Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneksiara

dot pracy licencjackiej - ANEKS

Polecane posty

Gość aneksiara

włąsnie koncze pisac prace i nie wiem jak mam napisac aneks ? co on ma zawierac i w jakim czasie ma byc napisany .... jakby ktos mogl mi dac rade - prosze :(

Gość jakkkkkk
aneks czyli co? zakonczenie??

Na część końcowa pracy licencjackiej składają się: 1.Spis literatury wykorzystanej czynnie (cytowanej) 2. Spis aktów normatywnych i innych materiałów źródłowych 3. Spis tablic 4. Spis wykresów, rysunków, ilustracji 5. Aneks ( np. statystyczny, z ulotkami, ze schematami organizacyjnymi itp.) Myślę ze chodzi Ci o ten 5 punkt, nic więcej nie mam, życzę powodzenia ja pisze magisterkę 

Gość aneksiara
no wlasnie o to mi chodzi :( tylko ze ja nie mam pojecia o co w tym chodzi .... ja mam tylko ankiete spis tabel ,wykresoe , i te inne pkt ktore przedstawilas , ale za cholere nie wiem jak napisac ten aneks :( pomoz mi jesli potrafisz .... prosze:(

Jeżeli tablic wykresów rysunków chcemy dołączyć więcej, albo, gdy mają one inny format niż A4 to na końcu pracy (często w postaci tzw. kieszeni, mocowanej przez introligatora do prawej, sztywnej okładki pracy) załączamy ANEKS (załącznik) ANEKS jest wyodrębnioną częścią pracy. Załączniki zamieszczane na końcu pracy stanowi źródło informacji pierwotnych pierwotnych bywa niekiedy ciekawa częścią rozprawy promocyjnej.. Nie zaczęty to ze każda praca musi być wzbogacona o ANEKS. Wiele zależy od tematu rozprawy i dostępności materiałów źródłowych, np. w pracy na temat gminy lub wizerunku miasta pożądane jest umieszczenie w aneksie map i innych tego typu materiałów. Ja akurat takiego czegoś nie bede miała :) Powodzenia Przepisąłam tyo zksiążki jak bedziesz miała jeszcze jakies pytania to wal, bo wszystkiego mi sie nie chciało pisać :P :)

Gość aneksiara
OOOO wizdzę że jestes zorientowana w temacie :) ja pisze prace na temat aspiracji mlodziezy , i wlasnie nie mam pojecia co mam w tym aneksie umiescic:( mam juz wszystko a aneksu brak........... a ja musze go miec - taki wymog uczelni

mogą to być np. wzory druków, rysunki, schematy, wyliczenia, ulotki, fotografie, kserokopie reklam itp. no wiecej Ci niestety nie pomoge, musisz poszperac sama :)

Gość Łukasz 30
Mogą to być na przykład ankiety jakie się wykorzystywało