Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vanessaaa

co mi jest??

Polecane posty

zaczne moze od tego,ze 3 tygodnie temu rozstałam sie z facetem,którego bardzo kochałam i nadal kocham,on mi tylko na koniec powiedział,ze nie potrzebnie sie w to zaangażowałam. Od tamtego czasu czuje,ze dzieje sie ze mna coś nie tak..tzn. jestem jakaś,jak to mogę nazwac zniechęcona do bliskości... nie wiem sama... do nikogo bym sie nie przytuliła,sex mnie zaczął odrażać,nawet nie moge o tym pomyślec bo nie dobrze mi sie robi,aż oś mi jest jak pomyśle,ze mogłabym sie teraz przytulić czy usiasć obok jakiegoś faceta. Prosze tylko o to,aby nie zainteresowani nie wypisywali tutaj bzdurnych komentarzy.

Gość prawdopodobnie to
wynika z tego ze byłas ofiarą manipulacji z jego strony i czujesz sie wykorzystana

to przyszło tak nagle,ciekawa tylko jestem czy mi to przejdzie czy będzie sie pogłębiać...:( faktem jest,ze bardzo sie czuje wykorzystana

Gość spsrz
tez tak miałam ....i chyba prze to rozpadł sie moj kolejny zwiazek...a mogło byc tak pieknie:((

no właśnie ja czuje,ze mam do wszystkich odraze,wiem,ze okropnie to brzmi ale tak mam.