Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystraszona strasznie

Ratunku! Poradzcie cos! Pekla nam prezerwatywa!!!

Polecane posty

Gość samotna20
no tak ma byc lepiej zrobic to i miec problem z glowy ,lepiej dmuchac na znime powodzniea!

Gość pewnieże
Nie wiem jak lekarz pierwszego kontaktu,ale na pogotowiu,w nocy receptę piszą od ręki:)U gina możesz na spokojnie policzyć czy musisz,chociaż ja bym nie ryzykowała.

Poszlam dzis do gina, na pogotowie antykoncepcyjne. !0 minut temu wzielam postinor. Czekam czy bede wymiotowac. Podobno jak sie zwymiotuje w ciagu 3 godzin, to trzeba wziac jeszcze 2 tabletki- jedna od razu, druga po 12 godzinach. Kurde, i co mam znowu sie bujac po recepte?:o Ktoras z Was zwymiotowala postinor? Siedze i sie wsluchuje w moj burczacy brzuch:o

Ja też miałam miesiąc temu wpadke zsuneła nam sie gumka to było w sobote w nocy w poniedziłek poleciałam do ginekologa i przepisała mi opostinor zazyłam jak w ulotce pierwsza tabletke pozniej druga tak jak bylo napisane w ulotce i naszczescie wszystko jest oki . Ale odrazu poztrym poszłam do ginekologa zeby przepisał mi tabletki antykoncepcyjne. POZDRAWIAM I POWODZENIA

Gość pigułyyyyyyyyyyyy
wez odrazy tabletki masz 100% ze nie wpadniesz i mozesz kozystac z zycia ile wlezie polecam yasmin :)

Gość monti 66
i co bylas u gin?dal ci tabletki?pozdro napisz

Gość wystraszona i zalamana
Tak jak pisalam o 18.40 - bylam u ginekologa. Wybralam prywatnego, sprawdzonego w przypisywaniu postinoru bez gadania. Wzielam, na razie jest okai jesli chodzi o sampoczucie, tylko mnie brzuch troche boli, takie PMS, tak to odczuwam. Jutro wezme kolejna pigule. Chyba zdecyduje sie na tabsy, ale Pan dr powiedzial ze w zwiazku z moja 'uposledzona watroba' najpierw musze zrobic badania i na pewno sie dobirze jakies pigulki z mala iloscia estrogenu.

Gość wystraszona i zalamana
A wiecie ile w Wawce zaplacilam za postinor? I to nie w centrum tylko na takim zadupiu:o 70.20zl!!!!:o ale nic to, oby tylko zadzialal. :)

To znowu ja! Poradzcie cos. Moze przypomne: Byl feralny stosunek z peknieta gumka, wytrysk w srodku, 18 dnia cyklu. Po 20 godzinach wzielam postinor. Nie bylo zadnych krwawien, okres przyszedl mniej wiecej w terminie - bardzo bolesny, mniej obwity i o 1 dzien krotszy. Teraz mam jakies dziwny krwawy sluz (dzis 11 dzien cyklu), czesto zdarzaja sie mi plamienia okoloowulacyjne, ale to jakos inaczej wyglada, malo tego sluzu jest jak na 11 dzien. Bardzo mnie mdli dzis. Ja zeschizowalam znow, czy mozliwe, zeby to ciaza byla? Chyba pojde zwymiotowac.

Bardzo bym byla wdzieczna, gdyby ktos tu wszedl i sie wypowiedzial, martwie sie. Wydalam tyle kasy na postinor, nie chce kolejnych wydatkwo na test ciazowy. Rozum mi podpowiada, ze niemozliwe, zebym byla w ciazy, chyba ze cholera pozamacicznej, to wtedy jzu bym sie kompletnie zalamala::o

Aaa, jeszcze dodam, ze dzis jest 21 dzien od tamtego feralnego stosunku.

Gość pati87905
ejjjj dziewczyno easy luz luzik spokojnie:) po postinorze zdarzaja sie czesto i gesto takie hopy siupy:) mialas miesiaczke wiec jest oki:) a co do tych krwawien to albo masz tzw plamienie okoloowulacyjnejak sama dobrze stwierdzilas albo jakies male komedie po tym postinorze w kazdym badz razie nie schizuj bedzie dobrze nie masz co sie martwic na zapas i tyle

Dzieki:) Tylko martwi mnie ze wczoraj i dzisiaj 2 razy wymiotowalam, ciagle mnie mdli. Nie wytrzymam tej niepewnosci, dzis moj chlopak kupi test. Oby bylo wszystko okai. Naczytalam sie, ze zdarzaja sie przypadki ciązy mimo okresu i teraz schizuje:o