Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadumana niteczka

jaki jest bilans Twojego zycia?

Polecane posty

Gość zadumana niteczka

U mnie zawodowo na razie na zero- dobrze platna praca, 0 satysfakcji. uczuciowo- rozwod przed 2 laty, teraz zwiazek na odleglosc. ale pozostaje wiara.na razie jednak jestem na minusie. 31 lat i nie mam dziecka. i to jest dla mnie problem.

Gość agulappp
25 lat,nie mam pracy,ale będe ja mieć,skończone studia,za soba kilka związków jestem w kolejnym,ale mam mieszane uczucia,zero dzieci,mieszkam z rodzicami ale mam swoje mieszkanie.

Gość zadumana niteczka
czasem mysle, ze zero to jeszcze dobrze.

Gość e-izabeth
okey:) zawodowo, no nie mogę powiedzieć, mam malusi szczytek:) i to sama sama bez wtyków:) uczuciowo, wierna jak skała, wszytko od niego zależy, w końcu nie jestem ani Joli ani Theron, zatem nie wiem, czy az tak jets na tak. Poza tym musi opowiedziec sie po czyjej jets stronie kobiety ktora wyklela moje i jego dziecko, czy mojej... to dylemat moralny, ale jak sam Jezus piwiedzal nie mozesz 2 panom sluzyc, nie mozesz byc zimny i cieply masz byc stanowczy i miec swe zdanie, nie bac sie go. ja uwazam, ze to wielkie swinsto miec dziecko z nim a w odwecie z nienaiwsci wyklinac jego i jego dziecko, nienarodozne, niewienne, swinstwo!!!

Gość 28 lat
Jedno dziecko, jeden ukochany męzczyzna, dobrze prosperująca firma (odpukać ;)) mieszkanie, dom, pies, to na plus. Brak kolejnego potomka którego bardzo pragniemy na minus.

Mam ciekawą pracę, interesujące hobby, 27l, własne mieszkanie, przyjaciół. Nie narzekam na monotonię.:) W związku nie byłam; nie mam czasu, pomyślę o tym później. Życie jest piękne, nie chcę go komplikować niedojrzałym facetem ;) Pozdrawiam 🌼🖐️

Gość e-izabeth
raczej niedojrzałymi kobietami, ktore rzadza i maja wplyw na dobrych facetow:) a nie warto byc pod pantoflem takiej niedojrzałej 35 latki, co wyzywa go od niedorosłych, a on jej przytauje. facet ma byc stanowczy i mowic swe zdanie np nie wierze ci, musialas nie brac i tyle;)

Gość zdecydowany minus
brak dziecka

Gość zdecydowany minus
do poprzedniczki - napisz cos wiecej, bo nic nie rozumiem.

Gość macowa
dodatni

Gość e-izabeth
przytauje=przytakuje chodiz oto, ze nie warto przytakiwac niedojrzałym 35 latkom, ona wyzywa go od niedorosłych a on przytakuje, tak jestem taki:) nie warto traci sie w oczach nie tylko pracodawcow ale i publiki. Facet ma byc stanowczy, a jesli okolicznosci mowia to co mowia warto powiedzec co sie mysli. Nie kazda histroia kobiety w ciazy jets taka sama, sa tez takie jak ta: ona specjalnie zachodiz w ciaze, potem potwierdza to m in bluzgami, zatem jak cos chce siegnie po wszystko - zajdzie w ciaze, wyklnie nienarodozne dziecko itp dosyc o jej prawdziwym sercu powinna wiedziec i babcia dziecka:) i siostra, takie uwielbine w nia, az chrzestna zostanie. szkoda dziecka, ona nie jets godna nosic je na rekach, skoro wyklela inne, jego:) jets niezdolna do milosci, tylko do nienawisci. a jets taki zwyczaj, ze jak matka umrze dziekco adoputje chrzestna:O o matko i to ona, zgroza juz lepiej obcego wziac, z klatki obok, ale o dobrym, pelnym milosic sercu, co zadnemu dziecku krzywdy nie zrobi:)

Gość minus totalny
brak nawet znajomych, co skutecznie blokuje moja osobowosc, ale ja tak mialem przez cale zycie, trudno wyjsc z takiego dolka, mimo ze jestem optymista

Gość ciasteczkoo
minus totalny ---> kobiety ci brak :P

Gość e-izabeth
brak znajomych, wiesz srodowisko na przymus wytycza nam znajomych czyli gdybys byl gdzie indziej mialbys ich, ale ze jestes tu nie masz ich, bo sa jacys tacy nie twoi, z innej gliny, nie te fale itp tez uwazam, ze lepiej nie miec niz miec takich plytkich:)

Gość brak rodziny
zwiazek na kocia lape, praca bez satysfakcji. dla mnie minus.

Gość e-izabeth
minus- daleko do niego:)

Gość me to you
Plusy:po studiach, stała praca, ukochany mężczyzna, wspolne mieszkanko. zaplanowany ślub na październik, aaaa i piesek. Minusy: w sumie to nie ma i oby tak zostalo

PLUSY: po studiach, szansa na miłość (w końcu) MINUSY: na garnuszku rodziców jeszcze :O, bezrobotny (w trakcie poszukiwań pracy)

Gość tak se pisze
wszystko co mam, mam dzięki komuś (np mam własne mieszkanie ale po babci), a na czym najbardziej mi zależy - spieprzam koncertowo

Gość misia25
minus: brak pracy co za tym idzie brak niezaleznosci plus: rodzina, mezczyzna.suczka bilans: raz lepiej raz gorzej ;)

Mam dobrze płatną pracę, kończę studia, od 4 lat mam przy sobie ukochanego i cudownego mężczyznę, mam cudownych rodziców, no i prawdopodobnie jestem w ciąży (dziś się okaże :) )... ... kocham życie :D

Gość a ja.......
30 lat przed rozwodem, bez dzieci w pracy żadnych sukcesów wręcz uwsteczniam się żadnych perspektyw na nowy związek mieszkanie z rodzicami i o własnym moge tylko pomarzyć, o wynajmowaniu też moge pomarzyć nic tylko się pociąć... żartuje ;-) ale powodów do ekscesów nie ma żadnych

30 lat : jak narazie wszystko na minus mieszkam na prowincji z rodzicami gówniana praca za gowniane pieniądze ani jednego zwiazku z kobietą i brak perpsektyw na niego mlodosc odchodzi powoli w niepamięc