Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iIlka

Różnica w wykształceniu

Polecane posty

Gość iIlka

Często jest tak że jedno z partnerów ma wyższe wykształcenie, drugie zawodowe i w przypadku gdy to kobieta ma zawodowe nie ma większego znaczenia jednak w moim wypadku jestem z mężczyzną który ma żawodowe i z czasem rodzi to wiele komplikacji. Byliś,my parą mając 16 lat po jedenastu latach spotkaliśmy się znowu i pobrali. Starałam się zachowywac tak jak kiedyś aby mu się podobać. Jednak teraz po kilku latach małżeństwa nie mogę udawać puściutkiej nastolatki a on nie potrafi zrozumieć że ludzie się zmieniają i naprawdę potrafi robić na złość Twierdzi że ożenił się z tamtą kobietą i mam być taka sama. Również jak próbuje porozmawiać o teatrze literaturze no normalnie go odpycha, mimo że jest całkiem bystry iz moimi przyjaciółmi potrafi nawiązać rozmowę. Czy większość panów uważa że rzeczywiście inteligencja ambicje u kobiet nie są istotne a są wręcz minusem

Gość amika
zrobiłaś błąd ze zachowywałaś sie tak jak kiedyś, ale myśle ze wiesz o tym. Kobieta inteligentna to nie zbrodnia. Masz być zadowolona z siebie. Faacet po zawodówce boi się tego ze jesteś lepsza od niego, mimo iz jest bystry. Lepiej aby znalazł sobie zainteresowania, zamiast robic na złośc. A wogóle to dlaczego wyszłaś za mąż? bałaś się ze nie znajdziesz nikogo(miałaś chyba 27lat.) czy naprawde go kochałaś?