Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzannamaj

jak mam lubic sex oralny?

Polecane posty

..hmm.. no i spać nie pójdę..ech.. ..wiesz założycielko tego topiQ co..? ..jeśli Cię śmieszą..to po prostu nie prowadź ze mną dialogu.. ..zachodź w głowę..dlaczego trafiasz na \"brudnych\" i już.. ..podkreślę raz jeszcze, że zaznaczyłaś, że faceci wymagają od kobiet bezwzględnej higieny.. ..hmm.. zadałam pytanie..na które odpowiedzi nie otrzymałam..ech.. dla mnie milczenie..jest potwierdzeniem .. i tyle.. ..hmm.. ..wiesz..jak świat światem..ludzie w różny sposób postrzegali sex.. i różnie lubili go uprawiać.. ..skoro nie lubisz..( bo się zraziłaś)..robić przysłowiowego \"loda\".. ..to po prostu go nie rób..a nie zakładasz topik o tym jak to można lubieć.. ..można..moja droga..:)

Gość z kim ty sie zadajesz
ciekawe dlaczego na swojej drodze spotykasz samych brudasów?

Gość zuzannamaj
oj:) nie samych a kilku ale spotkalam sie z taka opinia np jak mowili faceci ze seks oralny z kobieta ale tylko jak pieknie pachnie i ja sie z tym zgadzam to tez komfort samej kobiety..tylko uwazam za smieszne mowiacych tak a samemu cuchnacych

Gość zuzannamaj
pisanie topiq zamiast topiku zdradza wiek miedzy 15 a 18 wiec ne wiem czy szept nocy mozesz sie tu wypowiadac:)

Gość zuzannamaj
poza tym ja zeby polepszyć i zintensyfikować naturalny zapach mojej muszelkie wkładam do niej śledzie z ledear pricea marynując je przynajmniej 10godz. tam w środku :)

JA jak lize muszelke mojej dziewczyny to nigdy jej nie mowie ze mosi sie isc myc a ona sama zawsze myje a poza tym nie trzeba jej myc co 15 minut dla utrzymania chigieny a ja jako chlopak sam sie myje i nie trzeba mi o tym mowic to nie wiem co to za goscie moze po 10 godzinach ciezkiej pracy albo jacys brudasy.

..no teraz oceniając mój wiek..na podstawie \"topiku\" ..hehs.. prawie mnie zabiłaś.. ..buehehehehe.. ....córkę mam starszą niż dolna granica wieQ, którą podałaś..

i nawet gdybym miała teraz 16..hehs.. to miałabym coś w tej kwesti do powiedzenia:) .. ..i oceniaj teraz jak chcesz.. i mów co chcesz..

Gość septynocki
szepty nocy i te wkurwiające kropeczki w kazej wypowiedzi

do septynocki:) jak Cię wQrwiają to nie czytaj..ot co.. ..a kropek..tylko dlatego..że Ci nie odpowiadają..nie przestanę używać..:P