Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzannamaj

jak mam lubic sex oralny?

Polecane posty

Gość zuzannamaj

jak faceci wymagaja od nas zawsze absolutnej higieny jak juz sa laskawi dla nas cos zrobic swoim jezykiem.uwazaja za niepojete ze kobieta nie chce seksu oralnego .a jak my mamy to do cholery robic?faceci tak cuchna i tak nie dbaja o higiene ze wstydziliby sie...i jeszcze uwazaja zrobienie im dobrze za jakas wielka laske z ich strony dla kobiety

Gość z kim ty sie zadajesz
????????????????????????? :O:O:O

Gość ale dobry podszyw
zrobienie im dobrze za jakas wielka LASKE :D

Gość zuzannamaj
no wlasnie najgorsze jest to ze schludnie wygladajacy facet niby zadbany a jak zdejmie bokserki...tragedia

..hmm.. normalnie mi mowe spod palcy odebrało.. ..ale muszę zapytać.. ..gdzie Ty ich poznajesz?..w przytułku dla bezdomnych czy co? ..bo nie rozumiem..

szepty_nocy - uwielbiam twoje wiersze🌻

Gość zuzannamaj
tak kurde mac w przytulku...chcialam zwrocic uwage na brak higieny u facetow w polsce..

mój jest czysty:) jeszcze raz----->>>> skad Ty ich bierzesz???:O:O:O

..a ja chciałam zwrócić uwagę na to..że polscy mężczyźni po prostu bardzo o siebie dbają.. ..stąd moje pytanie..a Ty..nie powinnaś się irytować..bowiem..hmm.. ..no powiem wprost..nie spotkałam jeszcze \"brudnego faceta\" a lat przeżyłam dosyć sporo.. ..dlatego nie jestem w stanie Cię zrozumieć..

..do - z kim ty się zadajesz.. ..jesteś tuż przede mną..albo zaraz za mną..;).. ..gonisz mnie..?..hmm.. czy uciekasz?...

Gość zuzannamaj
no skad ich biore jeden byl muzykiem drugi prawnikiem trzeci ekonomista i wszystko wskazywalo na to ze bedzie ok a tu....;/ nie sa to panowie brani prosto z roboty z pola;)

to jest pytanie na które nigdy nie dostaniemy odpowiedzi.... było... czy będzie;) mam nadzieje ze rozumiesz o co mi chodzi?

Gość zuzannamaj
poza tym uwielbiam robić laski po analu,wtedy jestem strasznie rozgrzana i widok brązowego fiutka mnie strasznie podnieca :)

..hmm.. ...My nie pytaliśmy Ciebie o ich pozycje zawodowe.. ..po prostu ciekawi Nas.. ..hm.. ..a może właściwie wcale nie ciekawi tylko zastanawiamy się nad tym..dlaczego spotkałaś takich facetów?.. ..hmm.. ..wiesz co..? ..Qrcze..nawet nie wiem jak mam to ująć..ale.. ..po trzech przypadkach takiej beznadziei jaka Cię spotkała..uogólniłaś cały męski ród.. ..hm.. to chyba nie fair..zresztą nie mnie oceniać i nie mnie się wypowiadać..ale.. ..może to w Tobie..jest coś nie tak..? ..pomyślałaś o tym..? ..i jeszcze coś..napisałaś..że faceci wymagają od kobiet absolutnej higieny..hmm.. ..to mnie zastanawia wiesz..?..bo.. ..widzisz.. zapytam.. ..czy któryś kazał iść się Tobie po prostu umyć?.. czy co..?.. ..bo..tak rozumuję..być może źle.. ..ale skoro piszesz o wymogach facetów ..o TAKICH wymogach...to może wina leży w Tobie..?..hmm..?

szepty_nocy........mogę wysłać Ci coś na mejla?

jest jeden wiersz, napisałam go dawno temu i chyba niepotrzebnie umieścilam w necie:(

a może autorka topiku pisze ogólnie..nie wiem waliło jej od jakiegoś gościa w kolejce:D no mój misio pachnie a jak coś chce ode mnie no to już pachnie znakomicie

wysłałam:)

opwowiad on o mojeje wycieczce do kazachstanu gdzie w zamian za zjełczałe masło i kozi ser musiałam oddawać się analnie pijanym tubylcom,oby mój sponsor i chłopak za razem nigdy tego nie przeczytał bo obniżey mi stawki za sex oralny :(

o tym też:)

odpisałam:) i..... czekam czy sie zgodzisz

Gość zuzannamaj
szept nocy...ale smieszne piszesz odpowiedzi:)jak to skad biore jak ci mam odpowiedziec/ze z biedronki?no chba wiesz jak mozna poznac faceta na imprezie w pracy itp..chodzilo mi ogoliej bardziej a to byly tylko 3 przyklady kolezanki moje tez czasem narzekaja niestety...to byl taki aple nie wprost :FACECI DO WANNY

..oczywiście, że się zgadzam..:) ..Dobrej Nocy życzę.. niechaj ona Cię otuli..utuli i uśpi.. ..śnij kolorowo i rozmarzenie..a ja.. ..hmm.. nad spokojem snu Twego..czuwała będę..:)

a ja rozpłynę się, zatonę w snu mego objęciach

penetrując przy tym językiem odbyt mego zięcia