Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marcheweczka

GÓRY a MORZE ...

Polecane posty

Lubie morze,ale srodziemne :) nasz Baltyk jest za zimny brrrr :( a gory uwielbiam, spacery szlakiem lub po krupowkach :P Sam widok gor, dziala na mnie kojaco :)

moooorze... ale nie polskie ;) A jesli juz koniecznie w naszym zacnym kraju, to wybieram gory :P

Gość góry forever

Ja uwielbiam góry :), jak dla mnie są przepiękne... już nie mogę się doczekać wakacji i maszerowania po szlakach :)

a ja slyszalem tego inna wersje: stary rybak a morze :classic_cool:

Gość młody kirus a nie może

Gość rumiany Boluś
wystosowalem oficjalna petycje do p. Prezydenta Rzeczypospolitej. otoz ja sypiam tylko na prawym boku a morze przez to wypada mi z tylu znaczy od strony plecow. a pragnalbym by w czasie snu na prawym boku wdychac jod ze wzglegu na zdrowie. wiec bardzo prosze o przeniesienie morza takj by mi spiacemu na prawym boku szumialo ono od strony twarzy. a gory od strony plecow. czekam na odpowiedz.

Gość a to zależy
latem morze - polski Bałtyk -> uwielbiam tę ponurą potęgę, którą ma Bałtyk jesienią góry - zwłaszcza Bieszczady -> najpiękniejsze są właśnie jesienią:); takie "złotym kobiercem wymoszczone" zimą góry - Karpaty -> są wyjątkowo piękne a jednocześnie przejmująco groxne wiosną góry - Tatry -> bo zawsze ze znajomymi jeździmy;) ale gdybym miała powiedzieć czy wolę góry czy morze, to wybieram morze. może dlatego, że góry znam dobrze a morze jest dla mnie czymś obcym i tajemniczym, bo bywam nad nim raz na kilka lat:)

Boluś, daj znać, co odpisał pan prezydent. wtedy może wytocze petycję, zeby puszczę białowiska mieć bliżej nóg, a nie głowy z uszami, bo mi tupot żubrów przeszkadza w spaniu.

Gość tupią po żubrówce

Gory sa pikne... mam do nich blisko. Jednak z racji tego, ze uwielbiam wode to zdecydowanie morze!! I to wlasnie najbardziej nasz polski Baltyk!!! A nad paroma innymi juz bylam ;)

Gość fammefatale
MORZE....:D ale wlasnie wybieram sie w gory;)

Kocham góry (na marginesie - Tatry należą do Karpat;) ) i za 2 tygodnie z małym haczykiem będe już pomykać po bieszczadzkich szlakach i nie tylko :) :) :) Morze wydaje mi sie nudne... poza tym zimne, jeśli woda, to jeziorka, ale też na 2-3 dni, bo potem... co tam robić? Ile można leżeć do góry d... na kocu i grzać stare kości?

Gość i góry i morze
dlatego najładniej na świecie jest w Monaco :)

Gość a to zależy
wiem. i Bieszczady też.;) tak tylko się przyzwyczaiłam mówić, bo tak zawsze określamy Beskidy zach. nie jedziemy w Beskidy, tylko w Karpaty.;)

oczywiscie że góry.... tam dopiero człowek odpoczywa...osobiście meczy mnie wypoczynek leżący... i chociaz nasze morze jest piekne (szczegolnie kiedy swieci słonce i mozna sie pogrzac na slonku) to jednak obiema rękam i nogami ... głosuje za górami :) urlop w tym roku jak zwykle w Tatrach... juz sie nie mogę doczekać:):):)

Gość plamkaa
a ja kocham i to i to:) góry i latem i zimą - tylko te, gdzie nie ma tłumów ludzi z psami i kotami - zarówno latem, jak i zimą - bo lubię poszarżować na nartach;) morze też - szczególnie wieczorne ogniska na plaży, z tańcami i śpiewami

Gość a ja baaaardzo kocham góry
ale życie wepchało mnie nad samo morze.....

Gość Aniula17
góry. ja nie umiem pływać to po co mi morze??

Gość Polecam morze w Darłówku
Darłówko bardzo mi się podoba!!!! Darłówko - nadmorska dzielnica Darłowa, to ciekawe miejsce na weekend i urlop. Latem można korzystać z wszelkich atrakcji, typowych dla nadmorskiej miejscowości, po sezonie natomiast, można spokojnie wypocząć w ciszy np. podczas długich spacerów brzegiem plaży. Atutem miejscowości jest port i organizowane w nim rejsy wycieczkowe i wędkarskie oraz aquapark z podgrzewaną, naturalną wodą morską! W Darłowie można zwiedzać zabytkowe budowle m.in. Zamek Książąt Pomorskich. Na nocleg można zatrzymać się w "JASKÓŁCE", która znajduje się blisko plaży i oferuje pokoje z łazienkami i apartamenty (z TV, internetem i parkingiem). W obiekcie znajduje się ogólnodostępna kuchenka i lodówka. 76-153 Darłówko Ul. Wczasowa 2 Tel. 094 314 54 99 Tel. kom. 0 512 326 094 jaskolka.darlowo@wp.pl< /a>< /a> www: wczasydarlowko.pl.tl

Gość spertalay z ta reklama