Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciężko mi z tym...

Zakochałam się w Algierczyku....

Polecane posty

Gość Agaaa36
Może się wszystkie spiszemy jakoś które piszemy z algiercykami sprawdzimy ich czy to Ci sami do nas piszą dzwonia itd.Mój też jest miły słodko kochany-kocha do końca swojego życia rozmawiamy codziennie po pare godzin jak mnie nie ma dzwoni do mnie.A ostatnio stwierdził,że jest nawet o psa zazdrosny!!!.Tylko na fb ma pełno samych koleżanek z różnych krajów!!!!

Gość gość
Ja się też zakochałam znamy sie ponad 2 lata teraz poklocilismy sie bardziej on jest zazdrosny mysli ze go zdradzam i zerwał kontakt i niewiem co mam robic

Gość gość
W końcu Polki to tanie dzifki więc nie dziwmy się że ktoś myśli że zdradzają.a z arabami żądają się te najgrubsze i najbrzydsze

Gość gość
Może nie jest zazdrosny tylko mu się znudzilas i czas na inną albo potrzebował polskiego paszportu który po wyjściu UK z unii europejskiej stracił swoją moc znam kilka takich Polek które bardzo się przejechaly na takich związkach i teraz już są tak zkapslowane emocjonalnie że raczej do normalnego związku się nie nadają a i faceci którzy coś sobą reprezentują i nie narzekają na brak powodzenia po arabie nie zamierzają poprawiać

Gość gość
To faceci 80% bardzo zakłamani oszuści marzyciele i powiedzą wszystko co chcesz usłyszeć, bardzo dobrzy aktorzy oczywiscie weźmiecie ślub bo to jest drugi cel, pierwszy to powie wszystko byś się w nim zakochała. A jak jesteś dużo starsza od niego to nie łudz się wcześniej czy później cię zostawi znajdzie powody bądź pewna i to nie on będzie winny tylko ty. Mój mąż jest dobry mężem mueszkalam w Algierii ale niestety sytuacja zmusiła nas byśmy zamieszkali w Polsce, są też zgrzyty miedzy nami staramy się by było dobrze ale niestety inne kultury inne wychowanie bardzo nas poróżnia mamy dziecko słyszałam on d niego dużo słów takich że by nie jedna już go żuciła. Mamybokan wrócić do Algierii ale zobaczymy mąż tak bardzo chce. I to jeszcze że Oni zawsze maja rece i to ty jesteś przyczyną że jest źle. Pisze i uprzedzam uważajcie bo rozmawiajc z tobą na swoim komputerze ma jeszcze kilka kobiet to samo mówą kilkadziesiat kobietom a nawet nastolatkom tak samo kochają nad życie nawet przysięga na Allaha . Wiem bo widziałam u męża na fb ma kolegow którzy mają setki kobiet z różnych krajów i naprawdę wyuzdane na maksa, prawdziwy muzułmanin nie spojrzy na taka kobietę i uważa za sukę bo mu zabrania religia i wychowanie które wpajają rodzice. Nawet mają żony dzieci a firtuja z kobietami a wy polki macie klapki na oczach. Ten kocha co nic od ciebie nie chce absolutnie nic tylko miłość szczerą i prawdziwą do grobowej deski i chce zamieszkać z tobą w swoim kraju chce zapewnić ci bezpieczeństwo mieszkanie i ma prace chce piękny drogi ślub dla was i mieć rodzinę nie inaczej naprawdę nie inaczej. Bo jak powie ze nie ma pieniędzy, a chce dla ciebie dać nawet gwiazdkę z nieba to nie wiesz mu nic a nic zabaw się nim jak oni to robią i usuń się bo będziesz cierpieć a nie daj Boże jak masz dzieci, a znam przypadki że Polki nawet wysyłają pieniądze dla swoich ukochanych, a jak w Algierii kobieta bierze ślub z Algierczykiem to nawet ona kupuje obrączki i to naprawdę te kobiety mają klapki na oczach i to nie miłość uwierzcie mi znam przypadki i historie Tych kobiet . Znam kobiety które mają już swoje dzieci z pierwszego małżeństwa biorą slub z Algierczykiem on dostaje sie do Polski robi jej kolejne dziecko co zapewnia mu pobyt a ona zaślepiona podróżuje z nim po Europie a nie mają tyle pieniędzy by sobie na to pozwolić zotawiając dzieci u swojej matki bo mąż ma plan i tak chce . To jest prawda przestroga uważajcie i prawdą jest że mąż może mieć 4 żony jak pierwsza sie nie spisze jak nie da mu dzieci albo nie będzie uprawiać z nim sex to może to wszystko prawda pisze uważajcie i przekascie dalej by dziewczyny wiedziały prawdę .Oczywiście nie wszyscy ale to znikoma ilość naprawdę znikoma ilość uczciwych facetów akgierczykow którzy mogą pokochać cię naprawdę to tylko ten który da ci bezpieczeństwo to jak pisałam powyżej.

Gość gość
To faceci 80% bardzo zakłamani oszuści marzyciele i powiedzą wszystko co chcesz usłyszeć, bardzo dobrzy aktorzy oczywiscie weźmiecie ślub bo to jest drugi cel, pierwszy to powie wszystko byś się w nim zakochała. A jak jesteś dużo starsza od niego to nie łudz się wcześniej czy później cię zostawi znajdzie powody bądź pewna i to nie on będzie winny tylko ty. Mój mąż jest dobry mężem mieszkałam w Algierii ale niestety sytuacja zmusiła nas byśmy zamieszkali w Polsce, są też zgrzyty miedzy nami staramy się by było dobrze ale niestety inne kultury inne wychowanie bardzo nas poróżnia mamy dziecko słyszałam od niego dużo słów takich że by nie jedna już go żuciła. Mamy plan wrócić do Algierii ale zobaczymy mąż tak bardzo chce. I to jeszcze że Oni zawsze maja rece i to ty jesteś przyczyną że jest źle. Pisze i uprzedzam uważajcie bo rozmawiajc z tobą na swoim komputerze ma jeszcze kilka kobiet to samo mówą kilkadziesiat kobietom a nawet nastolatkom tak samo kochają nad życie nawet przysięga na Allaha . Wiem bo widziałam u męża na fb ma kolegow którzy mają setki kobiet z różnych krajów i naprawdę wyuzdane na maksa, prawdziwy muzułmanin nie spojrzy na taka kobietę i uważa za sukę bo mu zabrania religia i wychowanie które wpajają rodzice. Nawet mają żony dzieci a firtuja z kobietami a wy polki macie klapki na oczach. Ten kocha co nic od ciebie nie chce absolutnie nic tylko miłość szczerą i prawdziwą do grobowej deski i chce zamieszkać z tobą w swoim kraju chce zapewnić ci bezpieczeństwo mieszkanie i ma prace chce piękny drogi ślub dla was i mieć rodzinę nie inaczej naprawdę nie inaczej. Bo jak powie ze nie ma pieniędzy, a chce dla ciebie dać nawet gwiazdkę z nieba to nie wiesz mu nic a nic zabaw się nim jak oni to robią i usuń się bo będziesz cierpieć a nie daj Boże jak masz dzieci, a znam przypadki że Polki nawet wysyłają pieniądze dla swoich ukochanych, a jak w Algierii kobieta bierze ślub z Algierczykiem to nawet ona kupuje obrączki i to naprawdę te kobiety mają klapki na oczach i to nie miłość uwierzcie mi znam przypadki i historie Tych kobiet . Znam kobiety które mają już swoje dzieci z pierwszego małżeństwa biorą slub z Algierczykiem on dostaje sie do Polski robi jej kolejne dziecko co zapewnia mu pobyt a ona zaślepiona podróżuje z nim po Europie a nie mają tyle pieniędzy by sobie na to pozwolić zotawiając dzieci u swojej matki bo mąż ma plan i tak chce . To jest prawda przestroga uważajcie i prawdą jest że mąż może mieć 4 żony jak pierwsza sie nie spisze jak nie da mu dzieci albo nie będzie uprawiać z nim sex to może to jest prawda pisze uważajcie i przekażcie dalej by dziewczyny wiedziały prawdę .Oczywiście nie wszyscy ale to znikoma ilość naprawdę znikoma ilość uczciwych facetów akgierczykow którzy mogą pokochać cię naprawdę to tylko ten który da ci bezpieczeństwo to jak pisałam powyżej.

Gość aa12
hej chcesz pogadać ? to się odezwij na anula_1973@tlen.pl twój post pisany był 17-18-2018 gość wczoraj To faceci 80% bardzo zakłamani oszuści marzyciele

Gość gość
Hej, jestem szczęśliwą mężatką barberczyka. Inteligentny , wesoły, dobry i najważniejsze 100% naturalny to co mówi , czuje i robi jest tym samym . Uważam , że najfajniejsze dobranie jest między Polkami i Algierczykami (Barberami).

Gość gość
Uwazajcie na chlopaka o pseudonimie Liam nad badoo. Mahmoud Abdelkader. Wyciaga kase od naiwnych lasek. Jedna napisala mi ze pożyczyła mu 2500 euro..