Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milka 21

Mój facet chce zebym zrobiła mu loda z połykiem a ja sie waham

Polecane posty

Gość Piotrek 28
moja żona połyka moją spermę już 8 lat i to bardzo polubiła to sprawia jej przyjemnośc z ananasami to prawda sam sprawdziłem wystarczy zjeść puszkę ananasów i po paru godzinkach dać kobiecie kuraska do buzi niech robi loda i sprubuje spermy jest słodka

Gość paulaseczka
mam 16 lat mój chłopak chce zebym mu zrobiła loda od 2lat a ja sie boje i brzydze co mam zrobic ?zrobic? czy nie?

Gość lakzer
nie sluchaj faceta.Zmus go by sam sobie połknął.To powinna byc twoja decyzja.Chcesz lykasz lub nie ,a facet tu nie powinien cie szantazowac

Gość lakzer
wlasciwie jestem przeciwko lykaniu.,

Gość DWD
a kogiel mogiel z kurzych jaj wam smakuje jak tak to ze spermy też sobie zróbcie będzie to samo tylko bez żółtka

Gość sprubujcie
mała jak facet ci trzasta minetke tak ze ty nie wiesz gdzie jestes jest ci tak w spaniale to moim zdaniem nalezało by sie odwzajemnic i też zrobic coś najlepiej z połykiem uwierz mi wtedy facet podczas drugiego stosunku tak cie wymeczy minetka ze odechce ci sie bzykanka :) pozdrp

Gość knot szprot
Nie wahaj się tylko bujaj.Głowa w dół i w górę.

Gość Moniczka17
Ja mam zaledwie 17 lat a juz robiłąm loda z połykiem...zajebiste uczucie..jestem z facetem od 3lach i uwierz mi pierwszy raz się brzydziłam ale potem juz było z górki...za pierwszym razem meczyłam siem z 1h a puznj juz wprawiłam sie...nie narzekma....moj facet uwielbia nanasy je ich ile tylko ma...ale za to sperma jego jest mniam...uwierzcie dajcie swojemu i sprubujcie...a jka siem przyssacie to nie odejdziecie...pozdro..:P:)

Gość zakochana_90-90
A ja uważam ze jesli nie chcesz tego robic to facet nie powinien Cie do tego zmuszac.. kocha.. poczeka az sama sie zdecydujesz :) ja mojemu nie robie loda i jakos zyje :P i On i Ja :) znamy inne rownie fajne i ciekawe zabawy

Gość MlLLLLL
Nie rób tego....To obrzydliwe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja tam nie mam nic przeciwko połykaniu a nawet wrecz przeciwnie, uważam, że pokazuje w tym momencie chłopakowi że chcę mu nie dość, ze zrobić dobrze, to że jeszcze nie mam żadnego wstrętu czy obrzydzenia. swoją droga mi tam jego sperma smakuje :D

Gość all.
Nic sie nie boj ;) Sperma jest troche gorzkawa, ale to sie da przezyc xP. Szczegolnie jesli chcesz sie poswiecic dla tego faceta.

Gość all.
Z uporem godnym lepszej sprawy poświęcam się dla funcjonariuszy Policji. Łykam ich spermę z zapałem a oni pomrukują aprobująco i czule pukają mnie służbowymi pałkami w moje wysokie, pryszczate czoło :)

Gość yyyyyhmm
n o właśnie, ja zastanawiam się dlaczego faceci chcą, by dziewczyna połykała spermę... Co im to daje? :O

Gość Raszo
Moja dziewczyna nie chce wziasc go nawet do ust :/ obiecala mi ze kiedys to zrobi ale jakos nie wiem czy sie kiedys tego doczekam :/:/

Gość Marcinsm26
A moja dziewczyna, sama o to prosi, uwielbia mi sprawiać przyjemnośc, a sperme wręcz uwielbia, zawsze połyka. Jeśli wasza kobieta tego nie robi to zmięcie na lepszy model :)

Gość Raszo
Jak mam ja namowic :/ chce to zrobic ale sie brzydzi :/

Gość Lakka_85
jak nie chcesz połykac to znaczy że się go brzydzisz ... albo on się nie myje... jak dla mnie trzeba faceta rzucić i znalexć czystrzego albo fajniejszego poprostu :D

Gość wykidajlo
do wszystkich tych co pieprza ze jak mozna sie brzydzic ukochanej osoby: moze zaczniecie jeszcze jesc ich gowna i pic siki? skoro to waszej ukochanej osoby, to nie powinniscie sie brzydzic przeciez ! ehh

Gość eloeloelo
jak sie brzydzi to wez maszynke i ogól sobie jaja. bedzie miała mniejsze opory. u mnie podziałało a pozatym dziewczyną wtedy penis bardziej sie podoba moja teraz chce zebym zawsze golił

Gość kasia009909
ja mojemu robie z połykiem i mi to nie przeszkadza lubie terz jak mi na noje cycki splyta to super zrób mu choc 1 raz ja robie i zyje

Gość mnie obrzydzaja wszelkie
plyny ustojowe... Juz tak mam i albo on to zaakceptuje albo nie :P Nie bede nic robic na sile, bo chyba nie bylo by specjalnie romantycznie jakbym pawika strzelila :D

Gość mnie obrzydzaja wszelkie
brzydzi mnie tez sprzatanie takich "resztek", swoich tez, wiec to nie chodzi o to ze brzydzi mnie osoba :D

Po połknięciu możesz czymś popić. Jak wódkę, tyle ze to nie jest szkodliwe dla zdrowia :-)

Gość Martysia007
rOBCIE ROBCIE. jEST JAZDA HEHE;d

Gość kuciusiia
jesli kochasz to z robisz dla niego wszystko uwierz to nie jest takie złe:P powodzenia:)