Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krwawa_ mary_

do manicurzystek kupujacych na allegro

Polecane posty

Gość anulka1989
Krwawa_mary czy mi tez mogłabys przesłać intrukcje do robienia paznokci akrylowych na anka.ganko@wp.pl z gory dziekuje

Gość aneczki
mam problem z zelem firmy naidesign gel kolor build. jestem poczatkujaca w tym fachu. nakladam zel a ten strasznie dlugo wysycha co zrobić.????????

Gość mam wazne pytanie
i czy ten zel budujacy mozna uzywac bez podkladowego?

Gość MarLeNa *
Krwawa_mary mogłabyś wysłać mi instrukcję robienia tipsów akrylowych ?? Z góry dzięki ;]] Mój e-mail to marlena_122@onet.eu ;*

Gość wieremek
Nie opłaca się. Skompletuj sobie sama i zacznij zabawe z paznokciami od żelu jednofazowego /jeden do wszystkich warstw/ Prościej, taniej i nie zakopujesz się w mnóstwo małych pudełeczek z żelami, których na początku /do nauki/ tak na prawde nie potrzebujesz :-) Ja zaczelam od jednofazowego - praktyczniejszy - i nie załuję :-)

Gość czy jest mozliwe
ze moje paznokcie na wolnym koncu(tak to sie chyba nazywa) nie trzymaja zelu bo sa zbyt zniszczone i miekkie????? co teraz w takim razie zrobic??????przeczekac??????

Gość pysa12
mam pytanko.Jeśli są wtopione ozdoby w żelu ( w pierwszą warstwę) na tipsie i chce zmień ozdoby to piłuje do momentu aż znikną ozdoby i zostaje bardzo ciena warstwa. A co jeżeli tips zrośnie .Niestety niedoczekałam się klientki żeby często uzupełniała pazurki mając ozdoby.(nie wiem czy dobrze wytłumaczyłąm)

Gość MILENKA 25
czy ktoś mi napisze jak wtapiac ozdoby aby nie wystawaly albo hologramy aby ladnie swiecily pod zelem;/;/;/;/

Gość do mam wazne pytanie
Lampa jest ok. One wszystkie są takie same zazwyczaj, różnią się tylko tym, że hurtownicy doczepiają swoje logo i wtedy są droższe. Ta ma jakieś udoskonalenia, ale nie wiem czy aż tak przydatne - moze i tak.

Gość milenka25
czy ktoś odpowie mi na pytanie czy nie ma osoby która by się znała....?????????????????????

Gość we.emmi
wiecie coidziewczyny prosilam o odpowiedz a wy nic to po co te forum skoro nie pomozecie napiszcie mi prosze

Gość gosia-1606
Dobrze ze tu zajrzałam......... we.emmi ja mam zestaw z naildesing i powiem ci ze jestem z niego zadowolona... dokładnie nie wiem jaki sobie wybrałaś ale myśle ze bedziesz zadowolona.... mi to sie w sumie bardziej przypodobało sie robienie metodą trójfazową przynajmniej na ich zelach, ale tobie jako początkującej to zalecam żel jednofazowy......

Gość Asiula 85
cze potrzebuje waszej rady chcialam kupic zestaw do tipsow i akryli prosze o rade nie liczy sie dla mnie cena liczy sie jakosc mam kolezanke ktora robi paznokcie ona za sprzet dala 1500- hurtownia czy to dobra cena pomozcie

Gość dzajdzien
do milenka25--->jesli chodzi o grubsze ozdoby to ja wtapiam w pierwsza warstwe zelu i wtedy nic nie wystaje. Wiadomo tez, ze takie ozdoby lepiej ukladac gdzies na srodku paznokcia o wtedy ksztalt pazurka sie nie zmieni. Jesli chodzi o holo to wtapiam je rowniez na pierwszej warstwie i ladnie mi sie swieca:) pozdrawiam:D

Gość ewka111
wer.emmi zestaw spory, tylko po co te 10 blokow heh przydałby sie tez pilnik banan no i brak oliwki i bedziesz musiala dokupic tipsy clear bo sa tylko naturalne a w zestawie są zele clear. decyzja nalezy do Ciebie, ale według mnie lepiej jest samemu skompletować potzrebne produkty niż kupować zestawy startowe! Pozdrawiam!!! ZAPRASZAM NA http://tipsy.phorum.pl

Gość pop
Dokładnie W startowych jest wiele niepotrzebnych rzeczy, a przynajmniej nie w takich ilościach. Ja skompletowalam sama i cenowo wyszło mi podobnie jak za startowy, ale mam tylko to co chciałam, nic zbędnego. Jeśli wiedziałam ze będe pracowac tylko na zelu clear, to po guziczek mi by były 3 żele do francuskiego itp po 5ml - kupiłam sobie od razu 30ml żelu cear, tipsy takie jakie chciałam i tp. Pozdrawiam

Gość we.emmi
bardzo wam dziekuje za porade i chyba tak zrobie ze sobie sama skapletuje moze macie racje poco na poczatek tyle rzeczy pa pa pozdrawiam was

Gość Patrycjaaa16
kupywalam z allegro i jestem zadowolona. szczesliwym trafem nie zamowilam zadnego szitu

Hej laseczki mam do was pytanko. Co myślicie o produktach z firmy GABRIELLE i wogóle o produktach od andrew35

Gość kasia890620
Jeżeli chodzi o produkty gabrielle od andrew35 to polecam sama je uzywam i jestem bardzo zadowolona.

KOchane moje mam do was jeszcze jedno pytanko. Na jednym z forum czytałam że dziewczyna nie matuje paznokci tylko mam specjalny płyn, którym \"smaruje\" pazurki zamiast ich matować. Wiecie może co to jest?

Gość Grani
czesc mam pytanie... ktore z paznokci są lepsze bardziej wytrzymałe itd - tzw akryle czy zele?? i mam ogromna prosbe do krwawej_mary o przeslanie mi na poczte tej istrukcji robienia akryli :) plissss:) --> granulka88@tlen.pl sorki ze tak troche zawracam Ci głowe :)

Gość essttii
Hej dziewczyny! czy używałyście żeli firmy RENI NAIL? warto je zakupić? dzięki za info, pozdrawia.

Gość essttii
Aha i jeszcze jedno pytanko :) do tej pory zajmowałam się paznokciami akrylowymi, więc chcę się upewnić co do żeli. Na początek łatwiej zacząć jednofazowym to wiadomo, ale czy to nie koliduje z użyciem frencha? żel wykańczający i gotowe? :) Pozdrawiam.