Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szara cera

szara , zmecozna cera

Polecane posty

Gość szara cera

prosze was o radę...mam szarą zmęczoną cerę...nie pracuje intensywnie, a moja cera po 8 godzinnej pracy wyglada jak po 20 godzinnej podróży..nie wiem co jest przyczyna takiego stanu...skóra wokół oczu mi się wyjątkowo przesusza....próbowałam sama dobrac kosmetyki ale mi nie wychodzi...z jednej strony jak użyam kremów nawilżających pory mi sie roszerzają a twarz wygląda jak opuchnieta, z drugiej nie moge tez używac kremów ściągających ;(.....widze jak skóra traci jędrnośc, a mam dopiero 28 lat.....doradźcie mi prosze ......Help

Gość szara cera
nikt nic nie napisze , nie doradzi ;(

Gość gość
Na zmęczoną skórę ja polecam rewitalizację skóry. Ja zrobiłam taki zabieg w Mielcu u doktor Szczepańskiej i jestem bardzo zadowolona z efektów. Moja cera jest odpowiednio nawilżona i odżywiona. Polecam wszystkim usługi tego lekarza, jest bardzo dobry

Gość gość
Wybierz się do dobrego kosmetologa, ktory powie ci jakich kosmetykow powinnas uzywać oraz jakie zabiegi przywroca zdrowy kolor twojej skorze. Moge Ci polecic swoja kosmetolog w Poznaniu, dzieki której nie muszę nawet się malować, a miałam okropne slady po trądziku i mocno rozszerzone pory. Polecam p.Izabelę z Beauty Premium w Poznaniu www.beautypremium.pl