Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaaaaaaa

CIAGLE JESTEM SPIACA

Polecane posty

Gość maaaaaaaa

co tomoze byc ciagle jestem spiaca:(fakt jak juz sie podniose lozka to jakos funkcjonuje ale wystarczy,ze na chwilke bym przylozyla glowe do poduszki to wiem,ze za gora jakies 30 minut bede spala:(pije kawe ale ona nic nie pomaga:( ktos mi poiedzial,ze to moze byc cukrzyca??????co o tym myslicie???

owszem moze byc cukrzyca ale moze tez byc przepracowanie, przemeczenie organizmu albo dopiero teraz dopadlo cie przesilenie wiosenne

Gość maaaaaaaa
ale ja jestem spiaca wiosna,latem,jesienia i zima:( tak zeprzesilenie wiosenne to chyba nie:(. A jezeli chodzi oprzepracowanie to nie wiem ale tez mi sie wydaje,ze raczej wykonuje normalna prace i nie jestem nia zmeczona:( pracuje 8 h ale wiem,ze jeszcze drugie tyle moglabym sobie popracoac:)

Gość maaaaaaaa
up

Gość mi się wydaje natomiast
że to wszystko to kwestia złego odżywiania

Gość albi
A ile godzin spisz w nocy? Być może masz duże zapotrzebowanie na sen i powinnaś spać 11-12 h, to się zdarza. Druga możliwość to za niskie ciśnienie. Sprawdzałaś? Przy czym to by trzeba monitorować przez jakiś czas, raz pójście i sprawdzenie u lekarza nic nie da - stres i emocje powodują, że ciśnienie idzie w górę.

Gość julix
albi ma racje ...niskie ciśnienie jest powodem ciągłego zmęczenia, proponuje mocną kawkę

Gość ___________LOL_____________
Ehhh mam podobnie i u mnie wynika to z niskiego cisnienia..kawa niwiele pomaga...........

Gość maaaaaaaa
oj sama juz nie wiem kiedys mialam niskie cisnienie ale skacze mi bardzo szybko bo ogolnie jestem nerwoa:( i zaraz czuje ze mi serce wali jak mlot gdy sie wkurze:( a tak po za tym to spie okolo 10 godzin na dobe :) to chyba ani malo ani duzo.No chyba ,ze poloze sie w dzien to spie i spie .Musze sobie nastawiac zegarek nawet w weekend bo jak nienastawie to bym caly czas spala:( papa

Ja mam identyczny problem. Tylko bym spala i spala:( Cisnienie mam w normie,wiec nie wiem co mozebyc przyczyna mojej ciaglej sennosci:( jak siedze,to nie jest zle,ale wystarczy,ze sie poloze...i koniec. A jakie sa,oprocz ciaglej sennosci,inne objawy cukrzycy?

Gość innym objawem
jest częste pragnienie

Gość maaaaaaaa
no wlasnie nie wiem jakie sa inne objawy:( mze chec na slodkie ja mam na sniadanie moglabym zjesc cos slodkiego na obiad i kolacje tez moglabym zyc slodkim:(znajomi sie dziwia,ze jem tyle slodkiego a nie tyje przy wzroscie 173 waze 60kg to nie jest tak zle nie wygladam na osobe otyla. Kiedys robilam badanie na cukier we krwi ale to badanie nic nie wykazalo wszystko bylo w normie:( wiec juz nie wiem o co chodzi z tym wiecznym spaniem boje sie ,ze jak usne to bede spala ,spala i sie nie obudze:(

Gość maaaaaaaa
no jezeli chodzi o pragnienie to tez u mnie jest przecietnie:( pije z 2 litry na dzien i to mi wystarcza.

Gość friutdrops
U mnie to raczej kwestia niskiego ciśnienia i...pogody:o Niestety musze sie z tym pogodzić. Zrób sobie morfologie

Gość maaaaaaaa
mam faceta :) i jest mi z nim super ale co ja moge zrobic jak sen i tak zwycieza juz zaczynaja mi sie oczy kleic jak tylko o tym pisze

Gość tez może byc
tarczyca, spr TSH, ok 20 zł i glukoza po obciązeniu - 1 godz i dwie

Robiłaś wyniki na morfologie , może masz anemię i dlatego jestes spiąca.ja tak miałam tylko bym spała, byłam taka apatyczna.

Gość byłam spiąca
Ja mam inną teorię... Byłam śpiąca w pierwszym trymestrze ciąży... ot taka burza hormonów.

magnez..tez o tynm slyszalam,ale ja za bardzo tego nie moge,bo mam kamice nerkowa :( ale moze faktycznie warto sprobowac...a slodkie to tez moge jsc i jesc:) Kocham slodycze:) a najlepsze,ze podobnie jakty,nie tyje po nich.mam 170 zm i wazne 53 kg. Faceta,podobnie jak Ty,tez mam,wiec akurat zt ym problemu nie ma:) Ja to mysle,ze moze po prostu przyzwyczailam organizm do spania... heh..no nie wiem

Gość maaaaaaaa
a moze masz racje:)to taki nalog spania:)hihih