Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona bardzo....

Chyba chce UMRZEC.........

Polecane posty

hehe cienki z ciebie podszywacz...bo nie potrafisz zmienic kolor nicka...ale to tylko moderatorzy potrafia....kiedys normalnie ktos sie podszył za mnie na czarno myslałam że mam schizy jakieś....heheh :P

Gość amoll
dowiedzialam sie ze moj facet calymi dniami przez 4 miesiace smsowal i wydzwanial do kolezanki z pracy, gdzie codziennie sie z nia widzial a do tego on pracuje na 2 zmiany czasami do 22, a do tego pracuje sam we wlasnym pomieszczeniu, gdzie musze zaznaczyc ze sa duze okna i wszytsko widac. powiedzcie mi czy mam mu ufac ze nawet sie z nia nie calowal??/ PROSZE WYRAZCIE SWOJE OPINIE CZY WIERZYC MU CZY NIE????????

Gość ana3535
zasmucona....wiesz co uszy do góry!!! nie martw sie ja mam męża i synka 2 letniego a codziennie mam depreche taką że mam ochotę strzlić sobie w glowę, ale mówię sobie tak....mam dwie ręce i nogi, widzę i slysze to trzeba sie cieszyc i nie myslec o takich smutnych rzeczach jak ty, zobaczysz wszystko bedzie dobrze, wiecej wiary w siebie..... buziaczek dla ciebie w czółeczko...;-)

Gość ja bym mu nie uwierzyła
:-o

Gość amoll
ale on mnie o tym zapewnia ze nawet nie doszlo do pocalunku i nawet jej nie dotknal

amoll....no wiesz....ja np lubie sobie siedziec na czacie i rozmawiac o sexiku..ba nawet ogladać fotosy \"przyrodzenia\" innych facetów...a dodam ze jestem mężatką...:p o smsach to juz w ogóle nie wspomnę bo adoratorzy mnie tak zasypują że hej...ale należe do tych co \"MENU\" przeglądają a nie konsumują...:) kumasz? no czyli twój facecik też moze tylko czytać....

ann3535.....no mnie tez ręce opadaja nieraz ale trzeba sie cieszyć każdym dniem...kiedyś widziałam dziewczynę ..miała moze 28lat....jezdziła na desce z kółkami między samochodami i prosiła o pieniadze dodam ze nie miała nóg..i jednej ręki...sam kadłub że suie tak wyrażę...wiec naprawdę nie ma co sie przejmować pierdołami...

Gość amoll
DZIEWCZYNY POMOZCIE

Gość ana3535
mirabelka... masz zupelna racje, chociarz czasem jest ciezko ale trzeba myślećo sobie pozytywnie, rano wstac z myślą że wszystko będzie dobrze że jest nowy dzień ,a może my kobiety jak popadamy za bardzo w slabość i urzalamy się nad sobą, i wiesz co jest wtedy najlepsze.... wybrać się do fryzjera albo kupić sobie jakąs pierdołę i juz się inaczej kręci to nasze życie, niestety kobiety muszą się pocieszać takimi rzeczami jak fryzjer czy male zakupki. polecam wszystkich zakompleksionym i zdolowanym kobietkom..:-)

Gość ana3535
amool.... wiesz co ale on sam ci powiedzial ''że nawet jej nie doknąłem..'' bo jak sam zaczal mowic o calowaniu a potem dodal ze jej nie dotknal to coś tu nie pasi z daleka widac i czuć podejrzliwie...

Gość amoll
nie to ja go o to zapytalam

a ja tam mam wszystko w dupie ..i problemików z byle czego nie robię...biorę z życia co najlepsze...bo jutro może sie nie obudzę...:) dajcie spokój z tą melancholia kobitki...:)

Gość miradelka-pestka
bo jestem facetem a oni nie mają mózgu, więc nie mam dylematów moralnych

mirabelka... dobrze powiedziane....zeby kazda kobitka tak myslala ja ty to swiat bylby inny, kobiety bylyby bardziej pewniejsze w tym siecie, a swiat jest okrutny i niestety trzeba stapac po nim TWARDO i zdecydowanie...

Gość miradelka-pestka
jestem facetem z dużą iloscia testosteronu we krwi o czym swiadczy zarys moich szczęk i aksamitny baryton jakim dysponuję :classic_cool:

heheh podszywaczu...jesteś pomarańczowy kotus a ja jestem czarna :) i tym sie róznimy...:) słuchajcie no dziewuchy....ale jaki macie konkretnie problem?...ja wiem że nie kazdy tak potrafi..olać ale to trzeba sobie wypracowac samemu:)...moje motto brzmi\" co was nie zabije to was wzmocni.\"..:)

Gość amoll
ana 3535 pomoz mi czy mam mu wierzyc. kocham go ale nie wiem czy mowi prawde

amoll..... hm sama nie wiem czy masz mu wierzyc, jezeli go bardzo kochasz to poczekaj troszke nie dzialaj pochopnie i poobserwuj go troszke, zobacz czy dalej utrzymuje taki czesty kontakt z ta kolezanka.... wyjasni sie wszystko zobaczysz...troszke czasu daj sobie a przekonasz sie czy on tez cie kocha bardzo i jak podejdzie do tego tematu do konca nie wyjasnionego...

Gość amoll
proste pytanie CZY MYSLICIE ZE DOSZLO MIEDZY NIMI DO CZEGOS?/ OD POCALUNKU ZACZYNAJAC NA SEKSIE KONCZAC ?????

Gość myslę że mogło między nimi do
czegoś dojść,może był to pocałunek,może seks...nie wiem....facet Twój raczej się do tego nie przyzna:-oAle przez te 4 miechy kiedy do siebie dzwonili smsowali na pewno się do siebie zblizyli,nie tylko w sensie koleżeńskim...:-(

Gość amoll
ALE ON CALY CZAS TWIERDZI ZE DO NICZEGO NIE DOSZLO A JA NIE WIEM CO MAM DALEJ ROBIC? BYC Z NIM I MU ZAUFAC CZY NIE I ZERWAC ZAZNACZE ZE JESTESMY RAZEM OD 4,5 ROKU

Gość amoll
prosze odpowiedzcie mi UWIERZYC CZY NIE??????????????

wiesz jesteście ze sobą 4-5 lat a to kawlek czasu i jak ktos co powie że skoncz ten związek to zdecydujesz się i zerwiesz? nie beędzie ci latwo no ale z drugiej strony skoro ma cię oszukiwac i szukać ekscesów w pracy z koleżanką.... to faktycznie lepiej teraz skończyć z nim........ale nie masz 100% PEWNOŚCI....... trudno jest komuś doradzić jeżeli chodzi tu o związek dwojga ludzi, wiesz inaczej by bylo gdybyscie byli ze soba 4-5 miesięcy a tak.......

Czesc! To ciekawe, jedni pisza,ze swiat jest piekny,inni,ze ludzie sa wredni, a ty,ze chcesz umrzec.Wniosek,ktory mi sie nasuwa jest prosty.Punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia.Umierac tylko z braku przyjaciol, to bez sensu.Ja kiedys tez chcialam umrzec i myslalam,ze swiat sie wali a to z takiego powodu,ze przyjaciolka wyrznela mi takie swinstwo,ze do tej pory odbija mi sie czkawka.Ale nie wszyscy sa zli, znajdziesz napewno taka osobe jakiej szukasz,uwazaj,zeby tylko podrodze nie zachcialo ci sie umierac od tej przyjazni,pozdrawiam cie serdecznie sylwanka

Gość kongo
dzień dobry , masz racje POD GÓRKĘ jechałyśmy przez chwile tym samym autobusem ..... dziwne , nigdzie nie napisałam , że chce się zabić , wiem tylko , że gdyby nie było mnie byłoby wszystkim lepiej i trybiki by działały , PERSYMONIA znam dwie osoby które to zrobiły i jedną znałam i wierze ci to nie jest dobre rozwiązanie , co jednak nie zmienia mojego patrzenia na świat Jest nowy dzień pije kawe , zaraz idę zrobić drugą - pije ktoś ze mną?

Gość calinuś
już 2 rano wypilam a teraz zasówam za wszystkich a zaraz lęcę po zakupy i odebrać "bachora" z zajęć. Kongo głowa do góry, zaczyna sie nowy dzień może bedzie lepszy od poprzedniego

Gość kongo
hej CALINUŚ , też musze jakieś zakupy zrobić , tak by wypadało , jeszcze jedna kawa , spałam jak zabita ( to chyba nie jest nie na miejscu? ) i pewnie znowu nic nie zdąże zrobić

Gość calinuś
zdążysz, zdążysz, ja narazie spadam 👄

Gość kongo
Witaj DZIECKO NEOSTRADY