Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sun_ny

Pekajace naczynka

Polecane posty

Czy ktos z was zna dobry krem do cery z pekajacymi naczynkami?Dodam, ze skora jest mieszana i bardzo wrazliwa. Probowalam Ziaji, ale nie podpasowalo mi to wybitnie. Nie wiecie czy moze Biotherm albo Clinique cos ma? Wdzieczna za odpowiedz bede bardzo :-)

Gość Kamieee
podobno jest skuteczny krem BIelenda seria kasztanowa sama mam problem z nacyznkami i szukalam na forum i gdzies to wlasnie znalazlam

Gość no właśnie ale
od jakiegos czasu nie mogę dostac tej bielendy, dostepony jest jedynie krem półtłusty a ja potrzebuje nawilżający.. a od jakiegos czasu w ogole go nie ma w sklepach.. ;O

kosmetyczka poleciła mi żel firmy Floslek, maja też maseczki do cery trądzikowej do kupienia w aptekach albo www.esentia.pl nie polecam sztyftu Avonu, kosztuje sporo a efekty żadne po 2 m-cach używania, chociaż obiecują złote góry po 2 tygodniach

Najwiekszy problem w tym, ze oprocz pekajacych naczynek, skora jest zbyt wrazliwa. Bielende probowalam (nie serie kasztanowa), niestety-z jakimis krostkami walczylam dlugo. I tak konczy sie z polowa kosmetykow :-(

ja tez mam problem z naczynkami, od 3mscy uzywam krem nawilzajacy - La roche Posay Rosalic i jestem zadowolona :) planuje zakupic tez inne kosmetyki z tej serii, mimo ze do tanich nie naleza kiedys uzawalam PhytoActiv z Ziaji, ale sie swiecilam, nie odpowiadal mi krem, natomiast tonik bardzo dobrze toleruje i jestem zadowolona :)

ja mam ten kasztanowy bielendy, ale też nie widać żadnych efektów...

Gość ja używam miejscowo
Biodermy: Sensibio AR: kosztuje co prawda 40 zł ale jest rewelacyjna, po miesiącu naczynko stało się mało widoczne

Gość Maciejka 13
Przede wszystkim nic co z aloesem.Będzie odwrotny skutek.Jest w ATW krem na naczynka.Bardzo szybko zamyka i wzmacnia.Jest na bazie arniki,oczaru i kasztanowca.Bardzo umiejętnie dobrany.Warto wiedzieć że laser tylko zamyka nie wzmacnia naczynek one dalej będą pękać obok.Więcej informacji na temat tych produktów znajdziecie na stronie www.atw.warszawa.pl A jeszcze mają świetne balsamy do ciała na celulit i modelujące bez kofeiny.A to ważne zwłaszcza dla tych co mają słabe naczynka na nogach.