Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1231

Czy pijany facet mowi prawde??

Polecane posty

mój na co dzień jest raczej zamknięty w sobie, chociaż tez jest czuły, częściej okazuje gestami niż słowami uczucie, ale po wypiciu 3 piw to ma maślane oczka i słodzi prze okrutnie :) nie spotkałam się z nerwami z jego strony, chociaż znaliśmy się dużo wcześniej i nie raz imprezowaliśmy razem.

Gość kkkkiiu
Mi chłopak ktorego w sumie znam bardzo krodko po pijaku powiedział ze mam bardzo ładne oczy i ze jestem zajebista i wgl ze mnie lubi tylko problem w tym ze to nawet po pijaku tylko wtedy jak sami bylismy i siedzielismy w zimie na przystanku to mnie przytulał ogrzewał rece nawet tak dyskretnie i delikatnie probował trzymac za reke pozniej i wgl jak siedzielismy tam to sie nie zachowywał tak jakbysmy sie dopiero od niedawna znali tylko jakbysmy byli para ,...... ale np przy znajomych tez jak juz był pijany to zgrywał twardziela

Gość em89
a mi chłopak rzadko mowi ,ze mnie kocha na trzeźwo,a jak jest pijany to ciagle mowi ,,a wiesz,ze ja Cie kocham?tylko Ciebie...jestes miloscia mojego życia.." mi jest wtedy bardzo miło,ale mam nadzieje,ze nie mowi tak,zebym nie byla zła ,że się upił,albo na codzien brakuje mu odwagi,zeby to powiedziec.Nie wiem,nie rozumiem tego mimo ,ze juz jestem z nim sześć lat brakuje mi czasami jego wyznania miłości,jedynie moge sie doczekac jak jest pijany ,hehe:)

Gość fsssssssssss
kołują was te chłopy jak chcą, a wy wręcz chcecie się nabierać! dobrze, ze istnieje wódka i piwo inaczej w życiu byście nie usłyszały "kocham"

Gość Bląd Ruda
Co mam zrobić z chłopakiem którego jak poznałam nie pił a teraz pije co łekend z moim ojcem czy to się zmieni??? Czy facet jak kocha dziewczynę czy jest w stanie naprawdę zrobić dla niej wszystko czy to tylko ich wyślinione słowa po pijanemu?

Gość IKSAKA
ja z jednym kręcę jakiś czas i parę imprez spędziliśmy razem... mówił mi czasami ze mu się podobam na trzeźwo też... podczas ostatniej imprezy nawalony powiedział mi ze o mnie myśli itd. a po godz. ni z gruchy ni z pietruchy że jestem suką i szmatą... potem latał przepraszał ale co go zabolało że tak mi pocisnął to nie wiem

Gość gość
Jeśli mówi, że kocha - nie. Jeśli inne rzeczy, np. na temat jakiejś osoby, to czasem jest to prawda, której nie powie po trzeźwemu.

Gość gość
zgadzam się w stu procentach z wypowiedzią Lorlany. Jest nawet taka sentencja łacińska "in vino veritas", już starożytni wiedzieli, że w winie leży prawda :)

Gość gość
jesli mowi, ze kocha tylko po pijaku, to nie kocha. sprawdzone und potwierdzone.

Gość podnoszęęę
Ze mną chłopak zerwał , bo stwierdził że to nie to . Za każdym razem jak rozmawiamy zdarzyło się dwa razy jak był pijany i mówił ,że kocha że zaczniemy wszystko od nowa , że tęskni , do wszystkiego wraca , a po trzeźwemu (bo sie przyjaźnimy teraz) ani słowem nie chce gadać o przeszłości , o tym jak byliśmy razem . Po pijaku twierdzi że nie doceniał tego co ma , że w życiu mu nie było z nikim tak dobrze jak ze mną . A po trzeźwemu na drugi dzień pytam czym pamięta co mówił ?. mówi że tak , a się pytam czy to prawda , mówi : pijany byłem .. Myślę , że centralnie faceci gadają głupoty , i tylko zwodzą niepotrzebnie , robią nadzieję . Banda debili i s*********w z nich ! .

Gość gość
moj kolega ktorego prawie nie znalam, po wypiciu za duzej losci wina.. uznal ze jest we mnie zakochany.. ale jak wytrzezwial, zaczal mowic ze to nie prawda.. ze on byl tylko pijany dlatego sie tak zachowywal, co o tym myslec?

Gość gość
mowil prawde

Gość Ziva
Mój mężczyzna po pijaku robi się miły,słodki i przytulny,buzia mu się nie zamyka,jest namolny i pobudzony.Często mi mówi jak bardzo mnie kocha,że ma takie rozległe plany na przyszłość ...rozmawia ze mną normalnie....W rzeczywistości jest zupełnym przeciwieństwem ; nerwowy awanturnik ,obwiniający mnie za wszystkie swoje porażki,nie uśmiecha się do mnie,nie rozmawia,reaguje alergicznie na wzmiankę o przyszłości o życiu,co dalej,pretensje,żale,złość,agresja skierowana na mnie...Nie,nie sądzę ,by pijani mówili prawdę,po prostu powtarzają kiedyś wypowiedziane słowa,nic więcej.

Gość brokeninside87
a to wpływ alko w tej kwestii jest inny ze względu na płeć?