Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no co wy na to

NOWE KOSMETYKI W BIEDRONCE

Polecane posty

Gość no co wy na to

Czy ktoś już je stosował, np. ten balsam brązujący Beauty, czy jakoś tak się nazywa za 4,99 zł. Albo tem krem czekoladowy za 6,99 zł.Albo tusze do rzęs albo błyszczyki do ust? Czy są trwałe, skuteczne? Bo jak na narazie to tylko wiem że są tanie. Co używałyście z kosmetyków z Biedronki i co polecacie?

Gość dołączam się do pytanie
gdyż sama jestem ciekawa tych kosmetyków

hej,no jestem ciekawa jakie sa te kosmetyki tym bardziej,ze stosuje z biedronki pieluszki dla dziecka.sa bardzo tanie,polowe tansze niz pieluszki Pampers,a co najwazniejsze sa to JEDYNE pieluszki w ktorych moje dziecko sie nie przesikuje.W innych po paru minutach ma mokre rajtuzki.Troszke odpowiadam nie na temat,ale chialam moim \"doswiadczeniem\"z pieluszkami powiedziec wszystkim,ze tanie rzeczy-nawet z Biedronki moga byc rewelacyjne,dlatego z nicierpliwoscia czekam na wypowiedzi osob,ktore stosowaly te kosmetyki.

na wizazu jest taki watek o tych kosmetykach (www.wizaz.pl ----> forum ------> wizazystka ------> kosmetyki Be Beauty) i tam juz dziewczyny wyprobowaly, cena niska a jakos nawet nawet:) to sa te same kosmetyki co wibo - ktos tak pisal. Warto sprawdzic za taka cene

Gość krem czekoladowy z Biedronki
jest ok, identyczna konsystencja i zapach jak ten z Dax ( tylko cena o połowę niższa i nalepka na wieczku inna ) : http://esentia.pl/servlet/SNFProduct?p_pid=26651&session=a466be583d46855e - fajnie pachnie, ładnie się wchłania, w dodatku mojemu tacie podpasował, używa go cichaczem, wiem, bo wywąchałam :D dzisiaj kupiłam nowość - szampon Pantene do włosów cienkich i słabych ( nadający puszystość ) - faktycznie dobry :) był w dwupaku z odżywką, ale jej jeszcze nie wypróbowałam szampon w zielonej butli - Nutrill - ogórek i cytryna - też ok :) może próbowałyście past do zębów ? albo peeligu cukrowego z nowości ?

hej,przypomnialo mi sie jak dzis mylam glowe,ze stosuje szamponu z biedronki \"Nutrill-bawelna i mleczko migdalowe\" oraz odzywki do wlosow suchych i zniszczonych w fioletowym(rozowym?)opakowaniu-\"Nutrilea\".tylko po tej odzywce moge bez problemu rozczesac wlosy,a stosowalam i Gliss kur(nie wiem jak sie pisze) i Timotei i innych.troszke przetluszcza wlosy,ale ja zawsze nawet po innych odzywkach musialam myc wlosy na drugi dzien.

aaa i tampony tez tam kupuje \"Safe\",moglyby byc troszke mniejsze,ale do tych regular tez sie przyzwyczailam.jest ich bardzo duzo w paczce i sa naprawde tanie.

Gość Kris a szampon Nutrill
z wanilią ? chyba w zóltej butelce, dobry ? chciałam sobie kupić :)

Ja stosuję krem czekoladowy z biedronki. Kupiłam go bo ma przepiękny zapach, ale moim zdaniem nie nadaje się do suchej skóry, a ja taką mam. Ma galaretowatą postać.

A ja uzywam balsamu do ciala Ariane czy jakos tak. Taki zolty. Niby ujedrniajacy, ale specjalnych rezultatow nie zauwazylam - czyli tak jak po innych produktach tego typu :). Za to ladnie nawilza i nawet znosnie pachnie. Uzywam tez dezodorantow z biedronki. Kiedy rzucilam antyperspiranty okazalo sie ze jakos nigdzie nie moge dostac zwyklego dezodorantu. Znalazlam w biedronce. Sa ok. Tak samo skuteczne jak niebiedronkowe.

ten szampon co stosuje ma zolte opakowanie,ale nie jest z wanilia,jest z bawelna i mleczkiem migdalowym.raz kupilam go za 2,99,ale normalnie kosztuje 3,99 i jest porownywalny do Timotei z bawelna(bo ten najczesciej kiedys stosowalam),a cenowo o 2 lub 3zl tanszy.Gdy nie naloze po nim odzywki(juz wczesniej pisalam,ze odzywki przetluszczaja mi b.wlosy)wlosy sa miekkie,puszyste,ale nie elektryzuja sie i przez dwa do trzech dni sa swieze.Ale podkreslam,ze moje wlosy naprawde musze myc czesto,nawet po drogich szamponach.Wiec uwazam,ze ten sprawdza sie doskonale.

ten szampon co stosuje ma zolte opakowanie,ale nie jest z wanilia,jest z bawelna i mleczkiem migdalowym.raz kupilam go za 2,99,ale normalnie kosztuje 3,99 i jest porownywalny do Timotei z bawelna(bo ten najczesciej kiedys stosowalam),a cenowo o 2 lub 3zl tanszy.Gdy nie naloze po nim odzywki(juz wczesniej pisalam,ze odzywki przetluszczaja mi b.wlosy)wlosy sa miekkie,puszyste,ale nie elektryzuja sie i przez dwa do trzech dni sa swieze.Ale podkreslam,ze moje wlosy naprawde musze myc czesto,nawet po drogich szamponach.Wiec uwazam,ze ten sprawdza sie doskonale.

Gość do autroki topiku
te tanie rzeczy z Biedronki są do bani. tandetna podróba. Szkoda nawet tych marmych paru groszy na nie.

Gość pliszaque
jezeli kosmetyki sa TANIE, to chyba nic juz nie pozosttaje do watpliwosci. przeciez kosmetyki to cos, co wnika bezposrednio w skore, takze dzialanie tanich skladnikow takich kosmetykow mozna sobie wyobrazic :P co innego oszczedzac na podpaskach lub pieluszkach, ale tanie kosmetyki to prawie tak, jakbys jadla zamiast normalnego jedzenia jakies tanie chemiczne podroby.

Dziewczyny, sprawdźcie producentów tych koemstyków. Np. balsamy BeBeauty to Pharma CF, czyli balsamy Cztery Pory Roku w innym opakowaniu :)

Gość jak coś jest tani to nie znacz
y,że jest od razu złe!!!Tanie kosmetyki,nawet te z Biedronki też mogą być ok a taniesa właśnie dlatego,ze firmy komsetyczne produkują je dla danego marketu(w tym przypadku dla Biedronki)Przeciez ponad polowa ceny wielu znanych,markowych kosmetykow to marka,placi sie za firmę,opkowanie a nie za jego zawartość!Więc nie nalezy uogolniać,że wszystko co tanie jest Be a wszystko co drogie cacy:-oBO TO NIEPRAWDA!

Gość zgadza się że
kosmetyki produkowane np. dla biedronki robią całkiem niezłe firmy np. kremy dax cosmetics pod logo biedronki. To samo, ale cena niższa bo wyprodukowane dla biedronki. Wystarczy przeczytać kto jest producentem :) A że dla jednego balsam cztery pory roku to gófienko a dla innych fajny kosmetyk to już kwestia gustu. Ja np. daxa baardzo lubię, a po co przepłacać ;) ZZ reszta wibo ma świetne błyszczyki :))

Gość też uważam ze Wibo ma fajne
blyszczyki,do tego za dorą cenę,nie kazdego stac na Chanel,dior czy Lancome:-PJa z blyszczyków Wibo jesatem BARDZO zadowolona:-)

Gość kupiłam i stwierdzam że
są ok

Gość zazatata
kupiłam balsamik wyszczuplający i jestem baaaaardzo zadowolona, za taką cene!!!!!! a wczesniej mialam z avonu za 40 zł i takie same efekty, a po tym z biedrony skóra lepsza w dotyku!!!!!

Gość dianusia
tampony sa bardzo dobre,jakościa podobne do belli a o połowe tańsze i w większym opakowaniu.

ja kupilam peeling cukrowy i uwazam ze jest w porzadku, moze nie jakas rewelacja, ale nie jest zly. Za to tamponom z biedronki jakos zaufac nie moge. Mimo ze nie stosowalam jeszcze, ale boje sie wstrzasu toksycznego dlatego kupuje tylko i wylacznie OB, gdyz uwazam ze sa lepszej jakosci. Moze to mylne zdanie ale nie moge sie przekonac. Natomiast moja kolezanka uzywa chusteczek nawilzanych dla dzieci i sa one w porzadku, slicznie pachna i sa dobre :)

Gość julittaa22
Odkryłam ze szampon i odzywka do włosów brązowych Nutrill z Biedronki ma identyczny sklad jak Timotei do włosów brąz.Jak dla mnie to Nutrill myje nawet lepiej.Teraz bede rozjaśniać włosy wiec przeżuce sie na nutrill do włosow blond,mam nadzieje ze jest tak samo dobry :) Oprócz tego używam kremu czekoladowego (na twarz tez nakladam) super nawliża i ten zapach...Wiem ze antyperspiranty sa dobre bo moja mama uzywa.Aaaa i jeszcze balsam ujędrniający-naprawde świetny,bardzo napina skóre.Myśle ze te kosmetyki wogóle nie odbiegają jakością od firmowych!!!!

Gość bo sa firmowe
to marki Biedronki, produkowane przez znane firmy, np. wspomniany peeling cukrowy czy krem czekoladowy sa dzielem Dax Cosmetics i podobno nie roznia sia od tych sprzedawanych pod szyldem Daxa nawet skladem chemicznym. w Biedronce bywam raz na ruski rok, ale kiedys ogladalam tam serie przeciwtradzikowa. jakies zele do mycia twarzy z granulkami, toniki z kwasami wyprodukowane wlasnie przez Daxa i do zludzenia przypominaly dawna serie Czysta Cera. jak ktos ma, to mozna porownac sklady.

Gość kocham mojego męża
ja uzywam tych podpasek Femina z Biedronki są OK

Gość elussssssssa
Szampon Nutrill jest fantastyczny.....nie powoduje łupieżu i pozostawia lśniące włosy....PoLECAM

Gość elussssssssa
Nutrill jest najlepszy z najlepszym jak stosowałam. inne markowe kosmetyki np.Timotei czy Garnier to po nich włosy były szopą a po Garnierze już po 2 dniach od mycia włosy były szorstkie i przetłuszczone.....mam opinię pięknych i mocnych włosów dlatego chcę wybierać najlepsze szampony.

Gość Ja w Biedronce
kupuje wkładki higieniczne..takie w zółtym opakowaniu ,każda wkładka pakowana jest pojedynczo ..albo dużą paczkę Femina SECRET, 50sztuk kosztuje ok .3zł a jakościowo są bardzo dobre :)

Gość elussssa
Koff@am produkty z biedroneczki:D:D:D:D:D

Gość elussssa
:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*