Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudo-anonim

zazdrosc

Polecane posty

Gość pseudo-anonim

dlaczego nie powinno sie waszym zdaniem dac po sobie poznac, ze jest sie zazdrosnym o partnera/ partnerke?????

Gość bellaaa
ja jestem okropnie zazdrosna.. ale nie umiem tego ukryć.. moj facet powiedział mi ostatnio ze ma dosyc mojej chorej zazdrości.. chociaz by dla tego... to jak sie zachowuje moze kiedys popsuc nasz zwiazek..

Gość pseudo-anonim
a dal ci kiedys powod, zeby byc zazdrosna, czy moze to ten typ zazdrosci: o kolege, o prace, o smsa od kogos itp... ?

Ja uważam, że można okazywać zazdrość, ale w granicach normy. Przez zazdrość rozpadł się jeden z moich związków, była to zazdrość ze strony mojego chłopaka i odważę się ją nazwać chorą zazdrością - nie mogłam jej zaakceptować. Ale mała zazdrość jest milutka :).

Gość bellaaa
ja jestem zazdrosna o to ze np spotyka się z kolezankami na kawe.. nie podoba mi sie to kompletnie to tak jakby randka. ale on mi w koko powtarza, ze on juz taki jest , ze woli tak prywatnie z kims pogadać niz miec wielu znajomych.. wiem, ze zle robie no ale.. chcce miec go tylko dla siebie :P wolałabym tej zazdrosci nie okazywac ale nie umiem tego ukryc..

Gość Stoktotka Y
A ja mam takiego zazdrośnika w domu.Moj mąż jest tak cholernie zazdrosny że już mnie to wkurza. Czepia się dosłownie o wszystko nawet jak rozmawiam z jakimś facetem jest zle. To troche jak choroba niestety w jego przyadku nieuleczlna.

Gość Stoktotka Y
A ja mam takiego zazdrośnika w domu.Moj mąż jest tak cholernie zazdrosny że już mnie to wkurza. Czepia się dosłownie o wszystko nawet jak rozmawiam z jakimś facetem jest zle. To troche jak choroba niestety w jego przyadku nieuleczlna.

Gość pseudo-anonim
upupupupup

Gość e-izabeth
nie jestem zazdrosna, ale np nie zycze sobie aby jakies dziwki sie znim spotykaly, za nienaiwsc jaka do mnie ziona nie sa tego godne zatem moze z wszytskimi oprocz tej jednej, o nazwie ddddd:) i to sam na sam na kwie, gdzie chce, moze nawet spac obok nich;) mowie co mysle, i koniec:)

Gość Do ...bellaaa
Nie rozumiem dlaczego nie spotykacie się z jego znajomymi razem ? A co by było gdybyś ty również umawiala się z facetami sama, bez niego? Wiesz nie jestem zazdrośnicą, ale to co on robi dla mnie jest nie doprzyjęcia :-D

witajcie ja tez jestem cholerna zazdrosnica czasami to zle a czasami dobre.moj narzeczony mi powiedzial ze cieszy sie ze po 3 latach jeszcze mi na nim zalezy skoro jestem zazdrosna.czasami nie moge sobie poradzic z ta zazdroscia