Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 jaakos

wysokie obcasy

Polecane posty

Go艣膰 jaakos

Witam ciekawa jestem czy lubicie wysokie obcasy i jak czesto w nich chodzicie .Czy macie duzo takich butow iczy dobrze sie w nich czujecie .slyszalam ze wyszly z mody i mam nadzieje ze to nie prawda

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 fammefatale
szpilki nosze codziennie,ogolnie butow na wysokim obcasie mam 5 par;nie wszystkie szpilki moga byc wygodne to kwestia odpowiednio dobranego rozmiaru i fasonu; bez obcasow nie wyobrazam sobie zycia Pozdrawiam PS teraz modne sa rowniez koturny ale obcasy dalej sa na czasie(a poza tym sa bardziej eleganckie)

Udost臋pnij ten post

Klasyczne szpilki s膮 zawsze modne. Ja mam tak膮 jedn膮 par臋, kt贸r膮 szczeg贸lnie uwielbiam. S膮 czarne, maj膮 dziesi臋ciocentymetrowe srebrne obcasy i w og贸le stopa si臋 w nich nie m臋czy. Poza tym mam prac臋 siedz膮c膮, wi臋c i kr臋gos艂up nie jest obci膮偶ony. A tak w og贸le, to szpilki pi臋臋臋臋臋knie wysmuklaj膮 nogi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jaakos
fammefatale kurcze codziennie zakladasz szpilki to Tobie nie robi juz roznicy czy masz plaski czy wysoki obcas ,a gdzie pracujesz w biorze? jaki wysokie nosisz obcasy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SNUPA
OBCASY ZAWSZE BEDA MODNE,ALE NIE WSZEDZIE SIE NADAJA. NP.PANIENKI KU艢TYKAJ膭CE W SZPICZASTYCH SZPILKACH PO PLA呕Y WYGL膭DAJ膭 PRZEZABAWNIE.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fammefatale
:D nie,nie pracuje jestem po maturze wlasnie:),prawde mowiac to jak mam zalozyc buty na plaskim to mi sie nogi placza wysokosc moich obcasow jest rozna od 4-10cm klasyczne szpilki tak uwielbiam!!!! plaza to zeczywiscie jeden z wyjatkow kiedy nie zakladam szpilek,tak samo gdy jade w gory;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jaakos
a gdzie biegasz w 10 cm obcasach. wybieram sie an wesele i nie wiem jakie buty zalozyc bo pasuja mi do sukienki buty z 10 cm obcasem ale nie wiem czy dam rady cala noc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pretts
ja uwielbiam szpilki, o wiele lepiej mi si臋 chodzi niz w p艂askim obuwiu. Szczeg贸lnie dobrze si臋 ta艅czy...a na wesele zawsze mozesz wzi膮c drug膮 pare but贸w, kt贸re za艂o偶ysz je艣li zm臋cz膮 ci si臋 nogi:) szpilki s膮 zawsze modne , tak jak ma艂a czarna;) pi臋knie wyd艂u偶aj膮 i wysmuklaj膮 nogi, tylko oczywi艣cie trzeba si臋 nauczy膰 w nich chodzi膰 - a z tego co wida膰 na ulicach - du偶o, zw艂aszcza m艂odych kobiet nie potrafi si臋 poruszac na wysokich obcasach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fammefatale
ja wszedzie w nich chodze po zakupy,na spacer,na impreze.Na wesele rzeczywiscie lepiej jest wziasc dwie pary(te drugie na stabilniejszym obcasie,rozchodzone,wygodniejsze)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 .evi.
szpilki zak艂adam sporadycznie, bo to buty na wiecz贸r. lubi臋 jednak mie膰 buty na obcasie kilkucentymetrowym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uwielbiam szpilki ale
na codzien ich nie noszE. pow贸d? sa niewygodne - mam prace w biurze, ale co chwile musze gdzies chodzi膰, wstawa膰, biega膰 - nie wyobra偶am sobie tego w szpilkach, nikt mi nie wm贸wi ze sa wygodne - no chyba ze sie non stop siedzi, a do pracy doje偶d偶a samochodem. owszem czasem je ubior臋 - jak wychodze gdzie艣 z facetem to zawsze szpile. 艣miesz膮 mnie laski kt贸re np w zimie , snieg le偶y, slisko a one zapierdzielaj膮 w szpilach az im sie obcasy wyginaja. ale typowe szpile to mam 2 pary - jedne 10 cm obacs, drugie cos oko艂o 9 cm i w艂asnie mam je na nogach bo dzi艣 zamierzam powali膰 koleg臋 w pracy hehe :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fammefatale
to fakt w zimie nie radze chodzic w szpilkach,bo to wrecz niebezpieczne,jednak latem jak najbardziej.Mnie udalo sie znalezc idealna pare szpilek,w ktorych czuje sie jak w kapciach,sa bardzo wygodne i nogi wogole sie w nich nie mecza ,maja 8cm,w innych butach tez na wysokim obasie chodze rzadko bo sa juz mniej wygodne...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pechowa_szcz臋sciara
Ja nie jestem wysoka a najwiekszy obcas to moze z 6 cm nosz臋 :) Wiekszego moje nogi nie wytrzymaj膮 :P Ostatnio to nawet jak 4 cm zakladam to mnie nogi bol膮 :/ Najlepiej czuje sie w balerinach albo adidasach :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jaamyysle
uwielbiam szpilki ale no i co jak bylo w pracy ,powalilas tego kolege .Wiem ze mezczyzni bardzo lubia jak zakladamy wysokie obczsy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jaaos
czy w to lato zaklada sie jeszcze wysokie obcasy czy juz tylko japonki i koturny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jaaos
powiedzcie co o tym myslicie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 animxxx
Wysokie obcasy s膮 bardzo sexi!!! Ale na co dzie艅 praktyczniejsze s膮 buty na obcasie tak do 5 cm. Poza tym wielbicielki wysokich obcas贸w niech uwa偶aj膮 na halluksy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hehehehhihihi
i na krzywe nogi niech uwa偶aj膮!!!!!!bo obcasy strasznie krzywi膮 nogi,mowie o tych wysokich ponad 5 cm..ostatnio widzialam tak膮 laske, ladna i wogole, ale nogi krzywe i szla w szpilach chyba na 10 cm

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maja Lu
Uwielbiam szpilki ale chodze rzadko ostanio na weselu kolezanki sa sexy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maja Lu
do jaaos. latem raczej tylko sandalki na szpilcc nie znosze kiedy laski chodza u wpale 30 stopni w pelnych butach ,to straszne!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fammefatale
szpilki nie musza byc zakryte...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 na pomara艅czowo
szpilki to buty na wiecz贸r i czasami na wieczorne wyj艣cia do knajpki lub na imprez臋 je zak艂adam. w dzie艅 wybieram buty skromniejsze: - na zakupy s膮 to jakie艣 zwyk艂e, wygodne klapki na niskim obcasiku albo p艂askie; - w sytuacjach oficjalnych - pe艂ne klasyczne pantofle na obcasie 艣redniej wysoko艣ci lub ni偶szym; - na spacerki lub "imieniny cioci" zak艂adam sanda艂ki na niewysokim obcasie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 morissa
Czy w Polsce mozna usunac sobie male palce u st贸p i wstrzykn膮膰 kolagen w podeszw臋, tak jak w NY, 偶eby wygodniej si臋 nosi艂o buty na szpileczce? Kt贸ry chirurg m贸g艂by si臋 tego podj膮膰?

Udost臋pnij ten post

modne to w czym sie dobrze chodzi anie to w sklepach srprzedaja:) JA NIE UMIEM CHODZIC NA KOTURNACH DLA MNIE TO TRZEBA CALA STOPE PODNOSIC A NA SZPILECZKACH PYK MYK NA PALUSZKACH:) uwielbiam i lydka zgrabnie wyglada i nozka leciutko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kiniaczek
Ale ze sklep贸w wymiotlo szpileczki, bo te koturny s膮 modne. :-(

Udost臋pnij ten post

W szpilkach chodze wtedy kiedy musze, moje nogi nie s膮 przyzwyczajone, to dla mnie straszna udr臋ka:o zawsze chodze w adidaskach lub teraz w japonkach sportowych. w takich butach czuj臋 si臋 najlepiej

Udost臋pnij ten post

szpilki s膮 super nosz臋 je prawie codziennie ale teraz jak tak ciep艂o to prze偶uci艂am si臋 na japonki ... obcas but贸w mam do艣膰 wysoki tj. 6 cm w g贸r臋 ale dobrze mi si臋 w nich chodzi a to najwa偶niejsze.

Udost臋pnij ten post

Mam 20 lat i ci膮gle biegam w szpilkach. Uwielbiam :) Nawet w ten 35 stopniowy upa艂. I polecam wszystkim, zamiast tych niejednokrotnie okropnych klape,k za艂o偶y艂y od czasu do czasu szpileczki. To dodaje du偶o uroku i kobieco艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malwaaaa
mam 20 lat i ciagle biegam w klapkach.Uwielbiam:) nawet w ten -35 stopniowy mroz.I polecam wszystkim, zamiast tych niejednokrotnie okropnych szpilek,k za艂o偶y艂u od czasu do czasu klapeczki. To dodaje du偶o zmroku i m臋sko艣ci( uroku i kobiecosci:P

Udost臋pnij ten post