Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no comment....__

pigulka sie rozleciala ale jakos polknelam---cdn

Polecane posty

Gość no comment....__

czy dziala tak samo jak dokladnie ja zlizalam z reki?troche sie rozwalila jak wyjmowalam z listka:( to byla 18 tabletka ,czyli juz na koncu. jak myslicie,moze cos byc??

Gość Malwinia
nie..myśle że to nie będzie miało wpływu na działanie metody anty- najważniejsze jest 1 tydzień -aby niezapomnieć etc. No dobra może 10 pierwszych dni cyklu

Gość no comment___
jeszcze tego samego dnia sie bzykalismy i sie peniam.robilismy to 2 razy,wpierw z guma a potem troche bez ale nie do konca. z tym ze ON nie umyl sobie malego i sie boje ze cos na nim zostalo albo ze on popuscil cos;( i teraz przezywam i mam stres jak cholera. ja wiem ze jak w 3 tyg to nie ma co cykac ale mimo tego..ryzyko jest:(jak myslicie??

Gość no comment___
dzia nadia ale najgorzsze jest to ze nie dostalam okresu z odstawienia. zy tym ze biore jeanine juz od sierpnia 05 i juz taj kiedys mialam ze nic nie polecialo a wtedy nawet seksu nie mialam.wiec to kolejny raz tak mam ale tym razem sa podstawy.

Gość M***
Ja mialam wczoraj dokladnie to samo, ze przy wyjmowaniu pigulka mi sie rozkruszyla (to byla 8 pigulka), polknelam ja taka w proszku, z tym ze nie bylo u mnie zblizenia i w ciagu najblizszych 2 tygodni nie bedzie, ale czy nasteone pigulki beda juz normalnie chronic??

Gość Malwinia
popieram Nadie , poprostu przez jakiś czas zabezpieczaj sie dodatkowo i będzie dobrze

Gość Malwinia
natie... sorki za bład

Gość M***
Do Nati: nawet za 2 tygodnie musze z dodatkowym zabezpieczeniem??!! w poniedzialek ide po recepte to sie spytam mojej pani doktor Do autorki: przy jeanine tak jest: raz jest okres raz nie ma, bo jest bardzo silna blokada

Gość M***
czyli, Natia, sadzac z Twej wypowiedzi rozumiem, ze polniecie takiej pokruszonej pigulki jest rownoznaczne z pominieciem jej?? Mysle, ze udalo mi sie ja cala polknac, nie wiem, jak to sie stalo... chyba zbyt nerwowo ja wyciagnelam... A ja jakos nie ufam tak do konca pigulkom i stosuje dodatkowe zabezpiecznie:-) chodzi mi tylko o sam fakt, czy mimo wszystko dalej, po jakim czasie jestem zabezpieczona:-)

Gość Malwinia
mnie się wydaję że trzeba się zabezpieczac tylko jak zapomnie się w 1 tyg. tabletki itp. a w 2 i 3 juz nie.. ale moze rzeczywiście się lepiej spytaj :)

Gość Malwinia
napewno by Ci niezaszkodziło ;) a jak mialo by Cie to uspokoić to pewnie czemu nie?

Gość M***
przepraszam, Natie, nie sugeruje ze tak napisalas, zle rozumuje o tej porze;) zapytam lekarza, ale moze to glupie pytanie i lekarka mnie wysmieje?? ja czesto mam takie schizy;) no i masz racje, ze pigulka zostala zazyta w innej formie, hehe...

Gość no comment___
please,odpowiedzcie na moje obawy,to ja zalozylam ten topik,natia co myslisz ?hilfe....

Gość no wlasnie ...
jak to jest z pokruszona tabletka w ostatnim tygodniu brania?daje zabezpieczenie?