Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciasteczko malutkie

Rolnika szukam

Polecane posty

Jak sama? Sama ześ lezała na plecach, i sama na brzuchu???? Luuuuudzieeee... Luśka cudaaa łumiiiii :classic_cool:

mam mopa... a Ty Rolnik co tak zrzędzisz? nie chcialeś to ja sama je, sama śpi, sama...

wolałabym chłopa, ale tu to jakas lipa wszystko ja nie z krzeslem, tylko na nim - to po pierwsze aaa juz mi się nawet pyskowac nie chce..chyba pójdę spać

Rolnik. Przestań!!!!! :P Ja taka samodzielna nie jestem!!!!! :P Powiedziałam o drapaku, cobyś wiedzioł, ześ ze mną jus gadał... :)

Ło drapoku.... ło drapoku... Jo gadołym ło drapoku??? Nie pamientom. Mogłem być niedesponowany. :classic_cool:

tu się tylko szczury ścigają...taka wieś w środku Polski facet idzie i nie patrzy pod nogi, a ja taka maluśka jestem, ze w tlumie mnie nie widać

No pytałeś, cy wim co to jest. A ja pomarańcowa byłam, coby ludzie nie widzieli, jak sie wygłupiam... A wis Ty co to lecytyna? To dobre na przypominanie jest... :D Byś Ty se sybciuśko przypomnioł, jak my sie na słonecku grzali i jak nom wsyćko piknie rosło... ;)

Szcury łazom - powidos - chłopy łazom - powidaos. I pod nogi nie patrzom - powiados... Fuj - taz łobrzydlistwo. Ty uciekoj z ty wsi. :classic_cool:

Ufff - myślołym ze to do mnie :classic_cool: Bo mi łod tego słonecka to ino jaja zaśmiardły :) :classic_cool:

wiesz, Rolniczku, Ty pownienes trochę ogłady nabrać... no wiesz, filharmonia, te sprawy....

harmonia powiados... a beła u nos we wsi, jedyn Fil jom mioł ale popsuł :( :classic_cool:

A fuj!! Aaaale śmierdzi.... :P Ide sobie. Powąchom perfumów, co mi je Walenciakowa dała, żebym nie mówiła ij starymu, że u nij tyn kurdupel listonosz komin cyścił.

Dobra ide na tyn cas, przewietse sie trochy... Bo faktycnie smród łokropny :classic_cool: 🖐️

rolnik albo wymieniasz albo nie gadamy..ja nie będę tu wapniaka trzymać w chałupi ... albo rybki albo akwarium to jak?