Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samtna20

czy na tym siwecie istnieja jescze cieplikochajacy faceci w wieku 20-28 lat ...

Polecane posty

Gość samtna20

??? Moze ktos wyprowadzi mnie z błedu czuje sie taka samotna...a jestem z Krakowa

Gość 29latek
juz nie ja wlasnie mam 29 lat :)

Gość samtna20
I CO Z TEG:( TEZ JESTES TAKI SAMOTNY W TYM WIELKIM SWIECIE??? JAK JA??:(

Gość samtna20
NIKT?? A JA MAM TAKA OCHOTE SIE DO KOGOS PRZYTULIC :(

Gość on45
a moze ja?

Gość 29latek
brzydka jak brzydka moze przynajmniej powiedziec, ze jest samotna bo brzydka, a ja jestem ladny, a i tak samotny, znajomi wiedzza, ze jestem sam i sie dziwia jak taki przystojniaczek moze byc samotny, a jednak

Gość samotna20
dziekuje za obrone:) moj ty 29latku:) napisz o sobie coswiecej:)

Gość samotna20
heh czy brzudkajestem hmm to sami musicie ocenic kazdemu podoba sie co innego

tylko nie dawaj tu zdjeic bo faceci potem wrzucaja je na rozne sotrnki internetowe... hmm..dlaczego jestes sama??poprstu nie znalazlas tego jedynego jeszcze.kto wie..moze wlasnie tutaj go znajdizesz..... znam juz 4 osoby ,ktoree zaznaly temu portalowi wielka milosc i szczescie..wiec czekaj..albo idz do jakiegos klubu,na randke.pl ,fotke i suzkaj factea.a nie siedzisz i czekasz na cud ze spadna zaslony z okna i jakis facet po drugiej stornie ulicy cie zobaczy:)

Gość samotna20
heh jestem domatorka lubie sie poprzytulac porozmawiac lubie sie od czasu do szasu zabawic dobrze ale poprostu wszyscy faceci tylko chca wykoszyctywac nema nikogo kto chce stlego zweiazkupelnego ciepla ehh:(

Gość 29latek
to ja ci cos powiem znam cudna dziewczyne, pracuje z nia, na szczescie nie siedze z nia w tym samym pokoju, naprawde cudna z niej istotka. i co? i za cholere nie moge sie z nia dogadac, omijam ja z daleka, mimo, ze jest jedna z ladniejszych laseczek w firmie, ma wyjatkowo trudny charakter. Wiec na co mi taka pieknosc, skoro nawet zblizenie sie do niej oznacza katastrofe :), znam tez wiele brzydszych kobietek i one o wiele lepiej mi pasuja, wyglad to jest wazny na pokaz

Gość samotna20
mówisz tak a gdybys mial wybra taka prwada ze wybierzesz ladniejsza czyz nie?

nie....ja nie naleze do pieknosci..mam nawet nadwage..a mimo to moj facet uwielbia mnie za moj charakter i wyglad.. i jak wiele razy szlismy ulicami i mowialm..patrz jaka fajna dupa ....to on mowil ze mu sie bardziej moj tylek podoba.. wiec nie mareguly.... facetowi-ktora podoba sie taka laska ma tylko jedno w glowie....przeruchac ja..pochwalic sie koelgom i znalesc nastepna... prawdziwe uczucie zaczyna sie od srodka....z serca.... 29 latek-oj tak..charakter potrafi zabic wyglad:) hehe... ja tez sie trzymam od takich osob z daleka bo potrafilabym zabic:)

Gość aqel
Tak na prawde nie ma reguły czy jesteś bardziej czy mnie piękny- piekna,uwież nie jestes sama z tym problemem jest ogrom ludzi którzy to z różnorakich przyczyn są samotni a nawet zdesperowani tym że nie mają sie do kogo przytulić!niby masz mnóstwo ludzi którzy cie cenia i uważaja że jestes super sympatyczny przystojny i wogóle ale to i tak nic nie zmienia nadal jestes samotny!mam tez właśnie taki problem wiec niejeste juz sama

Gość samotna20
nio mam nadzije nie jestem przeciez szkaradna wiele osob twierdzi ze ladna pomimo ze jestem przy kosci ehh ale co z tego jak jestem sama a jak ktos cos che to tylko sexu i tyle :/

Gość 29latek
na dzis nie wiem ktora wybiore ale gdybys widziala moja pierwsza dziewczyne to bys zmienila zdanie w sumie to zawsze slysze, ze tylko tak mowie, ze wyglad sie nie liczy a w praktyce robie co innego, ale czy to ma znaczyc, ze mam na sile szukac brzyduli, zeby pokazac, ze nie jestem taki jak wszyscy? Nie mam 20 lat i wyglad juz nie robi na mnie takiego wrazenia jak kiedys, wybiore ta ktora bedzie mi pasowala, a jak by do tego byla piekna to super, przeciez jej nie odrzuce tylko dlatego zeby pokazac, ze dla mnie wyglad sie nie liczy, podalem wlasnie przyklad tej idealnej jak dla mnie dziewczyny i pewnie chcialbym taka miec, ale skoro nie moge sie z nia dogadac to na sile przeciez, nie bede za nia sie uganial bo to i tak nic nie da

Gość samotna20
to jest fakt heh po co sie uzerac z kims z kim nie umie sie nawet jednego slowa zamienic... coz zobzymy jak to bedzie moze gdzies tam czeka jakas samotna duszyczka wlasnie na mnie:)

29-a jestes pewnien z enie masz z burza wspolnych tematow??bo wiesz..czasami kobiety zachowuja surowy wyglad i zachowuja sie tak,gdy nie chca narazie byc w zwiazku..pewnie na imprezie po prau piwkach zmienia sie w logodna labedzice:)

Tak. Jestem przykładem ;) Ale \"jestem zajęty\", co widać po stopce 🖐️

Gość e-izabeth
piekne anonimku;) to sie nawet czuje, ze ktos jets zajety, ale szczesliwy:)

Gość pustelnik
a ja tez jestem sam buuuuuuuu

Gość 29latek
Dobra koniec tej burzy, czekam na dziewczyne juz pol roku, wiec poczekam chocby nastepne pol roku, a reszta jest nie wazne.

Gość pustelnik
a moze mnie chesz poznac 29 latku co?

:)))) jezlei czujesz ze z tego cos moze byc...to probuj..zawsze warto sprobowac:)

Gość samotna20
ja tam wole zeby on mnie blizej poznal hehe a nie pustelnika hehe co ty na to 29latku?:*

a ja..ja chce goracego zwiakzu..znaczy ise na jeden dzien :D hehehehe....kto chce mnie ...kupcie mnie:P lol..licytacja :D

Gość bajka24
ciepli i skromni mężczyźni sa jak skarby ukryte na dnie oceanu, które są bezpieczne tylko dlatego, że nikt ich nie szuka"

Gość samotn20
to comize ktos chce sie spotkac i poznac:)?