Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BOJĄCA SIĘ

ZAPALENIE DZIĄSEŁ- POMÓŻCIE KOBITKI!

Polecane posty

Gość BOJĄCA SIĘ

mam ogromny problem- kilka lat temu zrobiłam soebie porcelanowe koronki na jedynkach- miałam bardzo dużą wadę zgryzu, a na aparat nie miałam kasy. Jestem z nich zdowolona, bo wyglądaja bardzo naturalnie, ale moje dziąsła od samego początku wyglądały brzydko. Ostatnio byłam u dentystki i powiedziała mi, że prawdopodobnie mam zapalenie dziąseł i trzeba będzie cos z tymi moimi koronami zrobic. Podobno mozna je spiłować, bo są za głębokie, ale nie ma 100 % pewności że się uda- wtedy trzeba będzie robić nowe korony- boję się bo niedawno poszłam do nowej pracy i nie mogę zostac bez przednich zębów- niby dentystka mówi że nie zostanę, ale ja nie wiem co o tym mysleć- przecież wiem że na korony czeka się jakiś czas, a te "zastępcze zęby" co się dostaje od dentystki są tragiczne, plastikowe! CZY KTÓRAŚ MIAŁA PODOBNY PROBLEM!!! POMÓŻCIE KOBITKI

Gość BOJĄCA SIĘ
Czy nikt nie mial podobnego problemu?

Gość ala59
ja nie mam korony bo nie stac mnie narazie mam sztuczny wkladany ale caly czas smaruje sobie galaretka aloesowa i myje zeby pasta aloesowa i pomaglo mniej mam opuchniete i nie krwawia ale jesli uwazam ze to twez tylko bedzie profilaktyka dopoki nie zrobisz sobie nowych zebow bo rozumiem ze to od nich aloes pomaga bardzo ale jesli masz problem od zebow to tez ci nie wyleczy tylko zniweluje bol ale to tez bardzo duzo ja mialam cale dziasla czerwone bolace i krwawiace czyli zapalenie a teraz mam spokoj jesli chcesz sprobowac to napisz

Gość PASTA MERIDOL
regeneruje podrażnione dziąsła.Do kupienia w aptece.

Gość BOJĄCA SIĘ
DZIĘKI ALA- napisz co robisz może i mi pomoże, dopóki nie uzbieram kasy na dentystę :-(

Gość Bojąca się mam ten
Bojąca się, mam ten sam problem. Proszę napisz jak go roziązałaś, może jeszcze ktoś się wypowie

Gość oświeżammmmmmmm

Gość odświeżammmmm

Gość ODŚWIEŻAMMMM