Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helppp

help me

Polecane posty

Gość helppp

mam duzy temperament ale jestem niesmiała i strasznie sie mecze , chce duzo mowic ale mam blokady nie umiem tego pokonać dlatego nie mam przyjaciół a dodatkowo nie czuje sie atrakcyjnie , brak mi pewnosci mam zamiar schudnąc 10 kg moze wtedy lepiej bede sie czuła jak to pokonać ?

Gość helppp
niby tez mam znajomych ale nie od serca

Musisz uwierzyć w siebie :) Na pewno masz swoje mocne strony i musisz się nauczyć właśnie pokazywać z tych stron. Skoro masz blokadę przy wypowiadaniu się to zacznij od rozmów na tematy w których czujesz się pewnie - np. związanymi z Twoimi zainteresowaniami. To nie kilogramy odpowiadają za to jak inni ludzie Cię postrzegają, więc jeżeli chcesz schudnąć ok. Ale niech powodem odchudzania nie będzie chęć poczucia się pewniej, bo możesz się zawieść.

Gość taka jakaś
Wiesz, masz bardzo podobny problem do mojego. Kilka dni temu rozstalam sie z facetem, ktorego kochalam, kocham i bede kochac:(. Mowiel mi, ze jestem sliczna itd ale teraz czuje sie tak jakos... zle... W chwili obecnej siedze sama w domu przed komputerem:/. Chcialabym z kims pogadac, spotkac sie ale nie mam z kim:( Przyjaciel jest zagranica i niepredko wroci:(. Ehh. Moze chcialabys pogadac? Moje gg: 1105126-byloby mi bardzo milo:)

Gość zasmucona bardzo....
nie do konca sie zgodze z przedmowczynia... Jezeli ktos sie sobie podoba, jest tez smielszy w kontaktach z innymi. W przypadku operacji plastycznych czesto wskazaniem do ich przeprowadzania sa wzgledy psychologiczne a nie tylko widzimisie...

Gość helppp
juz sie do ciebie odzywam tez chce z kims pogadać

Owszem, ładnie się ubierzesz, poczujesz się lepiej ale na dłuższą metę potrzebne są wieksze zmiany. Zmiany w psychice .

Gość taka jakaś
helppp no i cio?:/

Gość taka jakaś
niech ktos ze mna porozmawia:( prosze...