Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona bardzo....

Chyba chce UMRZEC.........

Polecane posty

Gość kongo
miałobyć 🖐️

Gość kongo
🖐️ MIRABELKA

Chciałam stwierdzić, że życie rzeczywiście jest do dupy, niesprawiedliwe i nie ma sensu, ale mimo to każdy nowy dzień daje mi niesamowitą frajdę i radość. Raptem 2 nawet nie, bo 1,5 miesiące temu zapadła diagnoza lekarzy, która dosłownie zawaliła moje życie nic nie miało sensu i tylko lęk oraz ból towarzyszył mi każdego dnia. Myśli samobójcze?? Nie takich nie miałam, bo, po co?? I tak wiem, że ze mną dobrze nie jest jestem bliżej śmierci niż każdemu się wydaję. Codziennie z mojego oddziału odchodzą małe dzieci, które zmarły na nowotwory między innymi na ten, co i ja mam jak tu być szczęśliwym?? A jednak! Każdego ranka budzę się pełne wiary i nadziei, chociaż i ta często gdzieś ulatuje wysoko nade mną, ale wtedy przywraca mnie szybko do pionu uśmiech dzieciaków w Instytucie, które pomimo bólu i cierpienia cieszą się: ) Dlaczego ja mam tak nie robić?? Życie mamy tylko jedno i przyznam się szczerze, że dopiero w obliczu jego zagrożenia pojmujemy, jakie jest ważne i wspaniałe.

Kochane dziecko 🌻 Mój tata miał białaczkę limfatyczną ja pozbierałam jak miotłą -genetycznie wszystko po nim co tylko mogłam tylko siusiam jak mamusia. Jestem całym ❤️ z Tobą , zawsze bardzo boję się robić badania krwi, na razie w porzadku :-O. Trzymam bardzo , bardzo mocno kciuki za Ciebie 🌻 🌻 🌻. 👄

Gość Janu-Max
Jestem Janusz Kawaler Altruista jesli masz ochote pogadac to mozesz napisac do mnie o kazdej porze dnia i nocy gg 5647139 i telefon 512 168 086 Jestem bardzo samotny i czasem tez pragne z kims pogadac o wszystkim i czuc sie kochany i chciany czuc ze mam przyjaciela kogos z kim moge porozmawiac Pozdrawiam i czekam Pa