Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyno doradź facetowi

Twoja idealna pierwsza randka, jak powinna wyglądać ?

Polecane posty

Gość dziewczyno doradź facetowi

Przede wszystkim facet powinien być kulturalny i miły. Musi zagadać bo na pierwszym spotkaniu to obie strony mają opory. Może gdzieś zaprosić na kawę i ciastko albo do kina. To facet płaci - na pierwszej randce. Później do kwestia do ustalenia. Nic więcej nie potrzeba. Zaiskrzy albo nie ...

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
musi przyjśc na te randkę

popieram, szczegolnie to nieporadne pytanie facetow: gdzie idziemy?\" jest koszmarem i w tym momencie odpowiedz jest tylko jedna:\" ja do domu\" :P i nie zapomnij o takich drobiazgach jak podanie plaszcza gdy z jakiegos miejsca wychodzicie, bo kobiety wlasnie na takie prozaiczne rzeczy najbardziej zwracaja uwage powodzenia

nigdy takiej pierwszej randki jeszcze nie przezyłam i juz pewnie nie przezyję, bo mam zajete serducho na zawsze :P ale...moim marzeniem zawsze było iśc na pierwsza randke na imprezke !! :) strasznie lubie sie bawić, popić sobie ( oczywiście nie upić, tylko łyknąć jedno - dwa piwka) i szaleć do upadłego !! :) a w chwilach międzay szaleństwem na parkiecie można pogadac gdzies w ciemnym zakątku i...reszta zalezy od tego czy zaiskrzy czy nie :) a tak w ogóle to b.wazne jest, żeby 1.facet miał jakiś plan randki i najlepiej, żeby były tego 2,3 wersje, bo co np jak zaprponuje kino, a dziewczyna odpowie, że nie lubi tam chodzić?? 2.facet zachowywał się szarmancko, a jednocześnie by podrywał kobietkę ;) 3.męzczyzna płaci...niestety!! 4.chłopak odprowadza dziewczynę do domu 5.nie wkłada jej od razu języka do buzi, tylko..całuje ja delikatnie w czoło i mówi \"mam nadzieję, że nastepnym razem będe mógł cie pocałować w inne miejsce \" :):):):)

Gość na luzie
Jak masz sposobność to zaproś ją do kina, mało jest ludzi, którzy nie lubią filmów. Wybierz jakąś komedię, albo romansidło. Najlepiej kup zawczasu bilety, niech to będzie dla niej niespodzianka. Po kinie odprowadź ją do domu, a w drodze możecie mówic o obejrzanym filmie. Nie caluj na pierwszej randce, na pożegnanie podaj ręke.

Gość ot co to
Pierwsza randka do kina to nie jest dobry pomysł, bo chodzi o to żeby się poznawać, kino temu nie sprzyja.

podpisuje sie obiema rekami i nogami!! widok kobietki z kwiatem jest absolutnie jednym z najpiekniejszych:) nie wyobrazam sobie jakby mogl mi ciazyc kwiatek:O

Gość najlepsza randka
to jak od razu ruchanie jest hyhy

Gość eizabeth
tez nie rozumiem takich kobiet, konwalie, frezje, tulipanki, margaretki, matko nic nie waza:) a moze tyle ile wazy szczescie:) takie kobiety sa malowrazliwe i maloromantyczne:)

Gość eizabeth
roze sa sliczne:) szczegolnie te zoltoczerowne albo mocno borodwe:) to nie oto chodiz, ale takie roze kosztuja:) te kwiatki sa tansze ale i rownie piekne:)

Gość agulapp
czysty,pachnący,zero pytania o to co robimy,dwie trzy propzycje pójscia gdzies i posiedzenia,najlepiej zarezerwowane miejsce(zeby nie blo niespodzianek,ze latamy i szukamy czegos wolnego)placi chlopak,stara sie rozmawiac,zadaje pytania po ktorych widac ze mu zalezy,ale nie zby napastliwe,zartobliwy,spotkanie gora 2 do 3 godzin,kwiatek niekoniecznie,zasuwanie krzesel,otwieranie drzwi,opowiedzenie cos o sobie,odprowadzenie do domu,zero calowania,ewentualnie w policzek i najlepiej jesli dziewczyna sie podoba po tym spotkaniu to umowienie sie z inicjatywy chlopaka na nastepne a nie mowienie ze sie zdzwonimy i takie tam...

Gość session
to wszystko straszny standard...nie macie żadnych oryginalnych wyobrażeń wymarzonej pierwszej randki?

Ehh no wiec: - jak wymieniono, jesli sie umawiacie gdzies na miescie juz to czekaj na nia, a nie zeby ona musiala sterczec i Ciebie wygladac, bo to malo romantyczne ( mozesz przyjsc nawet 15 minut przed czasem, bo moze wyjsc, ze i ona juz bedzie wczesniej) -ladnie ubrany, pachnacy, czysty -moze byc kwiatek, ale nie musi to nie przymuj i zalezy gdzie sie idzie ( jak do kina to co ma zrobic z tym kwiatkiem? caly fil trzymac go w lapach? ) :) - jak wyzej: bez tekstow: to gdzie idziemy? zadzwon wczesniej i podaj przyklady ktore wybrales i ona niech zdecyduje ew. na miejscu mozesz jej zaproponowac - co do calowania, hmm... ja sie nie caluje na 1 randce, ale mozesz delikatnie musnac ja wargami, badz w policzek, ew. w czolo, NIGDY nie podawaj jej reki na pozegnanie!!!!--> do dzis mam niesmak po takim pozegnaniu, poczulam sie jak jego kumpel, brakowalo mi tylko w tym momencie hasla: \" to czesc stary\" :O -nie mow, ze sie zdzwonimy, bo wtedy 1 mysl to : \"taaaaak jasnee juz to widze\" ale zaproponuj kolejne spotkanie, kiedy bedzie miala czas - bez tekstow: \"to co jeszcze powiesz?\" :O Najlepiej w domu sobie zrobic liste tematow awaryjnych gdyby nastala niezreczna cisza ( oczywiscie nie bierz jej ze soba i nie skreslaj tematu obgadanego:) ))--> tematy moga byc rozne: film, kino, ksiazki, hobby, wakacje, przyjaciele, praca, marzenia, wycieczki, koncerty, ulubione miejsca, imprezy itd., ALE nie rob \"100 pytan do\" - mow tez o sobie, nie ma nic gorszego niz nawijajaca dziewczyna bo facet nic nie mowi, a kobiety nie lubia krepujacej ciszy i dla podtrzymania rozmowy mowiao sobie, w koncu ty wiesz wszystko o niej a ona o tobie nic -spotkanie nie powinno byc dluzsze niz 2-3 godziny -nie przeklinaj -nie opowiadaj lepiej kawalow, bo moze jej nie rozsmieszyc i bedzie plama -odprowadz do domu, na przystanek, taksowke i jesli na taksi idzie to chocby z 10 jej daj na ta taksowke ( chyba ze nie chce, ale propozycja zaplacenia jej za taksi czasem idzie na + ) -kilka komplementow, ale bez przesady - smsa jej wyslij z podziekowaniem za mila randke i czy dotarla bezpiecznie do domu -nie badz nachalny, nie przytulaj jej, nie obsciskuj bo moze to ja krepuje Uffffffffff to chyba tyle :P Zycze udanej randki :D

do session - ej randka wymarzona to moga byc hawaje, zachod slonca, plaza i my albo lot balonem nad szkocja, ale sorry, takie jest zycie i zyjemy w Polsce i udana randka ma wygladac tak jak opisane wyzej. Raczej zakladajacemu topic chodzilo o takie rady, bo chce zabrac gdzies kobiete, a nie robi konkursu na randke stulecia

dzieki Murcielago:) uwielbiam kwiatki!! ostatnio dostalam bukiecik konwalii razem z przeprosinami ... no i jak tu nie wybaczyc:) od razu widac ze jak facet daje dziewczynie kwiatek na randce tzn ze mu zalezy, ze sie stara, a kazda kobieta wyglada od razu piekniej. ja zawsze rozkwitam jak dostaje kwiatuszka, wszytsko jedno czy jest to droga czerwona roza czy stokrotka czy bez zerwany ukradkiem na spacerze; pozdrawiam wszytskie romantyczki zakochane w kwiatuszkach!🌼

Gość scenariusz
randki nalezy dopasowac do osoby z jaka sie spotykamy, nie ma uniwersalnego...

Gość eizabeth
piekne zuch romantyczka z ciebie:) wsycko prawda:) 🌻

Gość eizabeth

Gość eizabeth

Gość LottaOoo
I kwiaty najlepiej oryginalne..tylko nie roze..okropnie oklepane jak juz ktos powiedzial... pierwsza randka powinna byc taka zwykla na pogadanie..a pozniej mozna kombinowac

Gość krjfnjgtfnnh
nhnh

Gość jak ladna
pogoda to na spacer po lazienkach i na lody

Gość Na mojej
pierwszej randce moja ukochana zaliczyła niezłą banie ,miała dar do upijania się . I tak ma do tej pory sex na bani i tyle z niej mam fuck zrywam to jest jakieś chore . Nie pamietam kiedy się z nią kochałem jak była trzezwa

Gość Olka 1415
A więc z tego co czytam to chyba jestem jakaś zacofana choc mieszkam w /krakowie,, ale dobra :P Ja bym chciała napierwsza randke pojsc do parku np. siąsc na ławce. . pogadac. Inna wercja to wybierz jakas kawiarenke, tylko błagam. nie na pizze ! Może lody, ogólnie jakis deser ;) Przejdźcie się z 15 do 20 min. i pod koniec gdy już będziesz ją odprowadzac to złam ją za rękę. Powiedz że ' masz nadzieje że wiecej takich spotkan ;*' i wtedy ją pocaluj w POLICZEK, przy tym trzymajac ja za reke :). *powinieneś ładnie wygladac.. rurki naljepiej, bluzka juuż obojetna.Liczą sie rurki ;d *ja bym np chciala dostac kwiatek ! i wcale bym się z nim nie meczela ;) tylko chyba w nocy zamiast miska bylaby ta roza xd *Badz dowcipny, mozecie ponabijac sie z innych ludzi, tylko nie do przesady ;) * mozesz rurki z kremem kupic i wiesz, np ze dasz jej sprobowac swoja ze np Twoja lepsza xd. oj nie wiem jak to napisac ale raczej domyslasz sie o co biega ;-). *badz romantyczny ! Powodzonka ;))

Gość nkdjhdfzkjzhgfsdk
Powinieneś jej powiedzieć kiedy ją ujrzysz, że pięknie wygląda, a potem przedstawić swój plan gdzie idziecie, ale nie do kinaa.... to juz lepiej na lodowisko, do przytulnej kawiarenki, klimatycznej ze spokojną muzyką Kiedy do niej, mówisz patrzysz w oczy, uśmiechasz się, ale na luzie!!! Bez przesadyzmu.

Gość moje udane randki...
były takie, że na początku nie wiedziałam, że to randki:) raz wspólne wyjście na łyżwy (zima), raz wycieczka rowerowa (lato)... i dopiero potem okazywało się, że chłopak jest mną naprawdę zainteresowany. Ja potrzebuję odrobiny niepewności na początku, potrzebuję swobodnej rozmowy, a "typowa" randka, np. wyjście na kawę temu nie sprzyja. Co mnie ostatnio raziło (może jestem dziwna), to facet w marynarce. Nie wiem, dlaczego, tzn. ma wyglądać ładnie, dobrze się ubrać, ale marynarka to dla mnie synonim jakiegoś spotkania biznesowego, a nie randki. Już lepiej ciemne spodnie i porządny sweter (nie wyciągnięty). Ja bym wolała nie być zmuszona do ciągłej rozmowy, raczej taka wymiana zdań co jakiś czas, a temu sprzyja rower, łyżwy, inny sport na świeżym powietrzu, a nawet kino połączone z kawą po filmie. Tylko moim zdaniem tym kinem lepiej nie zaskakiwać, lepiej się wcześniej odrobinę poznać, przekonać, co ona lubi i dopiero gdzieś zapraszać.

Gość Roman Tico
Ja to chciałbym zaprosic laske w taki zajebioscie parny upalny dzień w południe ok 16 do mak kwaka na fryt burgera. W tej parówie te kurwa piekace sie zwierzeta, sosy, napierdalajacy olej po frytkach i ja w nowym t-shircie upierdolonym sciekajacym sosem z ujebanym katchupem ryjem...