Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mkmkmk

skype pomocy bo jestem ciemna jak tabaka

Polecane posty

Gość mkmkmk

mam pytanie mieszkam zagranica kozystam z internetu i chciala byl sobie zainstalowac skype po to zeby dzwonic do domu do polski na stacjonarny taniej ale nie wiem czy jest taka mozliwosc moj chlopak mowi ze moge zalozyc in kozystac ze skype jesli oni w domu tez maja internet i zainstalowanego skype,lub specjalny tel to prawda bo juz nic nie rozumiem

Gość Tak to zwykle bywa i już
Musza mieć net !!!!!!!!!! moga z toba rozmawiać przez słuchawki jeśli dzwonią do ciebie na tel stacjonarny lub jeśli rozmawiacie w skapie ! Ale tez jest możliwość dokupienia słuchawki tel do kompa koszt ok. 40 zł. Po za tym ja korzystam tylko z tego komunikatora i można z niego gadac nawet RPA ale trzeba sobie wykupić pakiet minut! tj 22zł za 5 godzin gadania. A rozmowy sa naprawde tanie!!!!!!!!!!!!!1 więc warto wejdż sobie na stronę komunikatora i tam wszystko wyczytasz!!!!! :)

możesz do nich dzownić na zwykły telefon - jak najbardziej i wetdy ty płaciśz dosłownie grosze za taką rozmowę, ja dziesiaj rozmawiałam z mama która mieszka we włoszech przez pół godziny i zapłaciłam 30 centów! Ale jeśli niechcecie ponosic kosztów ani ty ani twoi rodzice to wtedy zakładacie sobie skaypa i u sibie i u rodziców i gadacie zupełnie za darmo :) Możecie gadać przez słuchawki lub przez specjalny tel, który podłącza się do kompa ;) Mam nadzieję że teraz rozumiesz jak nie to pytaj!

sorrki na chwilke musze wyjść ale jak masz jakies wątpliwości to pisz jak wrócę to odpowiem ;)

Gość mkmkmk
to znaczy ze jesli zainstaluje sobie ten program wplace odpowiednia ilosc kasy na jakies konto to moge bez problemu dzwonic do domu i znajomych z polski na zwykly tel stacjonarny a oni cie musza miec internetu i jakiegos specjalnego tel itp?

Jeśli Ty założysz sobie konto w skype i Twoi Rodzice to możecie rozmawiać za darmo, bez żadnego wykupywania kredytu w skype! Rozmawiam tak z USA, Niemcami, Egiptem, Meksykiem . Wystarczy, ze oboje macie konto na skype, msn, lub yahoo.

Sorki nie doczytałam, że chodzi o rozmowy na stacjonarny.

Gość mkmkmk
tak oni maja tylko telefon stacjonarny

A gdzie za granicą mieszkasz? Wiem, ze w Stanach np są karty do telefonu które kupujesz w kiosku i rozmawiasz dużo taniej niż ze stacjonarnego. Kiedyś jak nie miałam netu to kupowałam u nas w Polsce kartę Telepin za 25 zł i z USA gadałam ponad godzinę. Zdrapuje się na niej kod i dzwoni pod specjalny nr a potem wybierasz nr docelowy. Opłata jest tylko pobrana za ten nr a reszta leci z karty. Poszukaj w tym kraju gdzie jestes.

Gość no widzę ze są osoby
które mnie zastąpiły i jaśniej to wytłumaczyły :) Zainstaluj sobie ten program ! naprawdę warto ! Jak będziesz chciała rozmawiać z kims kto ma tylko stacjonarny lub komórkowy i nie ma skype to wtedy musiasz sobie wykupić "gadanie" ;) ale to i tak się opłaca bo gadasz prawie za darmo ;)