Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Magia snów

Polecane posty

Gość

Mam pytanie czy mając sen potraficie się do niego ustosunkować , czy wiecie co próbuje powiedzieć wam podświadoność ? Ja ostatnio miałam dziwny sen \" Na targu,zaczepiła mnie Cyganka , była głodna więc dałam jej troche drobnych ,za to powróżyła mi : Powiedziała , że koniecznie mam zerwać ze swoim narzeczonym widzi jego lewe interesy za moimi plecami oraz jak sie pobieżemy żal,rozpacz i biede . Jak się obudziłam byłam przerażona. Jednak nigdy nie miałam proroczych snów a mówią , żę sny są zawsze na odwrót...... sama już nie wiem jestem zdezorientowana. A czy wy mieliście podobną sytuacje ? Czy sen pomógł wam podjąc ważną decyzje życiową ?

Gość Żabka uważaj
może ta cyganka to była Twoja intuicja..

żabko, ja bym się nie przejmowała. ten sen to tylko wyraz twoich podświadomych obaw, nie żadne proroctwo, które należy odczytywać tak, czy wspak. powinnaś pomyśleć nad tym, czy rzeczywiście masz podstawy do lęku o taką przyszłość, bo to właśnie jest przesłanie od ciebie dla ciebie. może boisz się sma przed sobą do tego przyznać, że męczy cię taka wizja przyszłości...

Gość to może teraz
mój sen ? bardzo dziwny, 1-szy raz w życiu śnił mi się niedźwieź był agresywny i chodził krok w krok za moją siostrą, nie było dostępu do niej, taka dzika, agresywna siła :(

Gość Dianuch
Ehh . pomóżcie mi prosze , często w nocy pokazuje mi sie zjawa , siada koło mojego łóżka łapie mnie za ręke rozmawia ze mną,i jest identyczna jak moja mama ja zawsze sie na to nabieram bo mysle ze to moja mama , i codziennie wnocy jak zjawa przychodzi budze sie i rozmawiam z nią a gdy sie skapne i krzykne ,,mamo!!" (bo moja mama juz wie o co chodzi i odrazu idzie) i wlasnie gdy tak krzykne zjawa znika , ;/ Hm. a gdy raz spałam z mamą też zjawa sie nie pojawiła Co to jest? pomóżciee

Gość a ja mam tak
mi się śniło, że facet mnie opuscił i sprawdziło się.Pierwszy raz w zyciu....

Gość foooka
sny zawsze sprawdzaja sie na odwrot, dzien przed wynikami matur snilo mi sie ze nie zdalam, na zdalam i to niezle, a dzien przed wynikami rekrutacji na studia silo mi sie ze sie dostalam, a na prawde nie dostalam sie

Bardzo ciekawy temat się zapowiada :)Sny dzieli się na prorocze, symboliczne i takie które są zbieranką tego co przeżywaliśmy.Raz miałam sen proroczy i jednocześnie symbol-przyśniła mi się lalka w trumnie i zginęło tragicznie dziecko na osiedlu :(. Zdarza się ze pewne motywy się często powtarzają : u mnie są to windy, schody,ucieczki, kolej ;) a kiedyś...apteki ;)

Gość upssss
Miałam okropny sen... śnił mi się pogrzeb zmarłego wiosną sąsiada, młoda dziewczyna niosła go na rekach...kwiaty, karawany, ludzie...obraz mam wyrażny budzę się -3.25 godzina duchów, sama w wielkim domu, pomodliłam się, zapaliłam lampkę, włączyłam radio..cisza..ok. 4 zasypiam i kolejni zmarli, moja rodzina, dokładnie pamiętam postacie, nawet ubrania, rozmowy...i pojawiły się nieznane postacie w ubłoconych butach, wyszli z mogiły...rodzina była w korytarzu, nieznajomi przed domem... nigdy nic mi się nie śni, a tym bardziej zmarli, nie mogę przestać myśleć.. co mogą oznaczać te sny? nieszczęście? czy prośbę o modlitwę?

Gość upssss
ktoś doradzi?

Gość upssss
?????

Gość venge.
boję się iść spać :O

Gość venge.
ide spać raz kozie śmierć

Gość konstantynopol-85
No ja też często nie śpie, mąż ma czasem ochotę na horror akurat przed snem. Mimo próśb i tak nie słucha, sprawia mu to nawet radość :D Ale ja szukałam coś w necie nt. tego by spać mało a się wyspać, no i może się przyda: http://sztuka-spania.zlotemysli.pl/197346,premiera/