Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak czesto

seria pytań pod tytułem JAK CZĘSTO...

Polecane posty

Gość niemal idealna
KOBIETA,21 LAT,SAMOTNA :( 1...myjesz włosy CODZIENNIE 2...bierzesz prysznic WOLĘ KĄPIEL W WANNIE,ALE TAK CZY INACZEJ CONAJMNIEJ RAZ DZIENNIE 3...zmieniasz ubranie CODZIENNIE ! 4...zmieniasz posciel JAK JEST NIEWYSTARCZAJĄCO ŚWIEŻA... 5...zmieniasz ręcznik ŚREDNIO CO DRUGI DZIEŃ 6...zmnieniasz podpaske/tampon (to dla kobiet) JAK CZUJĘ,ŻE JUŻ CZAS :) 7...uprawiasz seks JAK MAM PARTNERA,TO JAK NAJCZĘŚCIEJ :p 8...zmywasz naczynia OD RAZU JAK SIĘ UBRUDZĄ 9...odkurzasz dywany CODZIENNIE 10...chodzisz do koscioła NIGDY

1.codziennie 2.2razy dziennie 3.kilka razy w ciagu dnia 4.co 2tyg 5.raz w tyg 6.kilka razy dziennie 7.kilka razy w tyg 8.2 razy dziennie,nieraz czesciej 9.raz w tyg 10.raz w tyg kobieta 24l,zajeta;)

Kobieta, 21 lat, zajeta :classic_cool: 1. co dwa dni 2. co dwa dni (myje sie dwa razy dziennie) 3. 1-2 razy na dzien + piżama :P 4. rzadko...:D 5. raz na 2-3 tygodnie 6. co ok.6 godzin, zalezy od dnia 7. ostatnio rzadko dość...:D 8. raz na dzien, reszte robi za mnie matka :D 9. raz na tydzien 10. nie chodze

Gość ozon
30 lat, kobieta 1...myjesz włosy co drugi dzień 2...bierzesz prysznic dwa razy dziennie 3...zmieniasz ubranie codziennie 4...zmieniasz posciel co 3 dni (moja sabaka włazi w nocy do wyrka) 5...zmieniasz ręcznik co 3-4 dni 6...zmnieniasz podpaske/tampon (to dla kobiet) bardzo często 7...uprawiasz seks często 8...zmywasz naczynia codziennie - kilka razy 9...odkurzasz dywany co drugi dzień 10...chodzisz do koscioła nie chodzę wcale

Gość andzia-andzia
1...myjesz włosy- CO DWA DNI 2...bierzesz prysznic- MAM WANNE- CODZIENNIE 3...zmieniasz ubranie- CODZIENNNIE BLUZKI SPODNIE DWA RAZY W TYG 4...zmieniasz posciel- RAZ W MIEś 5...zmieniasz ręcznik-RAZ W TYG 6...zmnieniasz podpaske/tampon (to dla kobiet) -ZALEZNIE OD POTRZEBY 7...uprawiasz seks- NIE 8...zmywasz naczynia- KLIKA RAZY DZIENNIE 9...odkurzasz dywany- RAZ W TYG 10...chodzisz do koscioła -CHODZE RAZ W TYG, ALE TYLKO CHODZE 19-ONA

Gość becia23
1.co 3 dni 2.codzienie 3.codziennie-do szkoly inne,w domu inne 4,co miesiac 5co 2 tyg 6.jestem w ciazy wiec mam spokoj na 9 miechow 7.2 razy dziennie 8.zmywara zmywa 9.rzadko-to nie moje zajecie 10.raz na 3 miechy

Gość a bez przerwy
1. co drugi dzień czasami codziennie 2. 2-3 razy dziennie 3. 2 razy dziennie 4. raz na tydzień 5. co dwa trzy dni 6. w zależności od potrzeb 7. w zależności od potrzeb:) 8. w zależności od potrzeb:D 9. co 2 dni 10. uuuu2-3 razy w roku lat 28 mężatka

Gość Leśne Echo
1) codziennie 2) dwa razy dziennie 3) codziennie - co 2 dni 4) co 2- 3 tygodnie 5) co 1-2 tygodnie 6) w zależności od obfitości, w pierwszych dniach nawet co 2 godziny, później nawet co 6 7) jeszcze mnie nie dotyczy, ale planuję jak najczęściej :-) 8) zmywarka robi to codziennie za mnie 9) co tydzień 10) nie chodzę

Gość seria pytań
1. 2x tyg 2. raz, czasem dwa w dzien ale zdarza sie ze raz na poltora dnia;] 3. hmm zawszeo po przyjsciu ze szkoly na domowe:P 4. jezu nie wiem, mama zmienia 5. nigdy. piore, wieszam az wyschnie na grzejnika i za kilka godzin suchy 6. co 2h? 7. o nie, to pytanie jest nietaktone 8. za kazdym razem jak co zjem, tylko za siebie 9. co tydzien 10. ooooo, nieregularnie chodze

Gość seria pytań
acha jestem kobieta i mam 167lat jakby cos

Gość studentkaaaaaa
kobieta samotna, lat 23 jak czesto... 1...myjesz włosy - ----- codziennie 2...bierzesz prysznic ----- przynajmniej 1 raz dziennie 3...zmieniasz ubranie ----- kilka razy dziennie (inne w domu, inne w szkole, inne na wieczorne wyjscie itd) 4...zmieniasz posciel ----- raz na 2-3 tygodnie 5...zmieniasz ręcznik ----- raz w tygodniu 6...zmnieniasz podpaske/tampon ---- kilka razy dziennie, zaleznie od potrzeb 7...uprawiasz seks ----- jeszcze nigdy 8...zmywasz naczynia ----- po kazdym posilku 9...odkurzasz dywany ----- raz w tygodniu, chyba ze trzeba czesciej 10...chodzisz do koscioła - --- raz w tygodniu

Gość macho28
23 lata i dziewica? dlaczego sie nigdy nie seksilas??

Gość uhlalalalalala
Samotna 17 :D jak czesto... 1...dredy rullez 2...jak zapowiadają deszcz ;)) 3...tylko majty 4...spie pod przescieradlem 5...po co, czysty jest 6...a pfff... ze niby co? 7...nie robie tego 8...wylizuje po obiedzie 9...nie robie tego, dywan jest po to by smiecic. 10...co to jest kosciol?

Babsztyl, 20 lat 1. Codziennie, czasem dwa razy dziennie. 2. Codziennie, czasem kilka razy. 3. Dwa-Trzy razy dziennie. 4. Co tydzień. 5. Codziennie. 6. Co 3-4 godziny. 7. W ogóle. 8. Kilka razy dziennie. 9. Codziennie. 10. W ogóle.

Gość Laleczka68578
1.co drugi dzien 2.codziennie, latem czesciej 3.codziennie 4.miesiac 5.nie sprawdzelam 6.zalezy od wielu czynnikow:) 7.jak przyjdzie okazja 8.zaraz po jedzeniu- to bylo glupie pytanie 9.mam sprzataczke 10.co niedziele, w swieta 23 lata:( w zwiazku

jak czesto... 1...myjesz włosy -codziennie 2...bierzesz prysznic- dwa razy dziennie, czasem częściej 3...zmieniasz ubranie - codziennie, czasem zmieniam w ciągu dnia 4...zmieniasz posciel - co 3 tygodnie 5...zmieniasz ręcznik - co 4 dni 6...zmnieniasz podpaske/tampon (to dla kobiet) -- jak trzeba, co kilka godzin 7...uprawiasz seks - w ogóle 8...zmywasz naczynia - codziennie 9...odkurzasz dywany - co tydzień 10...chodzisz do koscioła - czasami

mam 18 lat i mam chlopaka 1.codziennie bo mam krotkie i nie wyglada to zbyt dobrze po nocy, wlosy myje codziennie rano 2.codziennie 3.w nocy spie w pizamie, potem jak np ide do szkoly to ubieram jakies ciuchy i po przyjsciu ze szkoly ubieram sie w \'\'domowe\'\' ciuchy 4.co 3-4 tygodnie 5.tez co 3-4tygodnie 6.jesli mam podpaske to co 6-7 godzin a tampon co 2-4 godziny 7.oj to roznie ale na tydzien tak wyjdzie ze do 5 razy na pewno 8.nie lubie tego wiec czesto tego nie robie ale jak widze ze w zlewie cos juz stoi caly dzien to wtedy 9.raz na tydzien 10. ostattnio w kosciele bylam na pasterce, a do kosciola wogole nie chodze, chcialabym raz na jakich czas zajrzec ale mnie nie ma na weekendy w domu ( w piatek wyjezdzam i wracam w niedziele po 20:00 wiec nie bardzo mam jak)

Gość mallaaakaka
jak czesto... 1...myjesz włosy co dwa dni 2...bierzesz prysznic kąpie się raz na tydzien 3...zmieniasz ubranie codzien 4...zmieniasz posciel niezminiam bo nie spie pod posciela tlko pod czyms z owczej welny:) 5...zmieniasz ręcznik nie wiem 6...zmnieniasz podpaske/tampon (to dla kobiet) pare dziennie 7...uprawiasz seks 3 razy w miesiacu 8...zmywasz naczynia zalezy czy moja kolej 9...odkurzasz dywany wogole kto iny to robui:) 10...chodzisz do koscioła rzdko

Gość jjjjjjjaaaaaaaa
1 myjesz wlosy codziennie lub co drugi dzien 2 prysznic codziennie, czasem dwa razy dziennie 3 ubranie do pracy codziennie staram sie zalozyc cos innego, przebieram sie po przyjsciu do domu 4 posciel co dwa tygodnie 5 recznik co tydzien 6 podpaska co kilka godzin/ w razie potrzeby czesciej 7 seks nie mam nikogo-nie uprawiam 8 naczynia raz dziennie 9 dywany raz, dwa razy na tydzien/ w razie potrzeby czesciej 10 kosciol raz na rok

Gość jak czesto
Od tego pierdzenia w fotel niedłgu dupsko mi odpadnie, ale itak dziękuję wszystkim za odpowiedzi 🖐️ ok, idę postawić klocka :)

1 co drugi dzien 2 2 razy dziennie w upaly nawet i 5 3. w ciagu dnia ? rano ubieram siew cos w domu przebieram sie w wygodne rzeczy a na wieczorne wyjscie znowu w cos czyli jakies 3 4. co 3 tygodnie 5. wedle potzreby???tydzien??? 6. ?? 7. raz w tygodniu 8. 2-3 razy dziennie a czasmai raz na 2 dni - w razie potzreby 9, co 2 dni 10 od świeta

jak czesto... 1...myjesz włosy CODZIENNIE 2...bierzesz prysznic CODZIENNIE RANO 3...zmieniasz ubranie CODZIENNIE MAM NA SOBIE COŚ INNEGO 4...zmieniasz posciel RAZ NA DWA TYGODNIE 5...zmieniasz ręcznik CO $ DNI 6...zmnieniasz podpaske/tampon (to dla kobiet) SR 3 RAZY DZIENNIE 7...uprawiasz seks NIE UPRAWIAM 8...zmywasz naczynia SR 3 RAZY DZIENNIE 9...odkurzasz dywany CO DRUGI DZIEŃ (MAM KOTA) 10...chodzisz do koscioła A BROŃ CIE PANIE BOŻE! WOGÓLE NIE CHODZE KOBIETA, 18 LAT, MAM CHŁOPAKA

Gość 25 lat baba
1...myjesz włosy- codziennie lub co 2-gi dzień 2...bierzesz prysznic- codziennie 3...zmieniasz ubranie- codziennie 4...zmieniasz posciel- jak się wyświechta, tj. ok raz/3 tyg. 5...zmieniasz ręcznik -raz/tydzień 6...zmnieniasz podpaske/tampon (to dla kobiet)- w miarę potrzeby 7...uprawiasz seks- kilka razy w tyg. 8...zmywasz naczynia- jak się uskłada, mniej więcej co 2 dni 9...odkurzasz dywany- jak widać że są paprochy, ok. raz/ tydzień 10...chodzisz do koscioła od czasu do czasu

Gość 25 lat baba
A i ogólnie to wyznaję zasadę, przewróciło się, niech leży :p

Gość Zaparta
1 co drugi dzien 2 codziennie 3 codziennie 4 co 2 tygodnie 5 raz na tydzień 6 co 2 godziny 7 nie uprawiam jeszcze 8 codziennie 9codziennie 10 co niedziele