Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krwawa_ mary_

do manicurzystek kupujacych na allegro

Polecane posty

Gość gulonek
tipsy nakladamy na kruciutki paznokiec prawda?

Gość Agusia19751
jeżeli chodzi o frencz a nakładam tipsy białe to zostawiam sobie ze 2,3 milimetry paznokcia,a jeżeli maluje frencza(wolę tak pracować)to moga być krótsze,wszystko zależy od tipsa ,kieszonki i od woelu innych czynników

Gość KAMCIATKA

Gość KAMCIATKA
powrócę do tego dręczoncego mnie pytania o wtapianie hologramów...chodzi mi o AKRYL nie o żel ...mam je najpierw układać na kleju czy jak?tak żeby się nie przesuwały?jak wy to robicie?

Gość uzska
hej dziewczyny..moglybscie mi doradzic? otoz cale zycie obgryzalam pazury..ostatnio zaczelam zapuszczac..ale co raz mi sie lamia..sa miekkie i rozdwajaja sie po bokach..czesto robiami sie zadziorki...jak powinna m o nie dbac..jak odzywaka najlepsza..

Gość KAMCIATKA
są dostępne tzw.utwardzacze do paznokci ja sama je wypróbowałam i efekt ...niezły albo odzrzywki intensywnie regenerujące paznokcie ...

Gość KAMCIATKA
firmy ci nie podam bo nie pamiętam ale zapytaj w sklepie powinni doradzić

Gość Sunsilk23
Hej. Chodzę do kosmetyczki robić tipsy i dziś postanowiłam, że sama sobie je ściągnę.... Jeden mi odleciał i tak powolutku ściągnęłam wszystkie... (Łojej, jaka ja głupia ;) ) No i oczywiście moje paznokcie nie wyglądają dobrze :/ A jeden...hehh...jak ściągałam tipsa to oderwałam kawałek paznokcia...Tzn, jest tak jakbym miała króciutkie paznokcie, a w jednym brakuje kawałek płytki paznokcia.... Nie boli mnie to i nie piecze... No i mam teraz pytanie...Na jutro jestem umówiona na następne tipsy... Tylko czy z tym paznokciem mogę je zrobić? Czy czekać aż wszystko się zagoi? Tylko to pewnie trochę potrwa... Najchetnie to zrobiłabym je jutro....tylko czy mogę???

Najlepiej poczekaj daj paznokciom troche odpoczac zaloze sie ze nie pilowalas masy tylko je zrywalas..... Najgorsza rzecz jaka moglas chyba zrobic bo w ten sposob zniszczylas sobie plytke na jakies 6 miesiecy;/(bo tylke zajmuje wyrosniecie nowej płytki). Na pewno nie powinnas przedluzac tego oberwanego pazurka! A jesli dziewczyna Ci na nim zrobi no to fajnie;/ Niech Ci odrośnie i wtedy dopiero zrób pazurki. Wierze ze dasz sobie jakoś radę z czekaniem:)

Gość ___________________FAJNE FORUM
http://www.eurofashion.com.pl/forum/index.php Przedłużanie i zdobienie paznokci - Paznokcie w pytaniach i odpowiedziach. Choroby i pielęgnacja paznokci Szkolenia, targi, pokazy - Tutaj możesz uzyskać szczegółowe informacje na temat szkoleń, targów i pokazów. Informacje o produktach - Tutaj możesz zadać pytania oraz znaleźć informacje dotyczące produktów Najczęściej zadawane pytania odnośnie paznokci.

Gość ___________________FAJNE FORUM
http://www.eurofashion.com.pl/forum/index.php Przedłużanie i zdobienie paznokci - Paznokcie w pytaniach i odpowiedziach. Choroby i pielęgnacja paznokci Szkolenia, targi, pokazy - Tutaj możesz uzyskać szczegółowe informacje na temat szkoleń, targów i pokazów. Informacje o produktach - Tutaj możesz zadać pytania oraz znaleźć informacje dotyczące produktów Najczęściej zadawane pytania odnośnie paznokci.

Gość Sunsilk23
Hehhh.... Ale te paznokcie tak brzydko wyglądają..... :( A ten "oberwany" paznokieć wogóle mnie nie boli... Może gdyby nałozyła mi na niego jakoś "delikatne" tipsa to paznokiec pod nim spokojnie by sobie rósł... Co się stanie jeśli zrobi mi te tipsy na tym paznokciu?

Wiadomo ze brzydko wygladaja bo zerwalas razem z zelem czesc płytki;/ Jezeli bardzo chcesz to zakladaj nikt Ci nie broni tylko pomysl co moze byc jesli cos bedzie potem z tym paznokciem nie tak... Jesli chcesz aby lepiej wygladaly no spiluj delikatnym plnikiem resztki kleju jesli jeszcze masz a nałóż na pazurki jakas dobra odzywke w lakierze nawet kilka warstw zeby lepiej wygladaly, a na skorki nałóż odżywczą oliwkę. Powinnas znalezc w drogerii. Jezeli nałożysz tipsy na taki biedny paznokiec to nie bedzie sie on trzymal tak dlugo jak normalnie, a chyba tez szkoda kasy na poprawki.

Gość dzajdzien
do KAMCIATKA---->sama nie robie akrylkow, ale wydaje mi sie, ze jezeli zaczniesz nakladac ozdoby na mokry akryl jednoczesnie delikatnie je w ten akryl "wsiskajac" to jak masa wyschnie ozdoby nie powinny sie przemieszczac, potem zalac wzorek cienka warstwa akrylu przezroczystego i po wyschnieciu spokojnie dalej sobie budowac pazurka. Pozdrawiam.

Gość kula777
Witam. Kupilam ostatnio na allegro caly zestaw do robienia tipsów. firmy NAILDESIGN. Dostalam 6 sztuk żeli .Chcialabym zrobic pierwsze paznokcie,ale czy moglaby mi pomóc dziewczyna,ktora zna sie na tym ktory zel po kolei mam nalozyc? Do frencha po kolei i do zwyklych zdobien. Bardzo prosze o pomoc,a to zele ktore posiadam. Gel Base , Gel Future , gel Rose klar , gel White, Gel super build, gerl rose french.

Gość LLea
Pierwsze co to odesle Cie do tematu tu na kafetefii jak nakladac zel i akryl tam masz wszystko ladnie opisane na pierwszych stronach:)Przeczytaj kilka pierwszych stron i powinnas cos wtedy zrozumiec tak mniej wiecej. Dziwie sie ze wczesniej sie nie zainteresowalas jak to sie robi a dopiero po tym jak kupilas zestaw.... No ale mniejsza z tym. Kolejnosc powinna byc taka base, white, rose klar lub rose french, na to future. Lub tylko future i white. Super build mozesz stosowac do przedluzania na formach, lub do tworzenia wytrzymalej krzywej c.

Gość kula777
Dziekuje bardzo :)

Gość karla1986
witam, mam wielką prosbe do krwawa-mery czy moglabys mi równiez przeslac instrukcje do tipsów zeli bo wlasnie czekam na swoj pierwszy zestaw startowy i chcialabym sie wczesniej dokształcic,z gory dzieki oto moj meil karolinaskoczylas1986@wp.pl

Gość aniatygrysek11
witam dziewczyny ja dopiero jestem poczatkujaca i chciałam sie dowiedziec jak sie robi końcówke french brokatem, próbowałam pozypac ale paznokiec jest cały od brokatu a mi chodzi tylko o koncówki jezeli była by która z was taka miła to prosze o podpowiedz bo czyatałam i mam dwie płyty na dvd i nie ma tam nic na ten temat .... pozdrawiam

Gość ratunku1051
witam wszystkie dziewczeta!! Mianowicie mam wielki problem niewiem co jest nie tak z moimi paznokciami ze nie chca sie na nich trzymac ani zel ani akryl gdzies tak po 2 dniach odpadaja :( na poczatku myslalm ze to wina kosmetyczki ale jednak nie poniewaz bylam juz u 4 roznych i dzieje sie tak samo co moze byc powodem tego wszystkiego :( teraz mam zamiar wybrac sie do kolezanki ktora zaczyna przygode z paznokciami moze podpowiecie mi co powinna zrobic aby trzymaly mi sie te paznokietki Pomocy plis!!!!!!!

Gość dzajdzien
do anoatygrysek11-->jesli chodzi o brokatowa koncowke no najlepiej jest zmieszak brokat z zelem, albo przezroczystym albo jesli masz taka mozliwosc to z zelem o takim samym kolorze jak rokat. Wtedy nie bedziesz miala brokatu na calym paznokciu tylko na koncowce i linie usmoiechu zrobisz bez problem:) Pozdrawiam.

Gość aniatygrysek11
oj dziekuje bardzo za podpowiedz spróbuje :)))

Gość Asiulllaaa
mam takie ogolne pytanie chciała bym wiedziec jak sie robi dopełnienie i wtapia ozdoby w akryle??? bo ogolnie umiem robic akryle itp. ale nie za bardzo umiem zrobic dopełnienie i wtapiac ozdoby w akryl... wiec jak by ktos mogł mi pomoc i to wytłumaczyc to prosiła bym o odpowiedz na adres e-mail asiulkad92@wp.pl... z gory bardzo dziekuje;DD

Gość Asiulllaaa
Chciała bym dowiedziec jak sie robi dopełnienie i wtapia ozdoby w akryl..?? ogolnie umiem robic akryle i wogole tylko własnie mam problem z dopełnieniem i wtapianeim ozdob jezeli ktos mogł by mi pomoc była bym bardzo wdzieczna... czekała bym na odpowiedz pod adresem e-mail asiulkad92@wp.pl... z gory bardzo dziekuje za pomoc;DD

kupiłam żelantygrzybiczy, ale nie ma nigdzie informacji jak należy go stosować i jak to się ma tuż przrd założeniem żelu. Będę bardzo wdzięczna za poradę!!!!!!!

Gość koti4
Witam serdecznie,chciala bym sie zapytac czy slyszalyscie o tipsach wodnych czy jakos tak.tipsy z ozdoba wodna ktora w nim plywa.czy nie wiecie gzie je moge kupic.i jaka jest tego prawidlowa nazwa.z gory dziekuje.

Gość we.emmi
czy ktoras ma zestaw z nail design prosze o opinie

Gość we.emmi
bo chce go kupic na allegro prosze o opinie z gory dziekuje