Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawa dlaczego

Czemu Murzyni są traktowani często jak jakaś gorsza rasa?!!

Polecane posty

Gość Ciekawa dlaczego

Widziałam podobny topik o żydach, a mnie ciekawią Murzyni. Znam jednego i jest naprawde świetnym facetem, przemiłym i ogólnie jest uroczy. Lubię z nim rozmawiać, choć mieszka w anglii. Dziwił mi się, gdy mu powiedziałam, że w moim małym miasteczku raczej nie miałby życia, gdyż ludzie są... może nie rasistami, ale bardzo hmm "biali" jeśli mogę tak powiedzieć, an pewno zrozumiecie o co mi chodzi. i zrobiło mu się przykro, bo chciał mnie tu odwiedzić. Czy wy macie przyjaciół Afrykańczyków?

Gość znam dobrze jednego
zdecydowanie madry facet, fakt,ze troche poderwany.

Gość Ciekawa dlaczego
poderwany? co masz na myśli?

Gość Ciekawa dlaczego
jestem zmuszona zmienić opinię. ten znajomy o którym pisałm. pokłóciliśmy się o jedno głupie słówko ( po ang gadaliśmy). jest starsznie przewrażliwiony na punkcie tego że on jest czarny. zaczął mi zarzucać, że tak naprawdę jestem rasistką (a nie jestem), ze jestem taka sama jak inni. itp. bardzo mnie to zabolało. nie wiem dlaczego tak jest. ?

Gość eee tam swirujeszja jestem
od pol roku z murzynm i czasem mowie na niego nigga to sie smieje...

Gość nie qrwa
bo tak naprawde murzyni sa czesto o wiele wiekszymi rasistami od bialych jesli mozna uogolnic, bo wiadomo, ze rozni ludzie maja rozne podejscie i wszystko tak naprawde zalezy od jednostki

Gość niesmieszne i niemadre
nie wiem i nigdy tego nie zrozumiem.to tak jakby nie tolerowac kogos bo ma inny kolor oczu niz ja to jest podle.faktem jest ze wsrod ciemnoskorych rowniez sa rasisci,to nie tylko "przypadlosc" bialych, ale sam fakt nie szanowania kogos tylko ze wzgledu na kolor skory jest dla mnie chory.

Gość siorbiecie im dalej te kangi
polskei qrefki

Gość eee tam swirujeszja jestem
ja siorbie bo lubie sprawiac mu przyjemnosc,twoja ci pwnie nie siorbie smutne twe zycie

Gość samifoxxy on orange
stereotypy rasizm, debilizm czy lenistwo kolorów nie rozróżniają

Gość qwerm
ja tam rasistką nie jestem, ale białe piorę oddzielnie od czarnego ;p pomożecie mi klikając i zapisując się przez tego linka - http://Marycha.mondozoo.com

Gość teo12345
Osobiscie podobaja mi sie mulaci, z wszystkich "ras" uwzam ich za atrakcyjnach . Jako kobiety czy mezczyzn. Nie rozumie dyskryminacji.