Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ... lolita ...

półmózgi przeniesienie tematu

Polecane posty

Gość ..kremówka..
Dziewczyny młode jesteście życie Was nauczy. Faceci to wzrokowcy , popatrzeć zawsze mozna , ale na partnerki życiowe wybieraja takie kobiety jak wy. Zreszta nie ma co generalizować , dlA JEDNEGO BLONDYNA JEST SUPER, DLA INNEGO PULCHNIUTKA... i tak dalej.

Gość ..kremówka..
Najważniejsze to być sobą bez względu na sytuację. Każdy kolejny dzień jest zagadką. Więc dziewczyny głowa do góry. Czy wiecie co by zrobili mężczyźni, gdyby wyginęły wszystkie kobiety? ....

{ Czy wiecie co by zrobili mężczyźni, gdyby wyginęły wszystkie kobiety? } Nie wiem jak inni ja bym poszedł na piwo. :o

Gość ..kremówka..
No właśnie , w niektórych sprawach jesteście bardzo przewidywalni. A potem oswoiliby inne dzikie stworzenie......

A więc uważacie się za dzikie stworzenia ? :( No to wszystko jasne. :P

Gość ..kremówka..
Przecież czytaj pomiędzy wierszami, nie wszystko trzeba mówić wprost.

Gość istny kabaret
No fakt jednemu się podoba blondyna, drugiemu pulchniutka, zemu tylko ja się nikomu nie podobam?? Mam 20 lat jestem miła, sympatyczna, można ze mną o wszystkim pogadać, a mimo to nikt nie chce mnie poznać, bo na pierwszy rzut oka jestem dla niego za brzydka. Więc nie piszcie bzdur, że każda potwora znajdzie swojego amatora, ja na tego amatora czekam 20 lat. A nie chcę w wieku 30 lat brać to co popadnie, chcę normalnego, inteligentnego i przystojnego faceta. Nie ccę brzydala, bo sama jestem dostatecznie brzydka. Chcę mieć męża, dziecko, psa i kota czy to tak truno osiągnąć??

--> ..kremówka.. Cóż.. mówi się trudno. Nie lubię się domyślać bo zawsze źle mi to wychodzi. :o

Gość tytytyty
istny kabaret >>>> sama patrzysz najwiecej na wyglad , nie chcesz nic dostrzec w brzydalu - takich samych zalet jaka niby Ty posiadasz , moze z nim tez mozna pogadac , moze byc inteligentny , mily itp. Skoro dla Ciebie najbardziej liczy sie wyglad to nie wymagaj od mezczyzn zeby zauwazali w Tobie jakies inne pozytywne cechy ktorych jak mysle to chyba nawet nie masz tylko Ci sie tak wydaje :O

Gość istny kabaret
Ależ ja z brzydalami też rozmawiam, mam mało przystojnych kolegów i mi to nie przeszkadza. Miałam na myśli to, że decydując się na partnera na całe życie chcę kogoś kto jako tako wygląda, w końcu to ma być ojciec mojego przyszłego dziecka. Podobają mi się przystojni mężczyźni, ale wiem, że o co niektórych mogę tylko pomarzyć. Czemu jest tak, że jak dziewczyna jest brzydka to od razu jej facet też musi być brzydalem??

Gość tytytyty
Nie musi byc ale MOZE a Ty nawet takiej opcji nie bierzesz pod uwage

Gość ..kremówka..
Myrevin => na żartach się nie znasz? istny kabaret=> z takim podejściem gwarantuję Ci,że w wieku trzydziestu lat, też nie znajdziesz swego przystojniaka.Nici z dziecka psa czy kota. Uroda rzecz względna, już o tym pisałam dla jednego brzydula będzie pięknością, a dla drugiego piękność będzie brzydulą. Jak sie ma coś spełnić , to się spełni w naszym życiu. Trochę należy pomóc sobie samemu też. W razie niepowodzenia można zawsze powiedzieć: No , cóż widocznie nie ten czas i nie to miejsce, nie ta osoba.

do \'istyny kabaret\': mnie tez mężczyźni nie chcą poznawac bo nie jestem ładna. mało który wie ile mam zainteresowań. a teraz odwracamy kota ogonem....skoro oni nie toleruja mojej brzydoty to dlaczego ja mam tolerowac ich brzydotę...?? kierując sie ich zasadą musiałabym rozmawiac tylko z co 10\'tym bo prawda jest taka, że wśród polaków jest mało naprawdę przystojnych facetów, a każdemu marzy się barbie. w naszy kraju juz szybciej są te barbie niz keny.

-->--- lolita --- Postawa roszczeniowa. Masz do niej prawo ale efekt jest taki że piszesz iż nastawiasz się na samotnośc. Ja też się nastawiłem na samotnośc ale topików o tym nie zakładam bo jest mi z tym dobrze. 🖐️

do \'myrevin\': nastawiam sie na samotność, bo zmusza mnie do tego sytuacja [brak powodzenia itp.]. nigdy jednak nie napisłam ze jest mi z tym dobrze, bo jest mi z tym bardzo źle i moze dlatego zakładam topic\'i na ten temat.....:O

--> --- lolita --- Nic mi do tego jakie zakładasz topiki. \"Świata nie zmienisz(raczej) , za to możesz zmienić siebie\" 🖐️

Gość do myrevin
Ile masz lat?

do \'myrevin\': musiałbym zmienić wygląd, a na to mnie nie stac nawet. poza tym nie da sie zmienic wzrostu. zresztą, operacje plastyczne uwazam za kretyństwo. tak samo te liftingujące jak i zmieniające kształt nosa, uszu itp.

--> --- lolita --- Tu nie chodzi o zminę wyglądu zewnętrznego. Choc ten mozna zminić bez operacji plastycznych. Po prostu czytając Twoje posty odnosi się wrażenie że tylko własnie tacy się Tobie podobaja.

>>> Myrevin czyli jacy.....i czyim poście......???? ufff.....nie rozumiesz o co mi chodzi... to podam przykład: od niedawna e-mailuję z pewnym holendrem. poznałam go na wakacjach i [nie wiem czemu] niedawno się do mnie odezwał, ale to nieważne - nie o to tu chodzi. piszemy do siebie >> JEST ROZMOWA = JEST SZANSA POZNANIA. niestety sytuacja jest o tyle patologiczna że on jest ode mnie 18 lat starszy....:O jest cholernie przystojny, ale nie wiem czy to pomoże....:O no jest to 18 lat.....

>>> kremówka i co? jesteście razem? jak jest? jest polakiem czy też obcokrajowcem?

nniestety jest troche racji w tym co piszesz, wszystko zrobione z mysla o facetach, a ja tez chcialabym sobie kupic jakas gazetke z golymi panami a tu co nie ma wyboru bo mysla ze tylko faceci lubia ogladac takie rzeczy

Gość gmalinka
ja sie cieszę że mam mały biuścik. A wiecie dlaczego?...Mam z głowy tych wszystkich kretynów dla których liczą sie tylko duże cycki. Od 3 lat mam chłopaka, który bardzo mnie kocha i uwielbia moje ciało, a ja mam bardzo malutki biuścik.Wiem że nie leci na cycki. Oczywiste jest że aby chłopak się związał z dziewczyną musi go coś w niej pociągać.Ale to nie musi być wielki biust czy wzrost. Myśle że masz szanse na inteligentego chłopaka, bo reszta stoi w kolejce do Pań z dużym biustem...i to one tak naprawdę mają problem, bo być może faceci chcą być z nimi tylko ze względu na ten biust. To jest dopiero załamka!