Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna ciekawa

masło Karite

Polecane posty

Gość taka jedna ciekawa

czy ktoras z Was uzywała masła Karite? byłyscie zadowolone?

Gość oradea
Ja sie napalilam na nie...podobno jest bardzo dobre:)

Gość taka jedna ciekawa
ja tez sie napaliłam, ale moze to sciema?

Gość duka
o co chodzi z tym maslem?

Gość oradea
Ostatnio byl watek o tym masle na gazeta.pl i dziewczyny wychwalaja...

Gość taka jedna ciekawa
a ma ktos link do tego topku? jakie kupić? w pudełku czy.. widziałam tez jakies zgrupione we folii:o

Gość oradea
Takie w folii to tylko w necie. W sklepach dostepne sa dwa rodzaje: firmy argiletz oraz home institut. To drugie jest podobno lepsze. Nie moge Ci dac linka do tego topika, bo mi wykasuja (regulamin kafe:O) Wejdz na www.gazeta.pl Kilknij forum. Potem bedziesz miala kakalog foruw i tam kilknij na uroda (po lewej na dole). Ten topik jest po srodku drugiej strony, nazywa sie: HEJ-stosujecie maslo SHEA?jakie efekty?

Gość oradea
Katalog forOw oczywiscie:)

Gość taka jedna ciekawa
oradea dzieki;)

Gość oradea
Nie ma za co

Gość polecam -
jak temat o masle Shea to ja ostatnio kupilam na allegro maslo z The Body Shopu... Fenomenalna sprawa... Moge polecic to maslo do ciala i kosmetyki do ust, bo z tej firmy wszystkie maselka zawieraja maslo shea.. POLECAM, sama wyprobowalam.. :-)

\"polecam\" - tak tylko, że body shopowe masła nie mają nic wspólnego z masłem shea - znaczy pewnie go trochę zawierają, ale zawierają też mnóstwo innych rzeczy np chemii, a szkoda, bo swojego czas miałam bzika na p-cie Body shopu i ich maseł. Czyste masło shea jest świetne - podpisuje sie nogami i rękami pod postem Papierowych Nozyczek:)

do o tutaj jest jesli jeszcze raz wkleisz ten link będę kasowała po IP po 20 postow wg regulaminu tu jest zakaz wklejania linków do innych forów a Ty w dodatku robisz to bardzo nachalnie, więc ostrzegam

Gość otutaj jest
wklejam bo cos szwankuje i moje posty znikaja.Dlaczego nie mozna ????? Zawsze mozna bylo podawac linki,a teraz juz nie mozna ??????

można było zanim powstał regulamin a teraz już nie można, nie ja o tym decyduję, przykro mi \"ja tu tylko sprzątam\"

Ewelka - tak ja mam o masło i jest najlepsze jakie do tej pory miałam - z czystym sumieniem polecam. To jest 100% czyste, nierafinowane masło karite. Właśnie czekam na przesyłkę z zapasem tego masła :)

Gość otutaj jest
echhh.... mnie tez jest bardzo przykro ,skoro tak ktos zadecydowal... :(

Nożyczki - ciesze się, że ci masło podpasiło. Ja miałam to samo z zapachem - po jakimś czasie się przywyczaiłam i jest luzik. :)

Gość barrywhite
Powiedzmy, ze to komplement do mnie ;) dziekuje, dziekuje :P:P Wiem jednak, ze firma ta nie jest znana. A chyba warto ja odkryc :)

Barry a wklep proszę skład tego balsamu 🌻 i zdradz gdzie kupiłaś/eś. :) i za ile :)

Gość kokosik
ja kiedys kupilam szampon tej firmy z olejkiem kokoswym.. Malina... :-) Chyba musze sprawic cos jeszcze skoro tak zachwalacie..

Gość barrywhite
Kupilam w drogerii, ktora niespodziewanie wprowadzila produkty Palmer`s do sprzedazy. Wybor jest jak na razie niewielki, ale zauwazylam, ze kosmetyki znikaja z predkoscia swiatla. Sklad podam wieczorem, bo teraz sie spiesze. Cena, hmmm, okolo 6 euro.

Gość ciekawska_
to jest do twarzy czy do ciała??? to jest jak balsam do ciała??

Gość Dominika23.
Co to jest ot masło karite i gdzie można kupić? Co ono powoduje prosze o odpowiedz

Gość google prawdę ci powie

Na poprzedniej stronie ewelka69 podała linka do sklepu int. gdzie można kupić bardzo dobre masło karite tam też jest opis tego masła i jego zastosowania. Na końcowych stronach topicu - \"Znałazłam sposób na tłustą cerę!!!\" też dużo o nim pisałyśmy. Pozdrawiam:)