Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjuussttyyss

Poznaliśmy się przez internet...

Polecane posty

Gość jjuussttyyss

Kto z was znalazł miłość przez internet? Heh ja jestem takim'przypadkiem' i kiedyś z moim aniołkim oddamy cześc randkom o2:p

Gość topola
ja tez

Gość ja go poznałam ale na fotce
napisałam do niego choc z ręką na sercu zrobiłam to z nudów, wcale nie liczyłam na jakaś znajomość. nie chciałam sie nawet z nim spotkać choć strasznie mi sie podobał. A teraz? niedługo będą 2 lata jak jestemy razem. Gyby nie internet to nigdy bysmy sie nie poznali.

Gość hm hmmm
a ja przez gg, znalazl mnie w katalogu i odezwal sie w nocy, a mieszkamy 10 minut drogi od siebie :) spotkalismy sie szybko, od ponad 1,5 roku jestesmy razem :)

któregos wieczora zagdnał mnie na gg, po 3 miechach klikania spotkalismy sie , odrazu mieliśmy wrazenie ze znamy sie od lat i tak juz minął rok i 4 miesiace..:D:D

Gość i my tez
my tez od prawie 3 lat jestesmy razem, a od 3 mies. jestesmy narzeczenstwem.... zagadal do mnie na gg. ja dzien wczesniej zerwalam z takim jednym dupkiemm i obiecalam sobie ze koniec zfacetami ale on mi to wypersfadowal...

Gość pluszka
a ja poznałm przez net mojego meża, spotkliśmy sie na czcie, potem spotkaliśmy sie tk normlnie i po 1,5 roku pobrliśmy sie, we wrześniu bedzie nsz 2 rocznic ślubu

Gość upupup

Gość wyperswadował

Ja z moim facetem też poznaliśmy się przez internet, mimo, że wcześniej znaliśmy się z widzenia, a co najciekawsze mieszkamy od siebie 150 KROKÓW!!! (liczyliśmy) poprostu 2 bloki dalej. Czy to nie dziwne? :) Teraz ejsteśmy rok ze soba, planujemy slub :)

Gość Hiacynta_Bukiet
Hejka My poznaliści się na czacie, klika razy ze sobą rozmawialiśmy oraz pisaliśmy do siebe e-maile.Na początku nie myślałam o nim jako o potencjalnym chłopaku gdyż był trochę młodszy ode mnie, ale kiedyś zaproponował spotkanie i się zgodziłam. No i najednym spotkaniu się nie skończyło. Jesteśmy ze sobą już 5 lat a od roku jesteśmy małżeństwem. Pozdrawiam wszystkich

Gość ja ja ja
ja tez sie poznalam z moim facetem przez internet. Zagadal do mnie na GG. Mieszkamy za granica i wtedy bylismy ze 130km od siebie, ale juz prawie 3 lata mieszkamy razem :)

Gość zimna jak lód laleczka...
może ozywimy ten topic ? kto jeszcze się wypowie :) ja za 2 tygodnie sie dowiem czy spotkałam miłośc przez internet :P

Gość agnieszka27
ja z moim mezem poznalismy sie na skype,on byl w niemczech ja w anglii,i latalismy do siebie co 2 tygodnie :) bylo ciezko,ale po 4m-cach wzielismy slub,i teraz obecnie mieszkam w niemczech :) jestesmy juz rok po slubie:) trafilismy na siebie poprostu-i zycze wszystkim powodzenia