Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brevoxylka

Uzywam BREVOXYLu tydzien i zastanawia mnie czy Wy tez tak miałyscie

Polecane posty

Gość brevoxylka

zaskorniki na nosie takie czarne punkciki zauwazylam ze zniknely ale np wychodzą mi na wierzch inne syfki np na policzku takie podskorne nie wiem co o tym myslec.. moze w poczatkowym okresie uzywania tego kremu wlasnie sie tak dzieje.. jak wy mialyscie? oczywiscie nie wspomne ze mi wysuszyl twarz ale nie tak bardzo jak sie spoziewalam.. pozdrawiam i prosze o pomoc

Gość 1999999
Kochana, zdradź mi co to jest ten specyfik bo już mi sie co ś obiło o uszy...

Gość brevoxylka
jest to "srodek wskazany w leczeniu trądziku pospoliteho (forma zaskornikowa i grudkowo krostkowa) ja nie mam takiego pospolitego tradziku tylko zaskorniki ktore doprowadzaja mnie do szalu jak widze a razej wyczuje jakiegos to nie moge sie powtrzymac musze go wycisnac chociaz i tak nic z tego nie wychodzi.. ale naprawde uzywam tydzien i zaskorniki na nosie te ktore prawie kazdy ma zniknely o dziwi;p

Ja też używam od tygodnia :) Najpierw po dwóch dniach tak mi spaliło twarz, że była bordowa i musiałam na dwa dni odstawić tak mnie piekło!! Teraz już jest ok, tylko jest sucha jak wiór i się strasznie łuszczy. Brevoxyl działa złuszczająco, więc moim zdaniem to normalne że wyłażą te zaskórniki. U mnie skóra jakby gładsza. Zaskórniki, jakby się rozpuszczały, chociaż kilka też wylazło ;) Wytrwałości w używaniu.

Gość brevoxylka
czyli mam ich nie ruszac? nie wygniatac tylko zostawić zeby wyschly i pozniej same "odpadna"?????

Gość brevoxylka
ja tak samo ale zastanawia mnie co sie dzieje z tymi podskornymi krostkami jak sie nie wycisnie znikna? pozniej sie odnowią?

Nie wiem właśnie. Może się rozpuszczą i znikną, wyparują :) Mam nadzieję że tak będzie :D

Gość brevoxylka
ale ja naprawde jestem nienormalna musze je wycisnac bo mi to nie da spokoju nie moge miec zadnej grudki :/ obseeesja

Gość rawka
a powiedzcie ile kosztuje ten specyfik i czy jest na receptę?

Gość tez to uzywam

Gość tez to uzywam
nie jest na recepte i kosztuje ok 20 zł, ja osobiscie polecam bo mi pomaga

Gość rawka
Dzieki

brevoxylka--> znam ten ból :D Ja też tak mam, chociaż ostatnio już się umiem powstrzymac :)