Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak czesto

seria pytań pod tytułem JAK CZĘSTO...

Polecane posty

Gość jak czesto

jak czesto... 1...myjesz włosy 2...bierzesz prysznic 3...zmieniasz ubranie 4...zmieniasz posciel 5...zmieniasz ręcznik 6...zmnieniasz podpaske/tampon (to dla kobiet) 7...uprawiasz seks 8...zmywasz naczynia 9...odkurzasz dywany 10...chodzisz do koscioła Na razie tyle. Zachęcam do odpowiedzi :-)

Gość jak czesto
aha i prosze podac płeć i wiek itp. np. kobieta samotna lat 30

Gość ale jaki kubek
1) co drugi dzień 2) dwa razy dziennie czasem częściej 3) codziennie, przebieram się po przyjsciu do domu, do pracy w ogrodzie ip 4)raz na tydzień 5)co dwa dni 6)w zależności od potrzeb 7) codziennie 8) codziennie rano 9) dwa razy w tygodniu, lub w miarę potrzeb 10) NIGDY!!!

1 codziennie 2codziennie nawet dwa razy 3staram sie chodzic codziennie w czyms innym 4co dwa tygodnie 5 co dwa dni 6 w zaleznosci 7 kilka razy dziennie 8 codziennie niestety 9raz w tygodniu czaseem mi odbije wiec 2 10ojjej nie bylam wieki

Gość fajny gosciu
lat 26, nie samotny :p 1) codziennie rano 2) 2 razy dziennie lub częściej jeśli jest taka potrzeba 3) w zależności od potrzeb 4) raz na 2 tyg. lub częściej 5) raz na tydzień 6) - 7) 2-3 razy dziennie lub częsciej ;) 8) po każdym posiłku 9) raz w tyg. lub częściej 10) nigdy

Gość vivaa
1. co drugi dzień 2.dwa razy dziennie 3.codziennie 4.co miesiąc 5.co tydzień 6.kilka razy dziennie 7.wogóle :( 8.mam zmywarke :o 9.co tydzień 10.wogóle Studentka 23 lata, lonely

25 lat, kobieta 1 co dwa dni 2 dwa razy dziennie lub czesciej 3 codziennie lub czesciej 4 jak jest brudna ;) 5 co kilka dni 6 kilka razy na dzien- w zaleznosci od dnia okresu 7 jak tylko jest okazja (czytaj: wolna chata) :) 8 codziennie 9 jak najrzadziej sie da bo nienawidze tego robic 10 srednio raz w miesiacu

Gość forumovitsch
1.codziennie 2. codziennie, latem 2xdziennie 3.po pracy, jak wychodzę, inne po domu, zależy 4.co 3 tygodnie 5.mam 3 ręczniki, do twarzy, stóp i duży po kąpieli, co tydzień zmieniam wszystkie 6.w zalezności od potrzeb 7.codziennie 8.po każdych brudnych 9.2 razy w tygodniu 10.na ewentualne sluby, pogrzeby, chrzciny, czyli jakieś 2-3 razy w roku

1. codziennie 2. 1 - 2 razy dziennie (czasami wieczorem nie mam siły na prysznic;)) 3. w zależności od potrzeb 4. co miesiąc 5. w zależności od potrzeb 6. kilka razy dziennie 7. wogóle:( 8. czasami (generalnie to mamuśka zmywa:) ) 9. raz na 2 tyg. 10. generalnie co tydzień, ale różnie z tym bywa Kobieta studiująca, 25 lat, samotna

Gość trutka na myszy
1. co 3 dni 2. codziennie 3. zależy 4. rz na 2 miechy 5. raz na tydzień 6. 3 razy dziennie 7. wogóle 8. 3 razy dziennie 9. 2 razy w tygodniu 10. co tydzień kobieta, samotna, lat 21

Gość Pluszka 25
25- letnia kobieta studiująca, samotna 1...co drugi dzień 2...2 razy dziennie (czasem częściej 3...codziennie (czasem częsciej) 4...raz na 2 - 3 tygodnie 5...co 3 dni 6...co 2-3 h 7...wogóle :( 8...po każdym ich użyciu 9...codziennie 10..W każdą niedzielę i święta I niech mi ktos powie co to za test i co z nigo wynika

Gość studentkaaa
kobieta samotna lat 22 1. co drugi dzień 2. raz dziennie, jeśli trzeba to częściej 3. kilka razy w ciągu dnia 4. co 2 tygodnie 5. raz w tygodniu 6. kilka razy dziennie 7. jeszcze nigdy 8. kilka razy dziennie 9. raz w tygodniu 10. raz w tygodniu

1. codziennie 2. codziennie 3. kilka razy dziennie 4. co 2 tygodnie 5. co tydzień 6. kilka razy dziennie 7. nie dotyczy :D 8. codziennie 9. swój dywan odkurzam prawie codziennie :D 10. na wesela i pogrzeby...

Gość 23 lata kobieta
1. co drugi dzień 2. 1-2 razy dziennie 3. codziennie 4. co 2 tygodnie 5. co 3-4 dni 6. co 3-4 godz 7. codziennie 8. nie zmywam bo mam zmywarkę :-) 9. nie mam ani jednego dywanu 10. NIGDY

Gość Optymistka
1-co 2-3 dni 2-codziennie 3-j/w 4-gdy jade do domu, czyli co 3 tygodnie, srednio 5-j/w 6-no wiesz chyba dobrze ze to zalezy?! 7-kiedy sie trafi okazja, srednio co miesiac😡 8-jak tylko moge to nie zmywam 9-nie mam w pokoju 10-nienawidze kosciola!

Gość co mi tam
1) codziennie 2) 1-2 razy dziennie 3) to zalezy .... 4)1-2 czasami 3 tyg. 5) co 2 dni 6) rożnie 7) teraz tylko raz w tygodniu albo raz na 2 tyg.:(:O 8) nawet pary razy dziennie( po kazdym posiłku) 9) pare razy w roku u mnie nie ma dywanow ,chyba ze odkurzam u rodzicow 10) nigdy

1 -codziennie (czasem nawet po dwa razy - są króciutkie;) ) 2- raz, dwa razy dziennie 3 - raz, dwa razy dziennie 4 - raz na 2 tyg 5 - raz na tydzień 6 - 4-5 razy dziennie 7 - od dwóch miesięcy w ogóle ;) ;) 8 - codziennie nawet po kilka razy :O 9 - Wielkanoc, Boże Narodzenie

Gość co mi tam
kobieta 21lat ..zareczona

:O 9 - nie mam dywanu 10 -BN, W :P

Gość bruuudas
1...co drugi dzień 2...nie powiem 3...tak często jak mam na to ochotę 4...raz w miesiącu chyba 5...nie wiem bo ktoś inny w tym domu zmienia ręczniki 6...lepiej nie pytaj 7...lepiej nie pytaj 8...nigdy 9...raz w tygodniu a jak mam przypływ energii to nawet dwa 10... ostatnio chodze co niedziela

Gość piekna nieznajoma
:)usmiecham sie do Was

Gość Maria Juana
1...codzien 2...2 X dziennie 3...2-4 razy dziennie- zalezy od dnia 4...raz na dwa tygodnie 5...raz na 4 dni 6...raz na 2 h 7...narazie nie pytaj :O 8...po kazdym posilku :O 9...raz na 3 dni 10...nigdy

Gość poooooooomranczka
1 Codziennie 2 Dwa razy dziennie, czasem częsciej 3 Codziennie 4 raz na tydzień 5 co dwa, trzy dni 6 w zalezności od potrzeby 7 codziennie 8 wieczorem 9 nie mam dywanów 10 kiedy czuje taka potrzebę

Gość Maria Juana
24 lata zakochana szczesliwie :)

Gość ULALA AJ LOW JU BEJBE
1...myjesz włosy - CODZIENNIE 2...bierzesz prysznic-CODZIENNIE RANO,WIECZOREM 3...zmieniasz ubranie-BIELIZNE CODZIENNIE,CHIUCHY RACZEJ TEZ,ALE ROZNIE BYWA Z CIUCHAMI.... :P 4...zmieniasz posciel- KILKA TYGODNI 5...zmieniasz ręcznik-CO KILKA DNI 6...zmnieniasz podpaske/tampon (to dla kobiet)- ZALEZY.... CO 2GODZINKI? OKOLO.... 7...uprawiasz seks-AKTUALNIE NIE MAM PARTNERA :( 8...zmywasz naczynia-CODZIENNIE 9...odkurzasz dywany- CO KILKA DNI 10...chodzisz do koscioła-CO NIEDZIELE

1...myjesz włosy codziennie, czasem dwa razy na dzień 2...bierzesz prysznic jeden raz do kilku razy dziennie 3...zmieniasz ubranie codziennie, dwa razy na dzień 4...zmieniasz posciel co kilka tygodni 5...zmieniasz ręcznik co tydzień 6...zmnieniasz podpaske/tampon (to dla kobiet) kilka razy dziennie 7...uprawiasz seks tylko raz na dobę :((( 8...zmywasz naczynia na bieżąco, jak mam energię i czas lub raz dziennie 9...odkurzasz dywany nie odkurzam, czekam aż ktoś się zlituje 10...chodzisz do koscioła nie chodzę do kościoła

Gość ja pierdziele...
1...myjesz włosy - raz dziennie 2...bierzesz prysznic - raz do kilku razy dziennie 3...zmieniasz ubranie - kilka razy dziennie (inaczej na do pracy,na zakupy, na spacer z psem, inaczej w domu) ;) 4...zmieniasz posciel - raz na dwa tygodnie, w zime raz na miesiac:P 5...zmieniasz ręcznik - dwa razy w tygodniu 6...zmnieniasz podpaske/tampon (to dla kobiet) - kilka razy dziennie (czestotliwosc zalezna od dnia);) 7...uprawiasz seks - 2,3razy w tygodniu:O 8...zmywasz naczynia - dwa razy w ciagu dnia 9...odkurzasz dywany - nie odkurzam- nie mam ani dywanow ani tez odkurzacz:P 10...chodzisz do koscioła - czasem mi sie zdaza

Gość ja pierdziele...
aha- kobieta , 22lata, mieszkam z facetem;)

Gość taki sobie 24
1...myjesz włosy codziennie, co dwa dni czasem 2...bierzesz prysznic przynajmniej raz dziennie 3...zmieniasz ubranie bielizne codziennie, reszte rzadziej 4...zmieniasz posciel rzadko 5...zmieniasz ręcznik czasem po 1 uzyciu (jak zapomne rozwiesic zeby wysechl), czasem po kilkunastu 6...zmnieniasz podpaske/tampon (to dla kobiet) nd 7...uprawiasz seks nd :( 8...zmywasz naczynia rzadko 9...odkurzasz dywany nie mam 10...chodzisz do koscioła nie chodze