mrozy!! w łazience rano potrzebuję ok. 30-40 minut. Nie ma bata - jak nie umyje włosów rano to czuję się brudna i dzień do bani..

codziennie rano. nawet jak zajecia na 7.30 :( (dobrze ze na uczelnie mam 10 min autobusem). tak samo jak Narzeczona - wydaje mi sie ze jak umyje wieczorem to smierdza i sa nieswieze. Poza tym poranne mycie glowy dziala na mnie lepiej niz kawa, od razu stawia mnie na nogi :)

a wlosy mam dlugie za ramiona wiec suszenie i ukladanie to tak 20- 30 min mi zajmuje :)

Ja też myję rano, bo tak się już przyzwyczaiłam. Całe życie noszę długie włosy, które schną tak ze dwie godziny (nigdy nie używam suszarki) więc muszę wstawać odpowiednio wcześniej :)

Gość poooooomarańczka
Ja myję codziennie wieczorem. Rano za cholerę bym sie nie wyrobiła zwłaszcza, że na 7 rano odprowadzam dziecko do przedszkola. Wstaję o 6, a jakbym miała jeszcze myć włosy musiałabym wstawać o 5 bo mam bardzo długie pióra. Inie uważam, żeby mi włosy po nocy smierdziały albo były brudne.

Ja codziennie, ale wieczorem. Rano wstaje ok. godzine przed wyjsciem i najdluzej mi zajumje przestawienie sie z tyrubu \"sen\" na tryb \"ruszam tylek i wychodze\" :D

Gość Szysza
Też myje rano:o Mam włosy za ramiona i są bardzo grube, także nawet jak w nocy umyje i je troche podsusze, to niestety ale rano są nadal mokre i poza tym strasznie mnie skóra głowy swedzi od tej wilgoci:o A jestem totalnym śpiochem.... Ech:O Staram się myć jednak co dwa dni... Raz mam rozpuszczone, a raz wiąże je w kucyka:p Jeden kolega na studiach jak odkrył moją tajemnice był z siebie strasznie dumny:P:P:P

Gość brzydkie kłaki mam
Chętnie myłabym włosy rano, ale obawiam się suszenia suszarką, wiem, że to niezdrowe dla włosów, a szkoda mi kasy na drogą suszarką. Czasem zdarza mi się umyć włosy rano i mam wtedy super świeże, wspaniałe włosy, ale zazwyczaj myję wieczorem.

A mnie najbardziej zastanawia jak to jest możliwe, że kiedyś (w podstawówce czy nawet w liceum) mogłam myć włosy co 4-5 dni i było ok, a teraz po prostu sobie tego nie wyobrażam, bo po jednym już dniu włosy, kwalifikują się do mycia?:O

Ja mam wlosy do ramion i susze suszarka codziennie. Zainwestowalam jednak w dobra i po potrzymaniu recznika na glowie jakies 20 minut i poczekaniu az recznik wchlonie wode wysuszenie wlosow zajmuje mi z zegarkiem w reku 2.5 min :) To chyba nie tak zle, prawda?