Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oj ta pańcia

klopoty z psem cd

Polecane posty

Gość oj ta pańcia

wyprowadzilam sie od rodzicow razem z moim psem. mieszkamy juz na nowym tydzien i czuje sie tu dobrze. jednak zawsze jak idziemy do pracy - odprowadzamy ja "do przedszkola" czyli do domu moich rodzicow, ktorzy mieszkaja neidaleko, po czym ja przy[prowadzam i reszte dnia i nocy jest u mnie. robilam tak przez ostatni tydzien. kazda najmniejsza proba zostawienia jej samej w domu konczyla sie szczekaniem, teraz przez weekend chce ja codziennie zostawic chociaz na godzine, dwie sama w domu (z gora zabawek i jedzeniem) bez wzgledu na to jak bedzie szczekala. od poniedzialku chce zostawiac ja juz na 6-7 godzin (tak wychodzi kiedy sie mijamy z chlopakiem)... ale co jezeli bedzie nadal szczekala? sasiedzi zwariuja... co robic?

Gość oj ta pańcia
wiem, ze sasiedzi nie przeboleja psa szczekajacego pol dnia... ale nie mam czasu na to odprowadzanie do przedszkola... sesja sie zaczyna :(

Gość oj ta pańcia

Gość oj ta pańcia
ehh... tak sobie mysle, ze jak zostawie go na dzien to tez bedzie szczekal :( kurka - nie chce przeszkadzac sasiadom - jeszcze sie nie znamy i nie chce, zeby poznali mnie jako tą od glosnego psa :(