Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynawasilewska

MARVELON - znacie te tabletki?

Polecane posty

Gość martynawasilewska

mi zapisal je ginekolog, bardziej ze wzgledu na cere niz antyoncewpcje, ale czy to prawda ze maja mnostwo hormonow? bo w ulotce pisza ze moga je nawetr kobiety karmiace stosowac, jednak czytalam na innym forum ze sa po nich powiklania. Pomoze mi ktos???

Gość susi
moja teściowa je bierze :D z tego co widze na razie żyje i ma sie dobrze ;)

Gość ojjjjjjj
a ja po nich dostałam rozstępów na udach...

Gość oho
ja je teraz biorę, mam huśtawki nastrojów brak apetytu, ale ogól

Gość sendy
cześć brałam Marvelon przez 10 lat i byłam z niego zadowolona no może był mniejszy apetyt na seks

Gość Ela_27
Ja z kolei brałam przez 9 lat Diane-35 i było idealnie. Od jakichś 8 miesięcy biorę za to Marvelon i jest po poprostu fatalnie. Rzucam to i przechodzę już za 2 dni na Jeanine. Jedyne co było dobre po Marvelonie to powiększenie się biustu o rozmiar (z B na C) i niezmniejszone libido. Natomiast z efektów ubocznych: przez cały ten czas czułam się ciężka, opuchnięta, waga wzrosła mi o jakieś 4 kg, dostałam cellulitu, którego nigdy nie miałam. Mam jakieś problemy z trawieniem. Cera polepszyła mi się minimalnie, ale nadal są wypryski i pryszcze. Jednym słwoem nie polecam przejścia z Diane na Marvelon. Być może ten środek jest dla mnie za słaby, gdyż jestem typem bardziej androgennym. Jakokolwiek jeśli Jeanine będzie też zła, to wracam do Diane. Mma nadzieję, że wtedy ten okropny cellulit mi zejdzie.

Gość oleksandra20
posiadam do sprzedania kilka listków marvelonu

Witam, posiadam do odsprzedania 5 blistrów Marvelonu. Fabrycznie zafoliowane, mają długi termin ważności. W razie zainteresowania proszę pisać olcia.k@o2.pl