Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalendarzyk

Jak zdobyc serce niesmiałego mezczyzny....

Polecane posty

Gość kalendarzyk
powiem ci tak jak mieszkasz w wawie to co cie obchodzi czy ci cos by powiedziałnie tak najwyzej wiecej sie nie bedziesz odzywała ..... co innego małe miasto bo potem by był obciach a w wawie nie ma problemu ...

Gość ja też...
no w sumie masz racje, moge to miejsce omijać wielkim łukiem, tylko, że jakoś przez tą jego nieśmiałośc i ja jakoś nie moge się odważyć do niego zagadać, zauroczył mnie swoją osoba i boje się, że powie nie;)

Gość ja też...
a Ty swojego "nieśmiałego" jak poznałas?

Gość kalendarzyk
a co ci szkofzi najwyzej powie nie ......to pojdziesz dalej i poszukasz sobie nastepnego niesmiałego:P

Gość kalendarzyk
hehe ja to całkiem przypadkiem był w gronie osob i ja tam była i to ja zagadałam i to ja sie umowiłam i znowu ja wszytsko a on ;)

Gość ja też...
no ja mam ten problem, że wypatrzyłam go w jego pracy, pewnie gdybyśmy spotkali się na imprezie to nie byłoby problemu, a tak mam blokade, bo wiem, że praca to może być mało komfortowe miejsce na podryw, dla mnie nie, ale może dla niego :)

Gość kalendarzyk
jedyne wyjscie to sie przekonac :) zobacz my tu gadu gadu a zaden sie nie pojawił niesmiały co by kilkarad dał :D

Gość ja też...
dokładnie, chyba wszycy znaleźli recepte na nieśmiałośc i jak dinozaury wyginęli;Pi tylko nam się tych dwóch gdzieś zawieruszyło. Dzięki za miłą rozmowe, musze pomału zmykać. Zajrze jeszcze jutro może jakiś nieśmiałek opowie o sobie. Miłego wieczorku i sympatycznych snów:P:)

Gość kalendarzyk
dzieki wzajemnie :) powodzonka z tym twoim :D

Gość kalendarzyk
teraz moze jakis sie wypowie niesmiały :)

Gość ja też...
ja mam 25, on jakieś 28:)

Gość chleeoe
a myslicie ze niesmiali faceci mimo wszyscy chca byc calowani jako pierwsi ??

Gość chleeoe
a myslicie ze niesmiali faceci mimo wszyscy chca zebysmy ich pierwsze pocalowaly????????????????????

Jak to nie mają ochoty na przytulanie? Ja mam, więc jeśli jest taka reguła, to ja jestem wyjątkiem.

Gość ja też...
wydaje mi się, że każdy potrzebuje odrobiny czułości i nie zależy to od tego czy jest smiały czy nie. Może tylko tym nieśmiałym brakuje odwagi i zanim się zdecydują to minie troche więcej czasu. Anonimek, z Twojej stopki wnioskuje, że jesteś męzczyzną, powiedz mi czy chciałbyś żeby ta przyjaciołka zrobiła pierwszy krok? Może jakaś podpowiedź jak to zrobić? Będe wdzięczna za podsunięcie jakiegoś pomysłu;)

Gość kalendarzyk
🖐️ :) anonimek powiedz wiec dlaczego taki niesmiały facet nie przytuli sam dziewczyny a jak juz ona to robi to on jest jakis zimny ??

Gość i ja tez....
mam na oku takiego niesmialka.....tez z ochrony..fajny koles ale zamkniety w sobie...jestesmy na stopie kolega kolezanka.....on zgrywa takiego twardego kolesia...ale juz wiem, ze do kobiet jest niesmialy.......z niego trzeba wyduszac cokolwiek o nim......nie wiem jak sie za niego zabrac bo nie jestem z lasek ktore proponuja spotkanie...a on z kolei nigdzie nie chodzi z nami jako z pracownikami...jest na 12 h w pracy i go nie ma..i tak co trzeci dzien..... strasznie mnie intryguje i nie mam pojecia jak go podejsc.....a cos jest bo w niezobowiazujacej gadce rozmawia o mnie z ludzmi i sie wypytuje.....ale kiedy jestem z nim, to nawet boi sie spojrzec..hihihi.....no i nie ma dziewczyny......to wiem;))

Gość i ja tez....
...a ja ....jezeli mi zalezy choc troszke...to staje sie bardzo niesmiala.........pomimo ze z pozoru ktos pewnie mysli inaczej

Gość ja też...
no to możemy sobie podać ręce :) bo ja też nie należe do osób, które się narzucają, wolałabym żeby wyszło to naturalnie. Moge do niego podejśc i zaproponować spotkanie, tylko, nie chciałabym usłyszeć od niego: "spadaj mała" Tylko jak to zrobić???

ja też... ---> Ona chyba już zrobiła pewien krok, ale to ja dawniej zrobiłem pierwszy, lecz zostałem \"spławiony\". Nie wiem, jak to jest w przypadku, gdy nieśmiałego faceta kobieta w ogóle nie zna i chce poznać, bo u mnie tak nigdy nie było (o ile wiem). Przyjaciółka zrobiła ten krok kilka dni temu. Polegało to na przytuleniu się do mnie na przywitanie (a znamy się niecałe 2 lata). Mnie się to wydaje jakimś sygnałem :) Mam nadzieję, że słusznie sądzę :) kalendarzyk ---> Hmm... Może dlatego sam jej nie przytuli, bo boi się, iż dostanie w twarz? A może nie chce zrobić nic wbrew jej woli? Co do jego zimności to pewnie dlatego, że boi się zaangażowania, bo wydaje mu się, że i tak niedługo ona go rzuci, gdyż on sądzi, iż nie jest interesującym facetem.

Gość e-izabeth
tak jak tuli to znak, jak tuli emotkiem te i buziaczkuje:)

Gość kalendarzyk
anonimek.......a powiedz jesli sie daje mu do zrozumienia ze zalezy na nim to dlaczego tego nie odwzajemnia nie wezmie za reke tylko jego trzeba brac ??? dlaczego jak pocałowac to tylko jego sam tego nie zrobi? jak osmielic taka oosbe a moze raczej rozkrecic zeby sama zaczeła robic kroczki?:)

kalendarzyk ---> Hmm... Trudno powiedzieć. Nieśmiali chyba boją się osądu. Boją się tego, że mogą zrobić coś nie tak, jakoś się wygłupić i wtedy ich zdaniem wszystko przepadnie. Dlatego wolą nie działaś samemu, lecz pozwalają działać drugim. Jak ośmielić? Chyba druga osoba ma mało do zrobienia w tym względzie. On sam musi zrozumieć, iż jego lęki są mocno wyimaginowane; że mają minimalne przełożenie na to, co może się wydarzyć.

Gość e-izabeth
to prawda, ale pomocna w tym jest wlasnie ta druga osobka:) to prawda ze leki sa wyimaginowane, ale jak nam zalezy to tak mamy, boimy sie itp:)

Gość dziewczyny jesli
wam sie podoba niesmialy facet to musicie dzialac !! JA skreslilam kiedys jednego niesmialego chlopaka i do dzis tego bardzo zaluje !!

Moja drobna rada, trzeba po prostu trzeba razem z nim przezwyciężać problem nieśmiałości, taki facet (sam jestem takim facetem) potrzebuje czasu, nie rozkręci sie o tak, tylko może to zrobić za drugim, może za trzecim spotkaniem. Co do chłodu, to jest to raczej stras, który powoduje że ręce (czasem całe ciało) robią zimne... co jeszcze facet oczekuje ciepła ale boi sie skrzywdzić, wiec jego zachowanie może być początkowo niemrawe ale... nie dajcie się zwieść pozorom on tez potrzebuje miłości. Anonimek --> 🖐️ i powodzenia, z moich obserwacji wynika ze taka kobieta potrzebuje troszkę czasu na zmianę partnera, obawiam się ze może ci zaproponować przyjaźń, ale jak nie zwątpisz może się udać :)

3 grosze ---> \"z moich obserwacji wynika ze taka kobieta (...)\". Co miałeś na myśli pisząc \"taka kobieta\"? Przyjaźń zaoferowała mi wtedy, gdy mnie \"spławiła\", więc drugi raz jej nie zaproponuje, gdyż się przyjaźnimy od wtedy :)

Anonimek --> chyba za szybko przewninąłem i skleiły mi sie dwie rózne wypowiedzi :O ogólna i do Kalendarzyka :D Przepraszam.

Gość a moj przyjaciel
powiedzial ze niesmiali mezczyzni sa dla kobiet najlpesi bo sa stali w uczuciach i bardziej doceniaja jej milosc