Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MIŁOŚNICZKA SPORTU

DOKTOR PASIERBIŃSKI, czy ktoś coś wie?????

Polecane posty

Gość MIŁOŚNICZKA SPORTU

Cześć jestem z okolic Orzesza, jest tam w ośrodku dr. Pasierbiński, ginekolog, słyszałam o nim wiele dobrego, planuję ciążę i szukam dobrego gina. Czy ktoś do niego chodzi??? błagam napiszcie coś, jaki jest czy dobrze zajmuje sie kobietami w ciąży???? no i w jakim szpitalu sie u niego rodzi???? bo słyszałam ,ze w Mikołowskim juz nie pracuje ODEZWIJCIE sie proszę moze któraś go zna, rodziła u niego czekam na wszelkie informacje

witam urodziłam się w Mikołwie pod okiem dr Pasierbińskiego:) Moja ś.p.mama była jego pacjentką i zawsze mówiła o nim same dobre rzeczy:) Nie mieszkam w Mikołowie,więc do niego nie chodzę,nie wiem gdzie teraz pracuje,ale zawsze słyszałam o nim same dobre opinie:) Pozdrawiam i powodzenia🌼

Gość Ja tak tylko wpadam
to świetny specjalista, ma ogromna wiedzę, niestety nie wiem w którym szpitalu pracuje słyszałam ze w Mysłowicach ma tylko dyżury od czasu do czasu i chyba w chorzowskiej klinice, ale z chęcią bym się dowiedziała gdzie pracuje, jestem w 2 miesiącu ciąży i szukam dobrego gina i mimo że mam do Orzesza trochę daleko to jeśli on pracuje w jakimś szpitalu tak by mógł być przy porodzie to z chęcia bym sie dowiedziała, może ktoś wie??????????